machiaj semipermanent

machiaj semipermanent | Autor: loren@

Link direct la acest mesaj

Buna..cred ca am innebunit de tot..intentionez ca peste 1 sapt. sa imi fac o tatuare a sprincenelor si poate si a ochilor sau conturului buzelor...dar am inca o dilema in special la buze si ochi. Intrebare..daca si-a facut cineva un asemenea tatuaj si daca a fost multumita sau ba?

Bianca Andreea si Larisa Elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

S-a mai discutat de multe ori, ex: aici.

Ce am retinut eu este ca e dureros (in special la ochi) si ca in momentul in care va incepe sa se duca va arata foarte rau (daca nu decizi sa il refaci mereu).

Eu nu as recomanda nimanui o astfel de procedura (dar NU sunt o specialista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Loren@,eu am tatuaj la sprancene.NU este semipermanent,desi cand ne-am dus la salon ni s-a spus ca este henna si ca este semipermanent,dureaza 2 ani dupa care trebuie repigmentare,insa nu s-a dus deloc si NU este henna deloc.ESTE esec total,NU recomand nimanui.A fost un moft,o cosmeticiana de la Blooms mi-a spus ca nu recomanda decat in situatii extreme,insa nu am crezut si m-am dus in alta parte.Este dureros,al naiba de dureros si se face in etape.Dupa primul tatuaj se asteapta 10 zile dupa care se face al doilea.Nu-ti zic ce dureri am avut la al doilea,simteam ca mor.Am vazut si tatuaj la ochi,am inteles ca schimba forma ochiului dupa un anumit interval de timp.La buze pare foarte urat de aproape,nu iti recomand sincer.
REGRET ca l-am facut,nici nu mi-a iesit culoarea si arata super urat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Multumesc mult de tot fetelor..m-am razgindit si dupa ce am citit n articole...asta e, las mama natura asa cum e!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

A propos de asta...e plin netul de specialisti sau nu care sustin ca nu exista machiaj semipermanent, ca atata timp cat acul penetreaza pielea e tatuaj si acolo ramane,indiferent ca e tatuaj cosmetic sau tatuaj din acela temporar despre care se spune ca dispare in 3,5 sau 10 ani.(am auzit toate variantele).
E cineva pe aici care sa-si fi facut cu ani buni in urma machiaj semipermanent sau tatuaj din asta si i-a disparut de tot? Ca de estompat se mai estompeaza si tatuajele "tipice" si uneori mai trebuie batute o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

nici eu nu-s de acird cu asta, dar pot sa spun ca am o prietena care si-a tatuat conturul buzelor (e drept, le are si ea destul de pline) si arata destul de natural si de bine.. Mie, una, mi-a placut. La ea! Ca eu nu mi-as face, mai ales ca am si buze subtiri si as arata ca un clown.. dar asta-i alta poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Brrrrrrrrrr, mi se pare de neconceput. Nu stiu, dar oricat m-as autoeduca, nu as putea sa-mi pun pecete pe fata.
Eu sunt o tipa cocheta, dar prefer sa ma scol dimineata mai devreme si sa-mi fac retusurile care sa ma faca sa ma simt bine, decat sa-mi fac un tatuaj facial pe care sa-l port niste ani, sau chiar o viata.
Nu am vazut multe tatuaje de acest gen, dar ce am vazut mi-a displacut total. Poate nu erau facute nici de profesionisti, dar ... m-au marcat negativ si iremediabil.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreoti spune:

Mai multe pareri contra decat pro.Eu am facut un tatuaj la sprancene prima data,iar recent unul la buze.Cel la sprancene a fost suportabil,nu adormi in timp ce te face,dar nici nu se urla.La buze insa,recunosc mi-a fost frica.Am facut anestezie la stomatolog,si la tatuaj nu am mai simtit nimic.La sprancene am facut retus,la buze insa cred ca nu va fi cazul.Parerile sunt impartite,la mine a avut efectul scontat.Eu am sprancene destul de rare si deschise la culoare,vesnic cand le vopseam,dupa o saptamana nimic nu se mai vedea...si uite asa in fiecare dimineatza...creionatul.La mine a fost de fiecare data spontan...cu siguranta daca mai stateam o zi nu mai faceam.Acuma ce sa zic,probabil o fi avand si ceva efecte adverse,ar fi prea frumoas sa nu existe...nu prea le cunosc si nici nu vreau sa le stiu...fapta e savarsita:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu repet intrebarea: si-a facut cineva cu ani in urma si chiar i s-a sters in timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Am vazut doua tipe cu asa ceva si aratau de parca erau travestiti. Eu nu mi-as face nici sa ma tai

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Eu repet intrebarea: si-a facut cineva cu ani in urma si chiar i s-a sters in timp?



Lolita,eu am de 1 an si 8 luni si nu s-a sters deloc(desi cand mi-am facut,mi s-a spus ca dupa 1 an jumate sa merg la retus,macar aici am salvat niste bani).O cosmeticiana mi-a spus ca se v-a sterge in 5-7 ani,insa o urma cat de mica tot v-a ramane acolo.Am doar la sprancene,bine ca mi-a deschis Dumnezeu ochii la timp

Mergi la inceput