Bomba! Soc! Rivali de moarte! etc...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

chiar mai devreme am scris la un alt subiect despre foamea noastra de barfa, pana la urma.. ca doar la asta invita etichetarile de genul celor mentionate de tine, nu?..
Sau poate s-au ingrosat randurile celor cu prea multe probleme, de exemplu financiare?.. Ma gandesc la un titlu de genul: "BOMBA!! S-a adoptat noua lege cu privire la taxa de inmatriculare!" Sincer, si eu as da mai tare sonorul! (Sunt in cauza... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Mie mai mult mi-ar capta atentia daca ar scrie: "S-a adoptat noua lege cu privire la taxa auto". Dar daca ii pune si BOMBA in fata ma enerveaza. Adica imi dau eu seama singura daca ma intereseaza sau daca merita sau nu atentia mea subiectul respectiv. Nu tre' sa-mi "bubuie" in fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

ca sa nu mai zic de expresia "rivali de moarte"; pai cum sa nu-si sparga astia capetele pe stadioane daca tot aud la TV ca ailalti is dusmani de moarte.. Mi se pare ca se instiga la violenta prin astfel de expresii. or fi rivale echipele respective.. da' nu "de moarte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Maaaaiiii...si ce m-am repezit sa vad care-i bomba...
Ma duc sa vad ce mai face Jiji...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nu ma mai interseaza de mult "bombele" de la TV... si nici nu am timp sa ma uit mai mult de 10 minute pe seara... dau o raita printre programe, intre doua treburi

Iar stirile de "senzatie" le vad, ca vreau ca nu vreau, in ziarele de dimineata

Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni

Mergi la inceput