FIV la Cluj 7

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

dedus eu scot majoretele, da????? . Vezi ca le scot zilnic pina vii cu rezultatul, da? Si sa nu fii suparata !!!
maddutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

ei ei uratica pai eu vroiam sa te iau in echipa cu mine sa tragem o batalie prin vecini ca tot te laudai ca dai bine la picioare s-o aparam pe dedus si tu imi vii cu din astea ? apoi maine ai de recuperat ca ai cam dat bir cu fugitii 2 zile !!! dulce

Mergi la inceput

aaaa ! uite ca rasari si Mara !!! cum esti draguta ? iti mai biruie c..rutu la atitea intepaturi ? fi pe faza ca suntem in urma ta ! recuperam noi !! spor !!!

Mergi la inceput

fetelor aveti idee cum traduc o pag de internet ca e in engleza si vreau s-o citesc in romaneste ca nu inteleg tot asa de bine in engleza

Mergi la inceput

oops !!! mara brunadria ,am dat-o in bara cu cu...utu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mna ca mi s a si sters nu o sa stie fetele despre ce vb,
o intrebam pe mara daca in burtica isi face injectiile..
apalina nu ai dat o n bara ca stiu pe cineva care si a facut in sold, eu in burtica le faceam si cred ca si mara..

Mergi la inceput

fetelor mai am o intrbare : sotii vostrii sunt atit de batuti in cap ca al meu ?a intrat pe forum cu noi dar e cam paralel cu toate astea dar oricum ureaza la toate fetele bafta si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

apalina in ceea ce priveste tradusul din engleza in romana a unui text, iti poti cauta pe net programul "translator englez roman". te va ajuta intr-o oarecare masura. nu este o traduceere foarte corecta, dar oricum te ajuta sa-ti faci o idee. daca vrei imi poti da PM cu o adresa de mail si ti-l pot trimite prin mail.
sau...poti da cautare pe google ceva cuvinte cheie de pe acea pagina, apoi google ti-o va gasi, si am vazut ca iti afiseaza, mai nou, si optiunea daca vrei sa ti-o traduca in romaneste.
ups....si multumim sotului tau eu cred ca ne va purta noroc. si anul acesta vom fi toate cu o burtica cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

criadema am facut cceva incercari, nu m-am prins care e modalitatea de a scrie cu diacritice
mara cum stai cu injectiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

gagici,TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
!
uite,v-am adus si cafeluta la pat..!
sa aveti o zi excelenta fete frumoase!o zi usoara si senina,plina cu bucurii si fapte bune!

Mergi la inceput