Prietenie la plesneala*24*-Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 19
rhoneea spune:
Misha ce e aia canasta??
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
misha71 spune:
Sorana, stiu ca glumesti ![]()
Mama lor de pufuleti
Ca sint atitia copii lihniti de foame nu ar sari asa ca arsi, da' din cauza ca n-au pufuletii vitamine se isca un adevarat razbel! Of!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
Rhoneea e un joc de remmy (sau se mai joaca cu 2 perechi de carti). Canasta inseamna 7 piese sau carti de acelasi fel (adica 7 de 10 de ex.)
Da un google si o sa vezi si regulile. Sint foarte multe si in plus se mai fac si pe loc, de comun acord cu partenerii (regulile de baza sint aceleasi oriunde)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
(LadyJ)
marami spune:
Alooooo, duamnelor eu cine mananc pufuletii la ora asta? N-aud! Aaaaaaaaaa......bine ma duc si eu la culcare.
Misho, teleporteazza masina in Panam(e)a lasa cheile in contact si actele in torpedou si jur ca vin pana la Poli, daca trebuie, la intalneala![]()

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!
gabriella1 spune:
'neataaaaaa!
am aparut,na !tata e mai bine, mananca ! ramane si saptamana viitoare in spital, inca n-a inceput citostaticile -e la cura de ingrasare-are 49 kg
.
eu sunt franta,franta,franta !![]()
citesc din urma si revin 
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:

buey,de aia e tata bolnav, a mancat tone de pufuleti la viata lui.ca tare i-au mai placut .![]()
io serveam da aia cu cioco,da' nu se mai fac ![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Gabitzaaa!!! 

Ia viitura de 7 si hai in Bucuresti! ![]()
(LadyJ)
Dodo-pui spune:

Multi
-ici si
dragele mele.
La noi e ceata si multa leneeee![]()

si va ofer
si 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
misha71 spune:
Poftiti la
ceai , tzuica, lapte, bere, apa chioara, si ce mai preferati!
Deci pina la urma asa a ramas? Herastrau? Ca n-ati mai zis nik.
Oana, acu' 108 ani erau si locuri de joaca pentru copii acolo. Acum nu mai sint? Ca io nu am mai fost pe acolo de fo 6-7 ani si nu mai stiu.
Unde e parcul Kisselef? Presupun ca prin zona bulevardului da' cam pe unde mai exact?
(LadyJ)
misha71 spune:
Neata Dodo!
Sia ici e o ceata de nu se vede la 10m.
O sa mai beau o vaza de cafea poate s-o mai ridica ceata sa putem si noi pleca.
(LadyJ)