Prietenie la plesneala*24*-Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 11
kokiy spune:
Acu' sper c'am inteles io bine faza cu 58 Kari,
pot sa-ti zic sar'na...si se pare ca n-ai citit subectu' asta , unde s-a lasat si cu avertismente ... sa vezi parerea unora despre mamele peste 40ani 
Ptiu,sa nu te deochi
...nu aveam si eu o soacra ca tine
,ca a mea digiaba are varsta ta,ca-i dusa rau cu pluta ...apropo, si a mea si-a facut cavou ,de trei locuri(ea,socru'si sotioru') eu n-am ce cauta acolo
...iar tie, sa-ti fie rusine ca pierzi vremea pe aci' cu noi si nu te gandesti sa-ti faci ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
ce-aveti bre cu HS? ca mie mi-ar placea sa plec de nebuna in lume cu S, sa vizitam toataaaa lumea, sa invete peste tot pe unde mergem ceva... ca acum, sincer, a folosit cineva integralele? da sincere sa fiti ![]()
v-am adus alta melodie :
stai ca nu citisi tot, am fost cu S la plimbare si nici nu m-am miscat 3 m ca m-am intalnit cu 2 foste colege de liceu
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kokiy spune:
Misha , ce tare esti cu faza asta la semnatura :excesul de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
marami spune:
Salut rezidentialele din mahala![]()
Bey, da` greu va mai vine mintea la cap, ori ziceti ca ele ori taceti chiar n-aveti nici un pic de respect.
1. am alaptat o luna jumate si i-am dat biberonul cu aceeasi dragoste
2. Diana a mers la scoala de la 6 ani, Oana la gradinita de la 2.3 luni
3. evit sa le dau pufuleti, asta nu inseamna ca nu mananca pufuleti
4. stau cu Diana la o tigara si o pot monitoriza, la coltul blocului le aprindea una dupa alta (zisera vocile)
5. pfuuui, Oana e racita si eu ca o mama denaturata ce sunt am scos-o afara fara caciula la 18 grade in soare
Bey, voi chiar nu aveti altceva de facut decat sa stricati perfectiunea![]()

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!
kay spune:
kokiy, kari n-are 58 di ani, ci ala e nr clasei, nu?
hai ca m-am zapacit si io
...
si io chiar sunt pro HS, serios acu ![]()
si cu pufuletii nici n-am avut curaj sa deschid topicu ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
misha71 spune:
Kokiy, pai e citat de aici.
Mi-a placut LadyJ cu replica asta asa ca acum va sti tot forumul pe unde trec ce anume dauneaza cu adevarat sanatatii ![]()
58 e nr. de la casa unde locuieste Kari! Sau m-am molipsit si io de batrinetile voastre? ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kay spune:
marami, asta cu infofolitu n-o sa o inteleg niciodata...
de ex : acu am scos odoru afara, cu un body cu maneca lunga, jeansi si un cardigan... a mea ca floarea. din directie opusa veneau 2 carucioare. ce-i drept copii pana in 1 an. amandoi cu pantaloni grosi, geaca groasa de iarna, caciuli si ghete, ba unu avea si fular
...
mai nene, am EU ceva la cap? da n-as infofoli-o nici sa ma roage cineva...
v-am zis-o pe aia din parc de acu ceva timp? era, cu S in parc si nu mergea bine. si o baba ma intreaba :" vai draga, cat are de nu merge singura?" si eu dupa ce trag aer in piept :" 5 ani, da atata s-a dezvoltat ea !" a plecat baba val-vartej ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kokiy spune:
O asteptam pe Kari ,sa ne arate buletinu',pasaportu' ....sa vedem cu ochiu liber
...sau sa ne traga cate o
peste ochi ![]()
Sa mor daca eu nu asa am inteles din mesajul ala ...ne-a lasat in ceata totala ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
8 si cu 50 e nr de la casa ! m-am lamurit !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kay spune:
si kari, din vaga mea germana, are 38 !
ca doar scrie la prima pagina, nu? 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S