Recomandari firme curierat rapid
As vrea sa imi spuneti daca exista firme de curierat rapid cu care nu ati avut surprize neplacute. As vrea sa fac un contract pe firma cu una din aceste companii insa pana acum nu am reusit sa iau o decizie:
-dhl-ul este foarte scump (cam de 3-4 ori mai scump decat celelalte)
-fancurier-ul mi-a pierdut o chitanta foarte importanta si nici macar scuze n-am primit
-curiero tocmai mi-a intarziat un pachet 4 zile si mailul meu cu reclamatia e la al zecelea forward, inca fara raspuns
-urgent-curier sunt foarte noi si mi s-a intamplat de cateva ori sa nu raspunda la telefon
Mai exista alte firme? E vreuna cu care ati avut mai putine probleme decat cu celelalte?
Va rog, nu ma trimiteti la posta romana, dureaza mult, se misca greu, functionarele sunt oribile, iar rambursul costa foarte mult comparativ cu ce ofera firmele de curierat rapid.
Raspunsuri
Darria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianocica As vrea sa imi spuneti daca exista firme de curierat rapid cu care nu ati avut surprize neplacute. |
Cargus.
editare: cu fan curier si curiero nu am avut probleme, sunt ok. Probabil ca depinde de personal.
CorinaDani spune:
TNT, dar nu stiu ce tarife au, comparativ cu alte firme...
poti sa-i contactezi la tel 021-303.45.67
Alexa Ioana spune:
nemo. mai nou numai cu ei lucram, si de'o vreme incoace toti furnizorii nostri ne trimit marfa cu nemo...
ne livreaza dimineata la prima ora, dupa colete (ce avem noi de trimis) vin oricand... avem contract cu ei si am negociat preturi foarte bune...
curiero sub nicio forma nu... iti zic pe pm daca vrei... ii stiu si... n'ai nevoie de probleme, crede'ma.
cu cargusul la fel, doar discutii si probleme... plus colete pierdute...
Delidana spune:
EMS - scump da' merita. Am trimis si acte cu ei si au ajuns fara probleme.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mcm spune:
Fan Courier - intarzie livrarea coletelor, desfac coletele mai des decat intarzie, in perioadele aglomerate nu fac fata.
Nemo sunt ok dar la noi nu veneau decat la o anumita ora care nu era convenabila pentru noi si nu au vrut sa schimbe cu nici un chip asa ca am renuntat la ei.
Cargus sunt ok dar nu am lucrat decat ocazional.
teodora35 spune:
urgent curier este bun noi cu ei lucram
si daca ai doresti sa ajunga dimineata la destinatar chiar ajunge
mailucram si cu fan curier si cu sprint iar pt livrrile in afara tarii lucram cu tnt si ups
Deianira spune:
Fancurier nu . Intarzie cu pachetele zile intregi, mint de ingheata apele, nu raspund la telefoane, una zic si alta fac.
crinuta spune:
National: Cargus ( o singura data am avut o intarziere, dar s-a rezolvat),
Curiero: parere fff proasta. Au uitat sa trimita curierul, nu si-au cerut scuze, ce mai, servicii ff proaste, relatii cu clientii de asemenea...
International: Sky Pak. Sunt exceptionali. Lucreaza cu TNT.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important
Alinaaaa spune:
eu folosesc sprint curier si pana acum nu am avut probleme.Sunt punctuali, rapizi,respectuosi si te lasa sa iti verifici pachetul inainte de a plati,ceea ce e super