Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Scuze am vrut sa scriu PUIULUI si uite ce a iesit.Rectific
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Socrate SARUMANA pt linkurile cu Baby Einstein.
Super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Desiree, condoleante pentru bunicul tau ce trist...

Doloress, felicitari pentru cetatenie!
mai dar nebunatici ati mai fost amandoi si tu si sotul tau

Am intrat sa va zicem si noi ca avem un dintisooooor, uraaa! Cu ocazia asta am descoperit si eu de ce nu mai dormeam de 2 nopti, numai cu sanul in gura a stat. Tocmai ma pregateam sa-i raspund lui Simonix ca nici noi nu avem dar uite ca gata nu se mai potriveste.

Lorich, da si eu ma intreb la ce or fi visand cand rad asa tare in somn.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Antonia, Maria si Raducu sa cresteti mari si sanatosi!

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc tuturor fetelor foarte mult pentru urarile pentru grasanul meu frumos

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

mihaser Multumesc de raspuns sa speram ca o sa am laptic suficient.
Miss, iulia avea dreptate, nu m-am exprimat eu cum trebuie. Eu sunt graviduta, dar cand bebele meu va avea aprox 2 luni va trebui sa merg o zi doua la servici si ma gandesc cu groaza ca va trebui sa-l las acasa. Si nu vreau sa-i dau formula la o varsta asa de mica. M-a speriat o prietena ca nu pot pleca asa cand vreau eu ca laptele se formeaza regulat in cantitatea pe care o cere bebe deci nu ai cum sa mulgi mai mult ca n-ai de unde sau daca ai iei din portia lui bebe. Bine asta in cazul in care pana atunci nu ai folosit pompa deloc si sanul s-a obijnuit cu bebele deci nu produce peste.

29+ cu

Buna,
Uite eu am avut lapte mai mult decat sugea fiul meu. Am facut asa: la fiecare alaptare dupa ce sugea el pompam tot excesul. Intr-adevar legat de masa din ambii sani nu stiu ce se recomanda, cert e ca eu daca vedeam ca mananca putin mai intai pompam un pic din partea apoasa si dupa aia ii dadeam "friptura". Dar intr-adevar goleam un san la supt, daca mai vroia ii dadeam din al doilea (nu a fost cazul decat la 4 luni)si restul pompam. Depozitam in frigider sau in congelator. Asa aveam stocuri mereu cand nu vroia sa suga.
La inceput vei avea lapte in exces, supraproductie, e bine sa pompezi si sa congelezi. Cand vrei sa folosesti lapticul se scoate din congelator se lasa in frigider sa se decongeleze si se incalzeste. Se recomanda incalzirea in apa calda nu la microunde.
La frigider laptele se pastreaza maxim 48 de h, la congelator maxim 6 luni.
Daca mai ai intrebari ne gasesti aici. Nastere usoara iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Abia am putut intra, dar vreau sa ii spun neaparat La multi ani lui Raducu!baiat frumos.
Maine mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Am ras cu lacrimi: http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs

Vai, Andrada, ce mi-ai facut tu mie! Noi avem niste probleme cu Alex, are niste carii care il supara. Am fost cu el la un dentist - pediatru - si trebuie sa i le rezolvam cumva. Alternativele sunt: anestezie generala, si ii face totul intr-o sesiune, sau sedat, in 4 sedinte. Ne-a spus ca faza cu sedatul poate avea ca efect exact comportamentul pe care il are copilul din filmulet, ba chiar mai rau, cam in 25% din cazuri copiii sunt violenti. Mi-a spus "He won't remember a minute of it, you will remember every moment of it".
Filmuletul e funny, dar sa-l vad pe al meu in starea aia, Dumnezeule!

Eu nu imi amintesc ca noi sa fi avut interventii la dinti la 5 ani jumate, si suntem ok. Oare chiar e nevoie sa treaca prin asta? Oricum sunt dintii de lapte, in citiva ani ii schimba.
Magda, baietelul tau e de aceeasi virsta, aveti probleme din astea?

Fetelor, din suflet imi cer scuze de off-topic, dar m-a bulversat filmuletul ala.... Scuze..

Pupam cu drag toti copilasii si pe mamicile lor, si in special sarbatoritii de azi!
Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Andrada, mie mi se pare chiar trist filmuletul - bietul baietel, e haios doar cand intreaba daca asa se va simti mereu de-acum incolo.
Prag, redu numarul dulciurilor, sucurilor etc. ca probabil d eaici i se trage. Cariile sunt ceva neplacut, probbail ca trebuie intervenit pt. ca altfel se cariaza mai multi dinti si tu stii ce rau e sa ai dureri de dinti.

Ylari, noi n-avem premergator, nici nu i-as lua, ca acum descopera lumea in 4 labute (ma rog, o pozitie asemanatoare) - nu stiu ce modele sunt.

Laura, lasa ca vin si zile frumoase si o sa fuga si bolile si sa te tii nene atunci intalniri peste intalniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna dragele mele,

V-am citit aproape zilnic. Noi suntem bine, David este un grasan, care cere foarte mult de mancare. Seamana cu sotul, el mananca mult, insa are arderile foarte rapide.
Azi ma duc la un botez la niste prieteni si mi-am chemat parintii sa stea cu bebe. Au venit de joi. Am vazut si eu ce inseamna sa dormi toata noaptea si fara grija…
Si David a inceput sa se trezeasca de 2 ori pe noapte. Ii dau biberon cu compot si adoarme, uneori se ridica somnambul in picioare sau incepe sa se joace, sa t raga de patut.
Imaginati-va la 3 noaptea, copilul sa aiba chef de joaca, iar eu care dorm de la 00 la 06.30, in reprize sunt déjŕ terminate si astept weekendul inca de la prima zi a saptamanii.
La serviciu a inceput sa se aseze lucrurile, mi-am preluat functia si atributiile si parca nu am lipsit niciodata. Sunt intr-o continua agitatie, uneori nu am timp nici sa mananc, iar de cateva ori am stat si pana la 20.30
Aaaa si noi avem 3 dintzisori 2 jos si unul sus

Vreau sa urez si eu la multi ani pentru toti sarbatoritii din aceasta saptamana, sa fiti sanatosi , voiosi si cuminti!!!!

Laura – imi pare rau ca Mirci a trecut printr-o perioada asa grea, poate ar fi bines a nu-l mai supui la alte virusuri acum…
Simoncip – aud ca Davidutul tau este bolnavior, sanatate multa
Miss – vad ca inca nu v-ati reglat somnul…cate mese diversificate aveti ? Vezi ca ti-am trimis un PM.
Alysh – am citit ca mergeti la munte, ce frumos…sa va distrait
Ralu – si eu sunt curioasa daca ai trimis poza la concurs
Desiree – am citit despre bunicul tau si m-a impresionat umltima voastra intalnire. Condoleante. Si eu am cautat sa merg la bunici cu David de 2-3 ori pe an si de fiecare data am impresia ca va fi ultima intalnire la cum se uita ei la bebe. Sunt in varsta , saracii de ei…
Elena g – si al meu transpire foarte mult la cap cand suge, chiar crezi ca ar fi rahitism ? Eu i-am dat si fier 3 luni si tot transpire…
Doloress – oau, daca seaman Patrick cu voi la temperament o sa aveti de furca cu nazdravaniile lui…insa o sa va aduceti aminte de copilaria voastra si o sa treceti mai usor cu vederea, nu ? Asa gandim si noi pt David. Oricum m-a distrat foarte tare povestioara ta, esti o nazdravana….
Simonix – al meu nu prea are treaba nici cu mine, nici cu sotul. Se uita razand cum plecam, iar el ramane cu bona…fara sa planga. Acum de 2 zile sta cu mama, pe care a vazut-o o data la o luna si de la inceput a intins mainile spre ea. Ce o fi si cu Daviduta al meu, o fi el sociabil , dar nici chiar asa sa stea cu oricine nu prea e bine…..
Ce spui tu de 9 kile in plus la tine, slabanoago…Aaaa m-am prins ai vrut sa zici 0,9 kg…acum te inteleg. Hihihi
Iulia – si noi mancam branzica de casa de la covalact, e super buna. Insa ii fac si in fiecare zi branza din lapte cu smantana.

Ma duc ca s-a trezit si azi e o zi lunga…..
Va pup

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput