Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Da, Rox, sunt la Anca Al, e foarte amabil si politicos, si nasterea a fost o experienta foarte placuta si o voi repeta cu placere.
daca nastem impreuna, promiti ca te plimbi cu mine pe holuri? :-)) ca doua zuze cu burti mari. Pentru cine nu stie, dupa ce nasti nu pleaca burta imediat
ah, si nici nu mai dormi bine cam...3 saptamani cel putin
(din tainele primelor zile acasa cu un nou nascut)

Clau 7+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

clau tu zici 3 saptamani... pai eu as fi super fericita daca doar 3 saptamani nu as dormi prea bine. la adina pana la 8 sapt nu dormeam mai mult de cate 5 minute si alea pe fotoliu cu ea in brate si pana la 1 an si 7 luni mai mult de 2, 3 ore nu am dormit legat niciodata, ba am avut o perioada de vreo 7 luni de la 10 luni la 1 an si 5 luni cand se trezea din 10 in 10 minute. dar abia astept sa strang un bebe iar in brate...

Raluca 6+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Promit, promit.
Nu speria si tu burticile fara experienta .
Mi-aduc aminte ca la 2 zile dupa ce am nascut, au venit nasii pe la mine si cand m-au vazut m-au intrebat daca am nascut sigur . Aveam un burtoi imens dar super flasc . Eu am avut o energie de invidiat dupa nastere, eram surescitata, nu puteam dormi. Asa ca ne vom plimba cu mare placere .

Citat:

Da, Rox, sunt la Anca Al, e foarte amabil si politicos, si nasterea a fost o experienta foarte placuta si o voi repeta cu placere.
daca nastem impreuna, promiti ca te plimbi cu mine pe holuri? :-)) ca doua zuze cu burti mari. Pentru cine nu stie, dupa ce nasti nu pleaca burta imediat

poze cu noi

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

eu dupa ce am nascut nu mai aveam burtica.chiar ma simteam ciudat fara ea

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Promit, promit.
Nu speria si tu burticile fara experienta .
Mi-aduc aminte ca la 2 zile dupa ce am nascut, au venit nasii pe la mine si cand m-au vazut m-au intrebat daca am nascut sigur . Aveam un burtoi imens dar super flasc . Eu am avut o energie de invidiat dupa nastere, eram surescitata, nu puteam dormi. Asa ca ne vom plimba cu mare placere .

Citat:

poze cu noi

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cristina , Tutunaru nu da Clexane decat daca chiar trebuie . Si Pregnil... fac si din ala , 1 inj la 4 zile .

Monica , daca vrei sa repeti analizele , te sfatuiesc s-o faci la Cantacuzino . La ora actuala , au cel mai "safe" laborator !

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hi hi, pai nu le sperii, le spun! Ha ha, eu sunt zmeul cel rau care ameninta! Glumesc.

Asa, asa Raluca, nu zic de 3 saptamani, dar alea parca nu eram om, vroiam sa aiba si copilul meu luni nu saptamani. Ma intreba cineva cat are si nici o luna nu puteam sa spun. Si nu trece usor...tz,tz, dupa aceea, insa, dragi burtici, e din ce in ce mai usor. Si trece greul sigur. Si uite...te apuci sa il faci pe urmatorul! :-)

Roxxy, si eu aveam energie si stateam ca la spectacol, asistam asezata frumos pe perne cum o spalau, schimbau, etc. Si ne predau cursuri cu bebele pe post de material didactic, asistentele, ceva de speriat. mie mi-a placut la spital. A fost usor, acasa a fost mai greu la inceput.

Si ca tot ma laudam ca nu am greturi, ei bine am. dar nu dimineata ci seara, si nu atat de intense incat sa le si exteriorizez dar nici bine nu imi e.

Gabrita, ce bine ca nu aveai burtica dupa nastere. Eu aveam. Bineiteles fara nici un sens ca nu mai era nimeni acolo. INSA, cateva luni dupa aceea, mi se parea ca misca. Stii ce senzatie ciudata? Mie mi s-a retras cam la 2-3 saptamani ca lumea, si in cateva luni, aveam cu 5 kg mai putin decat inainte de a ramane gravida. Sper si acum sa imi revin...
Tin minte si acum ca am mers in coloana la radiografie dupa nastere si toate aveam niste burti..si niste fete!
Gata, va pup si ma duc acasa, dar va urmaresc de acasa sa nu credeti ca nu!

weekend frumos.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

va rog frumos,vad ca vorbiti de analize de hematologie.Daca mi-am facut anticorpii antifosfolipidici si lupusul anticoagulant si au iesit bine,e posibil,fereasca ...sa fie proaste proteina c si s si factorul lynden,de care citesc la voi??eu cind am citit de analizele mentionate de mine,in articolele respective erau mentionate impreuna,deci daca anticorpii si cealalta iesea bine,ieseau bine si proteinele si factorul .lyden.Era un forum special cu cei bonavi de asa ceva si se mentiona,din cite imi amintesc ,ce am scris eu anterior.Brrrrrrrrrrrrrr,m-a luat cu fior cind am citit ce ati scris voi de analizele astea pe care eu am socotit ca nu mai e cazul sa le fac,ca si eu am avut sarcina mica pierduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

clau stiu senzatia.si mie mi se parea ca misca ceva pe acolo.de fapt se reasezau organele noastre
tu ai nascut normal?
la elias se diferentiau foarte tare cele cu cezariana de cele cu nastere normala.
cele cu cezariana isi tineau burta dar stateau ca lumea pe scaune.
cele cu nastere normala mergeam cu pasi mici si repezi da ne asezam intr-un mare fel pe scaun.chin mare frate.da cand aveaipuiu in brate nu mai simteai nimic,puteai sa te asezi si in maracini

fetele sa nu va speriati,da?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Buna!Ma trece si pe mine cineva in listuta???BB 2 dn 25/06/80,um 02/12/08,dpn 08/09/2009.Primul bb David andrei 02/10/2007 elias.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i0ana spune:

Ati vazut ce zi frumoasa avem astazi? As vrea sa plec in lume si sa ma plimb pe coclauri...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si eu aveam impresia acum vreo 3 saptamani ca misca un bebe sub coaste asa. Si evident ma speriasem. Si mi-a spus cumnata mea ca ea de doi ani de cand a nascut-o pe nepotica are asa...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput