Atentie.... mai vine un cadou de la socrii!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristiama
- de un Craciun o papusa cubaneza cu un trabuc in gura care se roteste si.... RAGAIE!

uite si www.ricardo.ch/kaufen/buero-und-gewerbe/sonstiges-gewerbe/sonstiges/puppe-mann-mit-zigarre/v/an560090364/lt5/pn18/" target="_blank">partenerul papusii.

edit: dati click pe imagine

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Io am primit de la soacra anul trecut (a trimis prin cineva), o pereche de tanga. Marime necorespunzatoare, ca ea ma stia mai slabuta.

Dar am gafat si eu, no problem...cand am fost in Ro i-am dus doua bluze, marimi imense, io stiam ca e mai grasa dar nu le aveam cu marimea. Si le-am luat dupa ochi :) Probabil acum le foloseste pe post de camasi de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Vezi ca trebuie sa schimbi filtru la el din cand in cand.
am avut ceva probleme din cauza ca apa era statuta pe furtunul ala pentru racire.
In intrior este un tub ca o bomba ,trebuie schimbata la 6 luni.

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:
citat din mesajul lui ionica

un frigider din ala hot care face cuburi de gheata ca la americani!!

ba face si crushed ice si da apa rece la buton. am eu, face sotioru meu cocktail. singura pb ca face o galagie ghiata, de zici ca da copca.

Cristiama, be bune, e cool old man al vostru .

Maria

Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Cristiama, e o placere sa citesc postarile tale despre socrii.
Soacra mi-a facut multe cadouri de-a lungul anilor. Unele mi-au placut, dar cele mai multe ori nu mi-au placut, ori nu-mi veneau. Pot sa spun ca mi-a cumparat de cateva ori rochii si fuste foarte lungi, desi stia ca eu port mini .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Cristiama, si eu am primit un cadou sugestiv de la socri: s-au plimbat in Praga la tarabele cu papusi pe sfoara si mie mi-au adus...o vrajitoare pe matura.
Ca ma aveau la suflet si ma iubeau tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu am primit acum de la soacra-mea o pereche de chiloti din flotir albi cu floricele multicolore inalti sa-mi acopere rinichii bine si un maieu alb cu floricele albe brodate

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Mi-am amintit de o situatie. era ziua mea si-mi dorisem de la fostul sot cadou un telefon mobil. El mi-a facut un fix, pentru ca el dorea o schimbare in casa, si asa a impuscat 2 iepuri dintr-odata: telefon nou si cadou. De fapt, au fost 3 iepuri impuscati; al treilea eram eu. La dezamagirea mea, fosta soacra a raspuns: "Si ce daca e un telefon fix? Pe vremea mea, femeile primeau cadouri obiecte pentru casa: oale, cratite, mixere..."

Eh, oricum, telefonul era mai bine decat o cratita...

Mergi la inceput

Ah, cu un an inainte primisem cadou de la fostul ceva de genul www.hood.de/img/full/1305/13057123.jpg" target="_blank">acesta

Intre timp se trezise omul si a inceput sa vina cu vacante, aparate digitale, scrisori romantice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

exista un subiect asemanator la Femina Intim "Cel mai neinspirat cadou". aveti ce citi acolo...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Uaaau vrajitoare pe matura, cum de nu s-a gandit si soacra mea?
Sunt invidioasa!!!!

Asa, socrii mei sunt divortati asa ca avem "cadouri" de la amandoi. Cele de la socru asa cum sunt, sunt luate din banii lui, dar soacra-mea are o pensie mica deci practic le ia din banii nostrii!!!

Si daca cadouri cum ar fi:
- fes cu animale aplicate pt sot, care are 40 de ani si se imbraca sobru
- jucarele de plus
- bibelouri cum erau acu vre-o 40-50 de ani
- cele mai ieftine creme de fata - asta pt mine
nu ma supara ca nu costa cine stie ce, cand incepe sa ne ia de ex un storcator de fructe pe care NU il vrem si pe care nici nu l-am luat de la ea de acasa si care mai e si mare si scump.....deja....

Da sa va zic ultima nazbatie: loc de veci. Si nu orice loc ci o capela care costa 70.000 EURO!
Asa ca sambata suntem invitati sa vizionam cimitire!!!! Adica eu nu, ca respectiva capela are doar 2 locuri.

Mergi la inceput