FIV de toamna 8
Raspunsuri - Pagina 5
gabid spune:
Felicitari Corina!Nu imi vine sa cred ca pe acest subiect se intampla atatea minuni.
Corina,ai grija ca valoarea de 64 este micuta.Normal trebuie sa iei niste progesteron...e rau ca te doare si burtica.Du-te la un dr neaparat!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Raluca...cred ca ramanem numai noi pe aici.Si Pia...de ea ce mai stii?Cand se intoarce?Ah...mai este si Oana,ea vrea sa faca FIV odata cu mine.
Speram sa fie bine si pentru noi!
Gabi si Simonica.
gabid spune:
Fetelor...i-a uitati-va pe lista de membri si ce vedeti!!!????Sunt pe primul loc pe forum!Am depasit pe toata lumea de pe aici! .
Poate ca vom bisa si pe si in primavara vom fi iarasi 2 in burtica....
Va doresc numai bine tuturor!Sarcina usoara norocoaselor de pe subiect!
Gabi si Simonica.
gabid spune:
Raluca,pentru noi singura sansa este FIV+ICSI.Tare grea mai este oligospermia asta!Nici macar inseminarea nu ne ajuta!
Gabi si Simonica.
monbb1 spune:
CORINA!!!!! Extraordinar, m-am blocat , speriat si bucurat cand am citit mesajul tau. E incredibil cate minuni sunt!
Tu sa ai grija de tine si de bebe, sa fiti sanatosi si sa ne tii la curent.
Eu am zis ca urmaresc de aproape FIV-ul tau caci urmez si aveam cam acelasi tratament dar se pare ca m-ai lasat balta...hi! poate schimb eu tratamentul dupa tine! N-am cum caci de azi intru pe anticonceptionale dar asta e.
Deci luni e zi grea. Avem 2 fete care merg la testul de sange. Denisa si Corina va tin pumnii!
Raluca, Gabi: Ma alatur listei voastre de FIV+ICSI (oligoastenospermie)...asta este...macar sa iasa bine in final! Deja mi-e frica de mor!
Va pup, weekend placut la toata lumea.
Corina G spune:
Fetelor, sinteti niste dragute. Ma gindesc tot timpul la voi si la ce mult m-ati ajutat. Faptul ca sintem surori in suferinta a insemnat f. mult pt. mine. Aici in U.S. sintem singuri, fara familie sau prieteni intimi cum aveam pe vremuri, in Ro. Voi mi-ati fost cele mai bune prietene.
Si eu d-abia astept sa merg luni la testul de singe. Mi-e tare frica.
Burta parca ma doare mai putin azi. Doamne ajuta!
Va pup cu drag si astept aceleasi vesti de la voi, cit mai curind. Dupa cum vedeti, se poate!!!
P.S. Nu stiu daca asta conteaza, dar si barbatul meu, dupa cum stiti, a avut morfologia f. scazuta. L-am indopat cu vitamina C, E, Zinc, Co-enzima Q-10, si niste antioxidanti. Se pare ca a facut o diferenta, sau cel putin asa credem noi. Morfologia nu s-a schimbat, dar in schimb i-a crescut motilitatea de la 60% la 81% intr-o luna - dupa aceste vitamine.(Nu a avut-o niciodata asa inalta.)
karula spune:
Pai Corina, SUNTEM, RAMANEM prietenele tale (si ale bebelui tau) vrei, nu vrei
M-am gandit asa: ca ti si Anca, hotarate pe fiv, v-ati luat gandul la "natural" si uite asa a fost posibila minunea. Ca de stres nu pot zice ca scapaserati (mai ales Anca)!
Ileana mai trage cu ochiul rar pe forum si tocmai imi zisese ca vestea Ancai o lasase paf! Ce-o mai zice si de vestea asta a Corinei???
Pia (draga de ea) vine luni din concediu.
Gabiiii, pai din "sefa de trib" te facem Super Sefa Baba a tuturor muritorilor de rand de pe forum!!!
Cam asta.
Hai Denisa... te rog eu, te rugam toate sa ne dai si tu vestea buna luni!!!
anemona spune:
Fetelor, stati linistite ca nu ramaneti singure. Urmez si eu acum in toamna si cred ca si Cored, daca nu s-a razgandit. Ma bate gandul sa merg in Ungaria dupa medicamente. Vrea cineva sa vina cu mine?
O sa avem o toamna plina, se vede treaba...
Oricum, cred ca forumul asta poarta noroc. Nu stiu cum se face, dar se intampla lucruri incredibile. O sa tin aproape! Sper sa ne molipsim toate de noroc!
karula spune:
Ce faci mai Gaboanta, mai vii la Capitala sa dai ochi cu Ancar pentru niscai analize si sa-l mai intrebi de sanatate? Hai pana nu se pune viscolul... Vaz ca iti arde de plecat la munte, nu te potolesti!
Dan a facut tratamentul cu licorile adunate de manuta mea de prin plafare? (Ce m-o fi injurat saracu'...)
Fetelor, am asa o energie... si stiu sigur ca mi se trage de la vestile astea din ultima vreme. Cand i-am povestit sotului meu de cele doua "minuni" mi-a zis: hai repede la treaba! Da' i-am amintit ca anticonceptionalele pe care inca le iau nu ne prea ajuta... si minunile astea au o limita (asta propo de ce-a scris si monbb...)
Anemona, daca ar urma sa incep trat de fiv acum n-as sta pe ganduri, as veni cu tine. As veni si asa, in plimbare. Ai vorbit cu Protopopescu de tratamentul pe care ti-l va da?
gabid spune:
Bunadimineata!Astazi este soare si pe la noi!Poate ca se mai incalzeste putin !Eu,nebuna mi-am dat drumul la centrala zilele acestea.Cand am vazut ca imi ingheata nasul noaptea m-am hotarat.Daca se incalzeste asa cum spun ei o opresc ...La noi sa fi fost vreo 14 grade ziua dar noaptea e jale.La 60 km ,in P Neamt au fot 10 grade ziua.Tare frig in Moldova!
Raluca,maine dimineata merg la Focsani sa-mi iau sange.Au deschis Medicover o filiala.Rezulatatele le iau in 10 zile lucratoare.Bine ca la fac pe toate.Asa ca abia spre inceputul lui Oct pot veni in Bucuresti.
I-am dat lui Dan o parte din licorile trimise de tine.M-am oprit cand mi-a dat vestea ca numai avem banii de FIV.O sa incep tratamentul in Decembrie pt ca trebuie sa ia 3 luni implinite ca sa se vada efectul.Daca ar lua de pe acum atunci s-ar pierde tot efectul.Problema este ca Dan trebuie sa slabeasca pentru ca si-a facut niste analize si are glicemia mare.Intr-un cuvand DIABET.Acum ii dau medicamente de diabet.
Simonica mea a fost bolnavioara zilele acestea dar acum si-a revenit.A facut o indigestie si ea si tati ei.Am ajuns pana la spital cu ea.Totul de la branza proaspata luata din piata.
Raluca,vrem sa mergem cateva zile la Sinaia si caut cazare mai ieftina la particulari.De curand am descoperit ca este cazare ieftina si in Mangalia la case exact pe malul marii in conditii decente.M-am saturat sa dau bani pe hotel si sa stau cu gandacii in camera.M-a costat 28 mil biletul la mare si gandacii se plimbau linistiti in baie iar curatenia lasa de dorit.
Gabi si Simonica.