FIV la Cluj 7
Raspunsuri - Pagina 18
turqoise spune:
hello girls
abia am reusit sa intru pe la voi, sa nu spuneti ca-s neserioasa
, ca abia am scapat de examene si acu intru la voi pe furis ca sotulica e cam
si nu-i place sa colind pe astfel de forumuri
dedus
, musai sa fie cu ochisori.
uratica, de ce pozitii vorbeai tu p-acolo?
la mine de azi incepe perioada fertila, doar ca incepe degeaba, n-ai cu cine(ce)frate
.
fetele dragutele
uratica spune:
bei....eu fusei sa-mi fac cafeluta pe bune,ca cea virtuala nu mi-a ajuns
si voi umplurati deja pagina????
hihihi-ma bucur fetili ca sunteti in forma maxima!asa ca..la atac!!!
incep analizele
!
madutz-p'acilisa nu se face testul ala postcoidal
!trebuie sa ma mai interesez!daca nu si nu,trag o fuga pana in cluj!
apropo,mai sunt reduceri in mall?

ca vin si va iau cu japca' de la munci,sa ne perindam pe la shopping!ei?ce ziceti?
sau pastram banutii ptr analize?
apalino-tu ce mai astepti fata draga?in loc sa stai pi cuptor sa torci ca pisica-treci si tu la facut analize!ce,crezi ca scapi??
toata lumile la intepaturi!!sa fim solidare cu mara!pai,ce crede ea, ca o lasam singurica acum dupa ce ne-a facut pofta de injectat?![]()
uratica spune:
pai mai fata..cred ca toti barbatii sunt asa!ei cred ca ii putem insela cu forumul?
hihihi..aseara am ras de m-am prapadit!intrasem pe forum si imi zise sotu fff bosumflat-bei,da tu vrei sa-ti gasesti pe altul pe interneti??![]()
sunt terminati barbatii astia!
turqoise-ce-i al tau,e al tau!ce-i a lui e si al tau!asa ca..so' pe el!!!!ademeneste-l un picut..stii faza cu zaharelul
!aplic-o si da-i bataie!!pune in alicare pozitii noi si apoi cu cracii pe pereti!si ai sa vezi cum vine
!
apalina spune:
haideti fetelor ca m-am mai linistit un piculrt !!! am crezut ca numai a mea consoarta e
da' vad ca si ei sunt solidari si nu-si fac de rusine semintia !!! SI EU AM AVUT ASEARA O DISPUTA CU SOTUL MEU SI AM CREZUT CA DOAR LA NOI SE INTIMPLA ,DA' VAD CA NU ... !!!NA CA AM UITAT TASTA ASTA IARA DA' NU MAI STERG CA SI-ASA MERGE CA NAIBA NETU' ASTA !!! URATICA EU MAI AM PUTIN ,ASTEPT SA-MI VINA CM SI IN ZIUA 2-A MERG LA CLUJ SA VAD CE SE INTIMPLA DA' VROIAM SA O LINGUSESC PE A VOASTRA CRUSCRA ,CRIADEMA ,POATE MA AJUTA EA SI INTERVINE UN PICULET PE LINGA STELA ,BIOLOGUL, CA E ALTFEL CIND MERGI IN CUNOSTINTA DE CAUZA !!! CRIADEMA DRAGUTA 

uratica spune:
ioti bei fatuca asta....e piloasa!
frumos iti sadi?
turqoise-pe bune acum,stai cu o pernuta sub fundulet cand faci 'bip
' si apoi sa stai lumanarica cu cracisorii pe pereti!
dedus75 spune:
maddutz, exact ce spuneam....respectul se castiga nu se impune
dar tot romanul, saracul inventiv are si vorba'' greu la deal cu boii mici'' ![]()
![]()
nu ma intreba de degete....

ufff....cred totusi ca voi face un test maine dimineata , nu ma pot abtine...![]()
apalina spune:
dedus ,uraaa ! te-ai hotarit sa faci testul maine ? fetele maine e rost de chef , scoateti toalele bune treziti-va de dimineata ca doar tre' sa sustinem amica noastra 

ca doar nu in fiecare zi primim o veste asa de bunaaaa ! ca doar iese pozitiv testul ala nu fetelor ???
turqoise spune:
dedus, vroiam sa te intreb daca sotul tau a incercat ceva tratament pt.problema lui si daca nu sunt prea curioasa, care era situatia lui cand ati facut IUI-ul?e ok daca nu vrei sa-mi spui, te intreb pt. ca vroiam sa stiu cam ce sanse as avea eu la o IA?
te asteptam cu II liniute

nu inainteaza