Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Fetelor,

Voi cu cat timp inainte de nastere ati inceput sa pierdeti din dop?

Crisspy 37+ sapt Razvan Andrei

AMR 3 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

micola, si eu am pompa cu cauciuc, dar ma descurc f bine ea. asigura-te ca ai montat-o bine si pune-o pe san in mai multe pozitii, pana la urma iese laptele tasnind.

am o minune de bebel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

micola, si eu am pompa cu cauciuc, dar ma descurc f bine ea. asigura-te ca ai montat-o bine si pune-o pe san in mai multe pozitii, pana la urma iese laptele tasnind.

am o minune de bebel!

delia, problema la mine cu pompa e ca trage doar prima data, apoi trebuie s-o iau de la san si s-o pun din nou si asa de fiecare data, altfel nu trage. chiar, poate nu am montat eu bine, ca mi-a si ramas o supapa in plus...sotul zicea ca o fi de rezerva, asa e? sau trebuie si aia montata?

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

am o minune de bebel!

delia, problema la mine cu pompa e ca trage doar prima data, apoi trebuie s-o iau de la san si s-o pun din nou si asa de fiecare data, altfel nu trage. chiar, poate nu am montat eu bine, ca mi-a si ramas o supapa in plus...sotul zicea ca o fi de rezerva, asa e? sau trebuie si aia montata?

de 21.01.2009

asa patesc si eu - e normal sa vina bine dupa o pauza. la mine merge bine dupa ce fac putin manual

da tot aia electrica e mai buna

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Fetelor, puiul meu scanceste rau in somn..se strange asa, si scanceste, nu stiu cum sa explic exact...e normal? deja colici la 2 saptamani???

Apropo, am implinit 2 saptamani azi!!!!!!!!!!!!

de 21.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Veronica, sa fie sanatoasa Alice Dorotheea!
Felicitari Fil_Lilly, sa fie sanatoasa Arianna Timeea!

Patricia, CristinaTinem pumnii sa fie totul bine si bebelusii sanatosi!

Ira, si eu am avut ceva probleme si m-am gandit si eu la ceai. Cat despre durerile de sani, n-o fi vorba de momentele cand ti se umplu sanii cu lapte?

Rox, frumosi copii ai! Ia zi, cat ai slabit? Ca sa ma depresez si mai tare ca eu nu mai slabesc deloc. Cu laptele m-ai dat gata, vreau si eu, zau!

Eu lapte am si n-am. Prichinduta mea nu doarme in prima parte a zilei. Adica are un program cam asa: doarme de pe la 10-11 pana la
2, se trezeste apoi la 4-5, dupa care maraie din juma in juma de ora, ea motaie, eu nu mai dorm. Uneori mai adoarme pe la 8, alteori nu, pana undeva pe la 13 sta agatata de mine exact cum zicea Roxana. Abia atunci doarme si ea un somn de vreo 2 ore si dupa inca un alaptat, somnic iar. Nu stiu de ce nu doarme si ea dimineata, e tare aiurea programul ei.
Cu laptele rezist, a primit doar de 2 ori lapte praf cand eu eram plecata, pentru ca nu am avut ce mulge. Sper sa ma reglez odata. Problema e ca la cel mai mic stres se simte si la cantitatea de lapte, si eu ma cam stresez. Totusi, pitica a luat bine in greutate, aprox. 800 g in aproape o luna.

De ce ziceti ca nu e bun Debridatul la varsta asta? Ca eu si lui Tudor i-am dat de mic si acum si Ilincai.

Naty, copilul in sling trebuie tinut si cu mana? Nu e "hands free"? Ca asa pare din pozele voastre. Esti mai bine?

Alina, felicitari pentru progresele rapide ale Anei! Toate odata!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

feliciatri noilor mamici.
mai adaug o mamica:
Tutu a nascut astazi la ora 18:45 un baietel de 2,900 Kg. A avut parte de epiziotomie, iar din cauza dilatatiei insuficiente si a rapiditatii cu care a nascut a avut si rupere de col. Cusaturile i-au luat medicului 45 de minute si ne-a asigurat ca nu va avea probleme in viitor. La doua ore dupa nastere se simtea deja destul de bine cat sa ne poata descrie cum au stat lucrurile. O vor externa in cel mult 4 zile daca nu apar si alte complicatii!
Semneaza - Sotul -

sa va traiasca si refacere rapida ii doresc

crissy,eu am pierdut dop aproape 2 saptamani
pupici!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Hop si euRaportez:bebelina e o scumpa; are 5 kg la cele sase saptamani ale ei, se pare ca pana acum am scapat de coliciIi place la mami in brate la nebunie, dar doarme noaptea f bine, se trezeste o data la 3 si o data la sase, deci e ok. Creste vazand cu ochii si mi-e atat de draga incat as sta sa o privesc toata ziua, fara sa mai fac nimic. Kg din sarcina au zburat aproape in intregime, mai am doar un kg in plus. Burtica s-a retras si ea. Ma enerveaza cumplit vremea asta ca nu mai pot sa ies cu pitica la plimbare din cauza cetii. Mi e teama sa nu raceasca. Abia astept sa fie soare afara sa ma plimb cu bebelina ca asa ii place la plimbare, nevoie mare. Va si va urez cat mai putine nopti albe si bebei fara colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fil-lily si Veronica felicitari! Sava traiasca minunile si voua recuperare usoara!

Andre_ea, hai ca te depresez eu. Am slabit in trei saptamani 17 kg, de la 95 la 78. Mai am 9-10 si ajung la greutatea dinainte de nastere.
Da' eu am fost si balenutza, ca sa nu zic altfel

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

TUTU, multe felicitari, sa-ti creasca mare baietelul, sa fie sanatos si norocos, iar tie refacere usoara si laptic mult

Crisspy, la mine dopu' a inceput sa "iasa" cand s-a rupt apa, deci cu cateva ore inainte sa nasc

Micola, felicitari pentru cele 2 saptamani ale lui bebe . "Stransul" asta la bebe ar putea sa fie colici, dar nu neaparat. Lachlan inca nu are colici (sper sa "scapam")iar cand se "strange" de obicei stiu ca urmeaza un "vant" serios... sau o serie intreaga de "vanturi"

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput