FIV de toamna 8

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor nu mai asteptati vesti de la mine.MI-A VENIT "BELEAUA".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Denisa, imi pare nespus de rau de vestea pe care ne-o dai. Stiu ca acum nimic nu te poate consola. Plangi, linisteste-te, racoreste-te! Suntem aici sa-ti stergem lacrimile, dar si sa te incurajam. Adu-ti aminte ca multe dintre cele care au reusit, chiar si Gabi, au avut un esec, asta nu inseamna ca nu vei reusi. Mai mult, sunt singura ca embrionasii ramasi abia asteapta acolo, la racoare, sa se cuibareasca in burtica ta. Asa-i??? Apoi sa stii ca va mai trece doar putin si o sa ai un nou ET, cu sanse foarte bune. Hai, fruntea sus. Stiu ca doare si ca acum crezi ca nimic nu te mai poate scoate din starea asta, dar vei vedea ca o sa fii mamica.
Incearca sa controlezi putin durerea asta, nu vreau sa par cinica, dar exista lucruri mult mai rele in viata. Fruntea sus, suntem aici si te sustinem.
Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Da, Raluca, si eu te-as lua. Cred ca ar fi o relaxare placuta inainte de marea furtuna. In mod normal ar trebui sa se duca sotul meu dupa medicamente, insa cum i-a expirat pasaportul si nu m-a ascultat sa se duca din timp sa-l reinnoiasca, daca nu va fi gata in timp util va trebui sa ma duc eu. Si singura cred ca nu va fi deloc bine.
Nu am vorbit inca cu dr despre ce medicamente imi trebuie, voi afla miercuri. Sper ca am timp sa fac rost de ele. Dar cred ca vor fi cele pe care i le-a prescris si lui Cored. Oricum, o sa vad miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Denisa, draga de tine...
Cand o sa-ti revii din disperarea asta, pentru ca o sa-ti revii, o sa-ti aduci aminte de embrionasii care asa cum zicea si anemona te asteapta si vor fi mai norocosi.
Te astept in Romania pentru vacanta. O meriti...
Eu cred ca atunci cand vorbim de fiv n-ar trebui sa vorbim de "esecuri", ci de "incercari" pur si simplu. Ca se darama totul in tine si ti se pare ca aici se termina totul, asta e altceva... Dar asta nu dureaza la infinit. Esti o fata atat de tare, Denisa. Gandeste-te prin ce-ai trecut in ultimii opt ani!!! Doar o fiinta tare ar fi rezistat cum ai rezistat tu!!!

Ma gandesc cu drag la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Denisa,imi pare sincer rau!Stiu prin ce treci...e cumplit.Asa cum ti-am povestit sper ca sa nu ramai cu sechele ca mine.Sa-ti revii repede si in primavara sa facem odata FIV.Cand faci doar ET va fi mai usor.
Ai facut FIV cu embrioni sau blastociti de ziua a 5 a?La inghetare sunt blastociti?
Denisa,trebuie sa fii tare si sa te gandesti tot timpul ca data viitoare va fi bine.Sunt putine care reusesc din prima.Probabil ca esti la fel ca mine si din cauza durerii dupa punctie organismul tau a eliminat toti embrionii.
Suntem aici si te asteptam printre noi!

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Buna fetelor,

nu am reusit sa ma conectez de cateva zile si astazi am citit 4 pagini cu vesti bune si rele... as fi vrut sa fie doar cele bune, dar din nefericire una dintre noi are nevoie de sustinerea noastra mai mult ca oricand.... eu cred ca in viata trebuie sa plangi ca sa poti sa razi in hohote dupa aceea, asa ca Denisa, sunt convinsa ca in curand vei rade si tu. n-a fost sa fie de data asta...
anemona draga, cum sa ma fi razgandit? doar o veste ca a Ancai sau a Corinei m-ar fi putut intoarce din drum. pe 11 septembrie sunt la apel la medsana sa vedem care sunt pasii urmatori. pentru ca m-ai intrebat cum vei trece cu medicamentele peste granita. nu-ti fa probleme. e bine sa ai reteta, bonul fiscal de unde le-ai cumparat si daca te intreaba la granita le declari daca nu, nu spui nimic. numai sa ai grija ca fiolele sa nu stea la caldura. eu le-am tinut in dreptul aerului conditionat. bafta multa si ne auzim saptamana asta...va pup pe toate si nu fiti suparate ca raspund asa de greu...daca as putea as sta toata ziua pe forum dar nu depinde de mine...
Gabi, apropo m-am uitat pe profilul tau si am vazut ca esti din Bacau, ce coincidenta fericita pentru ca si eu m-am nascut in bacau si dupa facultate am ramas in bucuresti. ca sa vezi ce lume mica...

cj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Denisa draga mea, acum m-am sculat (aici e dimineata) si m-am dus direct la computer. Imi pare asa de rau de tine de nu ai idee. Stiu ca nimic din ce putem noi sa iti spunem nu iti poate alina suferinta. Dar trebuie sa te gindesti, cum spun toate fetele, ca a fost doar o incercare si ca mai ai o gramada de embrionasi care te asteapta nerabdatori, clantanind din dinti, care d-abia asteapta sa iasa de acolo de la inghet si sa vina la tine in burtica, la caldura si dragoste. Nu iti pierde speranta, ca trebuie sa se intimple pina la urma. Din cite imi amintesc eu, aveai un canichel, incearca sa iti alini suferinta cu el, si bineinteles cu sotul tau.
Acum da-i inainte si plingi pina nu mai ai lacrimi, ca doar asa te descarci.
Tine-ne la curent. Te pupam toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Denisa, imi pare nespus de rau!! Descarca-te si sa iti dea Dumnezeu putere sa iti revii cat mai repede si sa treci iar la treaba.

Corina, nu am cuvinte sa iti spun ce ma buucr pt. tine si ma voi ruga sa ne dai o veste buna si maine, dupa analiza de sange!!!

Va pup pe toate

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Multumesc mult, Cloe. Si eu d-abia astept sa merg miine la test. Cred ca imi verifica HCG si progesteronul, nu? Totusi trebuie sa mai astept o sapt. - doua pt. eco.
Stie cineva cam care trebuie sa fie nivelul normal de progesteron? Am gasit pe web intre 11 si 90 ng/ml... dar nu mi s-a parut un website serios. Deasemenea ce grosime trebuie sa aibe endometriul? Am tot cautat pe web dar nu gasesc nimic elocvent.
Cloe, tu ce numere ai avut la progesteron si la endometriu la primele teste?
Multmumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor, bine v/am gasit.
Ce de vesti bune, Doamne nu-mi vine sa cred, ce de gravidute aici, FELICITARI SI AVETI GRIJA DE VOI.

Denisa imi pare nespus de rau, stiu ce simti am trecut si eu de 2 ori prin asta, nu-ti pierde speranta draga mea, fi tare si mult curaj.

Anca n-am luat inca legatura cu Niculescu, saptamana asta o sa vad ce fac si ce hotarare luam, sotul ar dori sa facem FIV in primavara (banii sunt de vina), o sa merg sa vb.cu Niculescu si sa vedem ce zice si ce ne sfatuieste.

Ralu ce faci draga mea? Tot aglomerata? Esti in asteptare, ai vb.cu Ancar?

Gabi cred ca si eu voi amana FIV-ul pt.la primavara, mai am cateva zile sa ma hotarasc.

Cloe, Corina, Cored, Monix, etc. va pupic si sunt alaturi de voi.

Va pupices pe toate

Mergi la inceput