FIV la Cluj 7
Raspunsuri - Pagina 20
apalina spune:
apropo ,pe unde e Mara ? nu stiam ce lipseste !!! Mara cum stai cu injectatul ? vad ca-ti ocupa tot timpul
,da-i inainte si sa "clocesti " vorba lui uratica ,multe oute ,un cofrag intreg !!!
maddutz spune:
salutare fetelor!
ce faceti? eu am o durere de cap groaznica. si tusesc de vreo saptamana. m-am incapatanat sa nu iau nimic. nu sunt de acord cu antibioticul dat oricand si pentru orice. chiar daca expectoratia indica administrarea unuia
m-am limitat doar la un sirop de tuse cu patlagina, parca. sper sa-mi treaca totusi. intotdeauna mi-a placut de mine ca sunt optimista!
si modesta, pe deasupra ![]()
voi cu ce va mai laudati?
brunadria, spor la invatat.
mara, unde ai disparut?
jovana, enni, asteptam vesti de la voi. eu cred ca voi stati la taclale prin neonatologie si va admirati puiutii! ![]()
dedus, iti tin pumnii maine! si, indiferent de nr liniutelor, sa nu uiti vorbele celebre ale lui Scarlett O'Hara "la urma urmei, si maine e o zi..."
uratica tie ti-a fost rau, pe mine m-a durut capul...ne-o fi deochiat cineva! ![]()
dedus75 spune:
salut fetele
, acum am ajuns de la munca si sunt lihnita....am intrat doar sa va salut...
turqoise nu am o problema din a povesti....adevarul e ca spermograma e cam la limita....aceea de jos...acum este cu oligozoospermie medie...si nici nu intrevad sanse ...ma doare burta ca si la CM dar daca nu e sa fie..mai incercam si nu ne pierdem speranta....
pana la sfarsitul anului tre sa fim toate gravi....tu cum esti?
fetelor 

pe toate merg sa pap
brunadria spune:
maddutz, e ceva in aer cred , nici eu nu ma simt prea grozav,sper ca maine va fi mai bine...
apropos, cred ca te am mai intrebat, iei acid folic? as lua si eu ceva dar nu stiu daca e bine dupa capul meu, dr nu mi a recomandat nimic..
apalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maddutz apalina, ai reusit sa te descurci cu programelul acela de tradus? |
dar am inteles cite ceva din textul ala mersi oricum ptr intentie ! Intrusul meu va ureaza o seara faina si burtici muuulte !!! anul asta !!!
maddutz spune:
brunadria, nu m-ai mai intrebat.
acidul folic....sincera sa fiu nici eu nu iau. cu toate ca ar cam trebui. se spune ca este bine sa iei acid folic cu 2 luni inainte s ramai insarcinata si sa-l iei si in timpul primului trimestru de sarcina. esential este sa-l iei, insa, in prima luna de sarcina. in aceea perioada se formeza tubul neural al copilului. si practic, aportul suplimentar de acid folic previne in proportie de 75% defectele de tub neural (spina bifida, hidrocefalia, anencefalie, etc). pro acid folic ar mai fi si argumente de genul: ar scadea incidenta avortului spontan, previne cancerul cervical (de col uterin), ar scadea incidenta cancerului de colon. deci, in principiu, ar fi indicat sa iei.
sincer, nici mie nu mi-a zis ginecologul sa iau.
fiind o vitamina hidrosolubila, excesul, in mod normal, se elimina.
doza ar fi de 0,4 mg dar, din cate stiu eu, nu se mai gaseste. deci iti poti lua de 1 mg. si o rupi in jumatate.
data trecuta eu luam OMEGA 3 FORTE + ACID FOLIC + B6 + B12 de la DOPPELHERZ. o sa ma apuc din nou sa iau inainte de fiv
maddutz spune:
apalina de dragul succesului, roaga-l pe "intrus" sa ne ureze burtici multe cu ingerasi la purtator. ca io posed una bucata burtica si nu stiu cum sa ma scap de ea! o donez! uratica, si asa te plangeai, donez burtica pentru abdomen plat!
hmmm....mamaaa...fetelor asa de bine miroase! am bagat la cuptor o musaca de vinete! uratica, cred ca nu dau, totusi, nici o burtica! pai, io am muncit sa am burtica! ce sa fac dom'ne daca gatesc bine!!! of, of, mai, mai! m-o facut mama modesta! ![]()
uratica spune:
neata fetili!!!!!!!!!!trezirea!!

!
ioti si cafeluta..

!
sper sa va ajunga!![]()
ufff..madutz,bruni-chiar cred ca ne-a deochiat cineva!
credeam ca imi trece,dar tot ca o curca plouata ma simt!nu-s ce am si ma enerveaza starea asta!vorba lui bruni-ma mai indispune si vremea asta urata!
sau a fost mara prea darnica si ne-a dat raceala ei ca sa fim in ton?
mara-cum te simti?cum stai cu injectatul?mai poti?
apalino-vezi mama sa nu se ia virusii si la tine!si spune-i intrusului ca il pupacim tare tare,ca stim ca are gura aurita si anul asta ne gravidim toate!
madutz-daca tot nu vrei sa-mi donezi una bucata burtica-macar o portie de musaca primesc si eu?
ca miroase pana aici!!
bruni-cand scapi de examene?si cand pleci in franta?daca retin eu bine,desi is cam aeriana acum-ca sa nu zic defel
,treb sa mergi control pe data de 17!asa ca,asteptam o veste beton!
dedusa mama-cum e testul?unde-i testul? venim sa te tinem de manuta?hai cu alea 2 liniute!!!!!!!sa dam un party virtual!
turqoise-ai lamurit soata?daca nu vrea si nu vrea-ti-am mai zis-so' pe el!pai se poate?
criademo-treci la interval si doftoriceste-ne!zine ceva de deochi,ca vorba apalinei-la cat de faine suntem
,ne-o deochiat careva!madutz,cum era-si modeste si frumoase si destepte!![]()
moni,anamy,lilicica,petruta-
enni,jovanna-haideti la apel cu 2 respectiv una bucata
!