Atentie.... mai vine un cadou de la socrii!
Raspunsuri - Pagina 7
A_Iulia spune:
Bine Maru, mai ales argumentul cu apa care incepe sa puta chiar e beton, nu mai am nimic de zis
gabriella1 spune:
vreau si io un cadou.Unu' mic,macar.adicatelea un apartament, duplex, si un jeepan. Da' cineva?
hai,un socru,o soacra... nimeni?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
cristiama spune:
Mie nu-mi place sa primesc flori, fac alergie la polen, soacra m-a vazut de cateva ori stranutand 1-2 ore.
Daca-mi aduce flori? Daaaaa.
Culmea stupizeniei: face sotul 40 de ani, socrii erau acasa la noi. Socrii sunt divortati, deci erau:
- soacra
- socrul cu nevasta nr. 2 din provincie
venim noi de la servici si ma intampina soacra nr 1 in hol ca sa vad prima ghiveciul superb care era cadoul pt "baiatul" ei.
Eu,prinsa pe picior gresit, ii spun ca mi se pare un cadou nepotrivit pentru un barbat, ca sa nu zic ca eu fac si alergie.
soacra: Ei, lasa ca nu e pt tine! Da da sta in casa cu mine, nu?
Socru era acolo si ne-a auzit.
si acum cadoul de la socru:
- alt ghiveci de flori!!!!!! Pe care l-au si carat 4 ore in masina.
Nici nu-i banui ca o fac cu rautate, sa spunem doar ca, cu varsta nu au devenit intelepti!
Revin cu vizita de dimineata a soacrei, dupa ce-mi revin ca pare dintr-un film fantastic!
ligia13 spune:
mai eu ma bucur de orice cadou....fara sa ma agit sa fac tot felul de interpretari!
Mi-au aduc cantar , aspirator, cratitze
Dar si flori, ciocolata ....
Si lucruri de la ea... aproape noi
Sa fie sanatosi....
DAR totusi sa-mi aduca flori stiind ca sunt alergica la flori sau carne stiind ca's vegetarina..chiar ca m-as enerva!
cristiama
Acum ma mut la subiectul unde se lauda soacrele
Eu si Raducu (22.04.2005)
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristiama Mie nu-mi place sa primesc flori, fac alergie la polen, soacra m-a vazut de cateva ori stranutand 1-2 ore. Daca-mi aduce flori? Daaaaa. Culmea stupizeniei: face sotul 40 de ani, socrii erau acasa la noi. Socrii sunt divortati, deci erau: - soacra - socrul cu nevasta nr. 2 din provincie venim noi de la servici si ma intampina soacra nr 1 in hol ca sa vad prima ghiveciul superb care era cadoul pt "baiatul" ei. Eu,prinsa pe picior gresit, ii spun ca mi se pare un cadou nepotrivit pentru un barbat, ca sa nu zic ca eu fac si alergie. soacra: Ei, lasa ca nu e pt tine! Da da sta in casa cu mine, nu? Socru era acolo si ne-a auzit. si acum cadoul de la socru: - alt ghiveci de flori!!!!!! Pe care l-au si carat 4 ore in masina. Nici nu-i banui ca o fac cu rautate, sa spunem doar ca, cu varsta nu au devenit intelepti! Revin cu vizita de dimineata a soacrei, dupa ce-mi revin ca pare dintr-un film fantastic! cristiama |
Mie mi se pare ca ai fost rea la faza cu ghivecele. In locul lor m-as fi simtit jignita si nu as mai fi vorbit in veci cu tine.
Pana la urma atata m-a dus pe mine capul sa iau un ghiveci cu flori copilului meu. care e problema ta?
Eu i-am luat sotului meu cadou o planta pt birou. De ce e cadou nepotrivit? Ce ar fi fost potrivit? 5 perechi de chiloti?
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
cristiama spune:
Ina,
Nu-s eu asa de norocoasa sa se simta jigniti si sa nu mai vorbeasca in veci cu mine!!
Uaaau.... cum ar fi sa nu vorbeasca macare asa.... juma de an.
Stii cum e sa faci alerie la polen? stranuti, 1-2 ore continuu pana ma umflu si nu mai pot sa respir.
sigur de la cantitate mare. Soacra stie ca nu pot iesi vara din casa decat rar si cu claritin luat inainte.
La flori, pt ca au o cantitat mica de polen doar stranut si ma doare capul! continuu pana elimin sursa de polen din casa.
Si chiar asa mie pt un cadou de barbat de 40 de ani, DOUA flori la ghiveci, socrii se vorbesc intre ei, mi se pare cadou stupid.
PS: si cireasa de pe tort: sotul lucreaza la o firma care comercializeaza si o gama f variata de plante si flori, in fata biroului lui este o mare gradina cu toate plantele astea + sera, si poate sa le ia la un pret modic.
Lumi_Nag spune:
"- Nu se duc flori barbatilor decit daca sunt la spital." este un citat din codul bunelor maniere.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi_Nag spune:
Eu am o soacra care mi-a facut cadouri dragute in cei 4 ani de casnicie, dar nu as putea sa spun grozave .De exemplu ultima data mi-a luat un set caciula cu o floare aplicata si un fular...impletite
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
cristiama spune:
Sa zic acum si de cadourile primite de la soacra. De obicei nu ne ia nimic la ocazii importante, si o apuca cadooriseala.... de Mos Nicolae.
Noi suntem un cuplu de 40 de ani, fara copii, asa ca ce primim cadou:
- un mare leu de plus, gen cel de la ING
- pentru sot un fes cu un animalut aplicat, sotul e genul sobru
- papuci de casa pt sot, hai ca astia daca nu erau 3 numere mai mici erau chiar OK
- tot felul de alte flecustete pt sot gen dulciuri
Oricum era o punga mare de cadouri plina pt el.
...si pt mine....
- un set de 3 pensule de dat cu fard pe obraz.
I-am multumit pt ele si i-am spus ca daca m-as farda as putea chiar sa le folosesc!
Las' mama ca dupa 40 de ani o sa incepi sa te fardezi!
Anul asta fac 40, daca ma fardam m-as fi hotarat sa ma apuc pana acum, ma gandesc eu.