FIV la Cluj 7
Raspunsuri - Pagina 9
uratica spune:
holla bruni!
fata frumoasa,nu ma certa
!promit ca nu mai fac!eu...doar am vrut sa le zic la fete ca chlamidi nu se ia doar prin contact sexual...si am starnit o mica revolta!si trebuia pe urma sa o dreg!dar am facut pace in final cu fetele-ca sunt tareeeee dragute si ele si m-au iertat!insa promit ca nu va mai parasesc!
aaa..si le-am zis de melatonina-ca s-ar putea sa fie buna la ooo...eu una iau o pastiluta seara,ca e ptr somn-dar nu are efect pe mine!ati vazut doar ca bantui pe-aci pana la 1-2 noaptea!imi insel sotu cu forumu!!!!![]()
si stai cumintica-si mie mi-a zis lumea sa nu ma grabesc in operatiunea bebe si sa las sa treaca macar cele 3 luni-desi in cazul meu trebuia 6-parerile sunt impartite!acum..cum o vrea Dzeu!!!
insa..anul asta sigur voi ramane graviduta!ca si voi de altfel!
si iarta-ne ptr pozitii-insa uite si la tine trecu o luna!!asa ca ai libera trecere la.....!!!si asa ademenesti gigeii si mai mult!!se vor indragosti de uterasul tau si vor face treaba excelenta la fiv!!!
madutule tu pe unde umbli??te dusei la acupunctura?iti fuse si tie dor de intepat?![]()
ufff fetele,de-abia astept sa dam startul la bebei!

la toate!
uratica spune:
uh..fetili,eu va zic weekend placut!cu pozitii noi,intepaturi de care vreti
,care mai de care,imbinate cu placere,veselie si o doza maxima de optimism!
si..sa ma puneti si pe mine ansent motivat
!!va zisei ca vreau sa merg la bisericuta weekendul asta!sa speram ca nu mi-e consortul prea obosit si se razgandeste pe ultima suta de metri!
asa ca-aveti grija de voi fete frumoase si fiti cuminti!
oricum daca oi gasi o antenuta pe drum ori un internet caffe pe drum,promit ca nu rezist ispitei de a va bruia si a va zapaci de cap cu aiurelile mele!
va pupacesc pe toate si nu va speriati ca lipsesc!ati vazut ca recuperez in cursul saptamanii!
hihihihihihihihi
ce sa va fac?v-ati pricopsit cu una ca mine...acu asta e!trebuie sa ma suportati!si daca ma dati afara de pe forum pe usa..eu intru pe geam si de mine tot nu scapati!!!!iar daca ma dati afara si pe geam,vin si va bantui,pana ma primiti inapoi!!!
apalina spune:
hello fete
am revenit ,am avut o zi grea dar ma binedispun citindu-va (in special pe uratica da' eu am propus sa-i zicem funny girl ) Da' mai fetelor va lasa-i la pag 5 ... si va gasi-i la 9 ,zau ca ati avut chef de vorba azi doar a inceput weekend -ul .Mara draguta cum te simti in prima zi de inpunsaturi ? cind te gindesti ca de aici va iesi un bb cred ca uiti de tot si toate ! Bafta ! Criadema ,mersi ,am crezut ca m-iau murit laudatorii ! da' mai am mult de lucru la capitolul asta
,te sun simbata sau dum. ca vreau sa vb cu tine .Haideti fetelor ca joc cinstit la incuscrire !!!
Dedus nu te gindi la prostii ,gindeste pozitiv si sigur vom sarbatorii o reusita curind
,noi ca tu nu-i avea voie !!
Funny girl ,uratica ,continui sa ma minunez ! si eu am energie ptr 5 persoane ca doar de aia nu ne ingrasam ,da' tu ma dai pe spate !!!
apalina spune:
Dedus cred ca la ora asta numai noi bintuim pe aici ca fetele mai nou is pasari de noapte !![]()
apalina spune:
pai cam asa le-am prins azi dimineata ca ele bintuiau la 12 noaptea ! si-o iau ele !
cum te simti ? ceva schimbari ? ai incredere ca de data asta va fi bine doar trebuie sa ne deschizi drumul ca doar n-om bintui tot anul forumul asta !vorba lui uratica :trebe desfiintat ,asa ca pozitiv va fi ,musai musai !
Lilicica spune:
Mara, pentru ca azi iei startul la un nou FIV, care cu siguranta e si ultimul, eu iti doresc sa ai parte de multa sanatate, mult noroc si la final de 2 gemeni fetita si baiat
, ca doar trebuie sa deschida cineva startul anul asta la FIV reusite si sa o urmeze pe Criadema.
Care, prin mesajele ce le trimite ne da atata energie,putere si speranta,Criadema esti fantastica
.
Uratica te asteptam si pe tine cat mai repede alaturi de noi, pe baricade
Maddutz si Brunadria si voi sunteti vizate.......in cel mai scurt timp.
Pup toate fetele si inca odata bafta pentru mara
.
Ennni spune:
Buna fetelor
Scriu in foarte mare graba, am evadat pt 2 ore din spital sa fac si eu un dus ca lumea si ma grabesc inapoi. Din 22 ian sunt tot in spital, pe data de 1 februarie au venit pe lume comorile noastre Raymond si
Roland la 35 de saptamani fara 1 zi. Raymond s-a nascut cu 1700 g iar Roland cu 2000 g, au fost pusi la incubator, asteptam sa crestem mari sa putem merge acasa. Ne lasa din spital cand ajungem la 2500 g. Roland de 2 zile nu mai are nevoie sa stea in incubator, a inceput sa ia in greutate, aseara avea 2050 g. Raymond deocamdata stagneaza, speram sa fie totul bine. Ambii sunt sanatosi, fara probleme, doar trebuie sa crestem mari.
Va pup pe toate, nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper sa recuperez candva.
Eni cea mai fericita mamica din lume