Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Buna intrebare. Eu m/am interesat pt cezariana.Astea sunt tarife la Braila, bine/nteles si ele pot varia de la echipa la echipa de medici. La medicul meu merge asa: mana I = 600-700 lei, mana a II- 250-300, anestezist 150-200, pediatru 150-200, cu specificarea ca la vizita facuta la salon de catre medic se mai da un 50 lei, de regula vizita fascuta la externare, deci mai bine ii dau 150 si apoi 50.
Acum, sector asistente: Asistenta din terapie care pune sonda, branula, intra cu tine in sala de operatie si iti urmareste starea dupa operatie 50 lei, asistenta pediatra care spala copilul si il dezobtureaza, (nu stiu daca e termenul corect) 50 lei si prosop si sapun, asistenta din sala de operatie 30 lei.
Adoua zi 10 lei asistentei care iti face toaleta si 5=10 pt copil

Sector infirmiere: 5 lei pt capatat o camasa noua dupa ce pe cea de dupa operatie o voi face lac rosu.

Apoi de alde 5-10 sa intre la mine la terapie ca e un program ff strict in maternitate la Braila dar daca esti "dragut" te lasa sa intri pe furis.

Mai vreti?????????? sa facem un total????????? Vorba tatalui meu La banii astia iei un copil nou de la magazin

Eu auzisem de tarife muuult mai mari, pentru SUUB cel putin... sa se fi exagerat? Sa mai studiez.

Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

petra - cumpara si tu un sapun, de care o fi(chicco, dalin, nivea...etc) si daca nu e bine iti spune vreo asistenta, trimiti tu pe cineva pana la prima farmacie.

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Aris, thanks for the tips: si la partea cu dubla clatire si la cea re. confectionarea tampoanelor! Multumesc! Cat despre detergent, am sa iau totusi unul special pentru bebelusi, tu ai foarte multa dreptate, ei oricum intra in contact cu hainele noastre, dar... daca piata ne ofera cu atata generozitate produse special concepute, hai sa le dau o sansa

Saby! Ma gandeam ca plec la cumparaturi fara sa fi primit un raspuns, uite ca datorita tie voi mai bifa ceva pe listuta!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, ce bine ca ati scris Aris si pisigri! Eu va impartasesc sentimentele si parerile. Eu o sa fiu in chinurile facerii si tot eu o sa trebuiasca sa dau bani in stanga si-n dreapta??? Ca la cate persoane trebuie stimulate astfel nu stiu cand o sa mai am timp sa nasc. Si pe langa asta, mi-e o rusine de mor sa dau bani, eu nu am dat in viata mea nimanui, de rusine, si sa o fac acum? Nici nu am primit, ce-i drept, poate as fi capatat antrenament asa Nu stiu ce sa zic de sapun pentru bebelus, mai bine as cauta unul lichid, fara parfum. Astea gen Johnson mi se par un pic comerciale.Ana-Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Wow, ce bine ca ati scris Aris si pisigri! Eu va impartasesc sentimentele si parerile. Eu o sa fiu in chinurile facerii si tot eu o sa trebuiasca sa dau bani in stanga si-n dreapta??? Ca la cate persoane trebuie stimulate astfel nu stiu cand o sa mai am timp sa nasc. Si pe langa asta, mi-e o rusine de mor sa dau bani, eu nu am dat in viata mea nimanui, de rusine, si sa o fac acum? Nici nu am primit, ce-i drept, poate as fi capatat antrenament asa
Nu stiu ce sa zic de sapun pentru bebelus, mai bine as cauta unul lichid, fara parfum. Astea gen Johnson mi se par un pic comerciale.

Ana-Maria

28+

Ana-Maria,

Cat despre atentiile pentru personalul spitalului, si mie mi se pare ca va fi o situatie ciudata sa stau pe masa si sa impart bani....

Poate are hainuta aceea in care ma vor imbraca pe perioada travaliului buzunare??? Or fi fost prevazatori ca sa nu ne puna in situatia de a sta cu banii in mana?

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Tufete eu nici nu stiam ca tb sa duci si ceva sapun lichid la maternitate..si de-ala normal..si prosoape, pai asa cum au mai zis si fetele de impartitul banilor..cand impart eu pe acolo prosoape..si sapunuri...am crezut ca au ei ceva solutii pe acolo ca sa il spele pe bebe si sa il stearga mai apoi (sincer eu mi-am luat pt acasa ce am avut de luat)...daca continuam in ritmul asta ajung cu bagajul mic cat cel mare si cel mare o sa iasa ditamai valiza.
Poate depinde si de maternitate...Maria_k ma tii la curent da? mai ales ca esti cu vreo 3 sapt inainte

Cristina 33+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

CAPITOL NOUAna-Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

au, vad ca ati atins subiectul "mici atentzii" pt asistente. moase, dr.....of...sper sa ma descurc, sunt tare neindemanateca cand vine vorba de dat bani. ultima data cat am stat in spital venea sora-mea si dadea darul la fiecare schimb de tura. mie imi e rushine si ma fastacesc, mai ales ca la elias toata lumea e atat de dragutza si nu mi-a cerut nimeni niciodata ceva pe fata. imi e tot timpul frica sa nu jignesc cu gestul sau cu o suma prea mica

Hihihi! Si noi suntem la fel, dar o sa il pun pe Costin la kestiile astea, "ca de-aia e barbat". Vorba unui coleg de breasla, s-ar putea sa avem surpriza sa vedem ca nu se simt deloc jigniti de gest.

Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

[quote]citat din mesajul lui chatonel

adirys, cu placere :) sa-mi zici daca ti-a placut. In mod normal e mai bun a doua zi, dupa ce s-a asezat putin.
aris, am vazut la oferta (e inca perioada, pina la sf de sapt), de la 1200 de euro la noua sute si ceva caruciorul cu landoul si scaunelu de masina grupa mica Io le reprosez la toate astea ca atit landoul cit si scoica au doar putin burete inauntru, se simte tabla aia de cred ca o sa faca BB vinatai, daca nu e grasun(a).

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Ceeeee? Cat costa? Mi se pare aberant de mare pretul.
De ce nu googalesti site-urile din UK. Noi am luat carucior Phil&Teds dublu pt ambii copii sub 450 de euro cu tot cu transport.
Nu are landou si scoica dar landoul mi se pare un moft inutil iar scoica o poti lua precis mai ieftina de altundeva chiar si cele de la Hauck sunt ok.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Am o mare problema. Unde sa gasesc sutiene speciale pt alaptat? Sunt disperata, pt ca imi trebuie o masura considerabila. Adica de la 95 cu indulgenta, dca nu 100 in sus, cupa D sau DD. Nu inteleg ce minte au producatorii de fabrica masuri mici adica 70/ 80, deja daca vezi un 90 e batalie pe el. E stiut faptul ca sanii cresc in perioada alaparii oricat de mici erau inainte. Nu mai stiu pe unde sa caut. Jolidonul de la mine din sat (Braila) nu poseda varinta asta de sutiene. Cele de la Aroti sunt masuri mici, mici. Nici nu pot sa iau orasul la picior din magazin in magazin. Am fost si eu in magazine mari, centre comerciale.

Voi v/ati rezolvat problema asta? Ma gandesc ca nu sunt singura care m/am dezvoltat multilateral. Inainte aveam un 80 uneori 85 in functie de model, acum pe alea le pun doar la genunchi.

buna,
intra pe www.hainedegravide.ro si acolo gasesti e iti trebuie.

29+

Mergi la inceput