Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 4
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirtha La ce depozit din Craiova se refereau ? |
Nu stiu exact. Pediatra ne-a zis ca daca il luam din depozit, il luam mai ieftin, fara adausul farmaciei. Dar nu ne-a zis in clar unde anume este acest depozit. Nu stia sau n-a vrut sa spuna.
La 3F de unde am luat noi hexa au sunat in fata sotului la un depozit. Bineinteles ca nu au precizat care.
Daca aflu ceva intre timp iti comunic.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
julia16 spune:
Ramo, merci pt raspuns! Dc si in noaptea asta tot nasol e, o sa-i iau si eu picaturile astea.
Am nascut la Cantacuzino in dec 2002, cand am nascut-o pe Maria si neonatologul ei a fost dr Craciun. Acum am nascut la Bucur.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
justme25 spune:
Buna fetelor, de trei zile citesc capitolele si tot spun ca o sa scriu si eu, dar cand termin de citit ori se trezeste fata, ori plange si uite asa nu am apucat sa mai scriu. Despre noi ce sa va spunem? Suntem bine, ne facem mari. Avem deja 5 kg la cele aproape 7 saptamani pe care le avem, urmeaza sa facem si noi vaccinul de doua luni. Noi inca nu am facut botezul, urmeaza sa il facem undeva prin martie. Vroiam sa va intreb ce stiti voi, se face botez in postul pastelui sau nu?
Gynie imi pare rau ca ati trecut prin atatea, dar slava domnului,bine ca sunteti ok acum. Cum spuneau si fetele, copilasul va uita clipele astea infioratoare, mai ales ca are 2 parinti minunati care ii sunt alaturi. Un de la noi sa mai uitati de necaz.
malinas spune:
Am mancat o clementina, una intreaga , iar acu bag ceai de colici .Pana acum am mancat ocazional cate o feliuta de portocala sau mandarina, cate o jumatate de kiwi, dar nu mai mult.Sper sa nu se resimta David dupa acest dezmat .Pana acum s-a dovedit rezistent la regimul meu> varza, varza murata, zeama de varza , fasole, etc.
Diana, multumesc.Eu oscilez in ai cumpara sau nu lui David un baby gym.Ma gandesc ca nu e tocmai ieftin,cel care-mi place mie e 2 milioane, si ma intreb ce fac cu el daca nu v-a prezenta interes pt David.Caruselul il incanta dar nu pt mult timp si sunt jucarii care ii plac si altele la care-l buseste plansul, deci...nu stiu ce sa fac.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
julia16 spune:
citat din mesajul lui diana21 Ramo, eu stiu ca nu e ok sa abuzezi de Colargolul asta. Ianca are patru ani si jumatate si mereu, cand e racita rau, imi spune dr. s-i pun maxim cinci zile (si doar de doua ori pe zi maxim doua pic. i nara). Eu as evita la un bebe asa mic picaturi de orice fel, ma refer la medicamente, nu la ser fiziologic, daca nu e infundat rau de tot, cu febra si tot tacamul. Eu zic ca nu e ok colargol doar pt. productie mai mare de mucisori. Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
Diana, bine ca stiu. O sa tin cont si eu.
Julia
Ramo2007 spune:
Diana, merci pt. sfatul legat de Colargol.
Vazut poza cu bebe Tudor si baby gym...seamana ca o picatura de apa cu al tau sot...tu parca n-ai fost pe acolo
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
julia16 spune:
citat din mesajul lui justme25 Buna fetelor, de trei zile citesc capitolele si tot spun ca o sa scriu si eu, dar cand termin de citit ori se trezeste fata, ori plange si uite asa nu am apucat sa mai scriu. Despre noi ce sa va spunem? Suntem bine, ne facem mari. Avem deja 5 kg la cele aproape 7 saptamani pe care le avem, urmeaza sa facem si noi vaccinul de doua luni. Noi inca nu am facut botezul, urmeaza sa il facem undeva prin martie. Vroiam sa va intreb ce stiti voi, se face botez in postul pastelui sau nu? Gynie imi pare rau ca ati trecut prin atatea, dar slava domnului,bine ca sunteti ok acum. Cum spuneau si fetele, copilasul va uita clipele astea infioratoare, mai ales ca are 2 parinti minunati care ii sunt alaturi. Un de la noi sa mai uitati de necaz. Justme |
Justme, eu m-am hotarat sa-l botez pe 22 feb, pt ca e ultima zi pana in post. Botezul se poate face si in post, dar problema e petrecerea de dupa botez. Eu m-am gandit si razgandit si am hotarat sa nu fac in postul Pastelui. Cum consideri tu.
Julia
Amalia spune:
Wow, Diana cat de mult s-a schimbat Tudor! Au dreptate fetele, seamana leit cu sotul tau! Tare scumpa poza!
Sorvint am vazut pozici foarte frumoase cu Raducu!
Andutza tare scumpe sunt fetitele tale! Mi-au placut mult pozele in care dormeau impreuna!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
diana21 spune:
Malinas, baby gymul asta pe care l-am primit noi are un fel de pian de care atarna niste jucarii de plus colorate. Se poate scoate pianul pt. cand e mai mare, are si curele la spate sa il prinzi de patut, de exemplu. Sau, tot pe suportul de la baby gym, daca il intoarce cu fata in sus (pianul), poate sta pe scaunel cand are vreo doi ani. Nu-mi iese explicatul la ora asta , dar ideea e ca e un fel de jucarie care creste odata cu copilul
diana21 spune:
aici se vede mai bine baby gymul
http://inlinethumb35.webshots.com/25378/2820003470104325352S500x500Q85.jpg