Gravidutze si mamici de Cluj - 110

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

NINGE!!!!!! si e o mocirla afara!!!!!

Alex, Co, merci de informatia cu cartuliile. sigur mergem duminica sa luam

Diana, si eu vreau Ikea la Cluj!!!! dar cu criza asta ma indoiesc ca mai deschide cineva ceva in urmatorul cincinal!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Co, chiar am luat azi si tantum verde, cele mai bune la gust de pina acuma. Astept sa vad daca sunt bune si ca medicament. Ma deranjeaza gitul mai tare noaptea, nu mi-a mai fost asa inflamat niciodata.
Ce ambitioasa e CArina! Patrick a inceput sa nu mai participe prea mult la masa, dar citeodata vrea sa manince cu furculita si cutit... ceea ce ma innebuneste. Ieri a mincat cu 2 furculite, ca nu a vazut cutit pe masa si am facut pe prosta ca nu inteleg ce vrea

Gabi, ce fain e sa vii de afara si sa fie casa curata! Azi nu prea e de iesit! BAte vintul tare!

Diana, si eu vreau Ikea! Hai sa il aducem noi! Punem alocatiile copiilor in joc si luam franciza

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, mersi mult de pont! Si mie imi place mult Ikea si regret ca nu avem aici, dar timpul nu e pierdut! Imi pare rau ca nu au trecut mucii! Cand sunteti bine si daca se poate circula pe strada, venim negresit in vizita! Sara va fi bucuroasa sa se joace cu MIhai!

Co, nu-ti imagina ca tot timpul am chef de gatit! Dar, de regula, o fac cu placere! Uite am renuntat la clatite, dar am facut o ciorbita de vitel delicioasa! Sara a mancat o farfurie plina-plina, drept urmare felul 2 il va servi la trezire!

Ioana, nici Sara nu mai e interesata sa mannace singura, si drept sa spun nu ma deranjeaza! Are tot timpul din lume sa o faca! Acum ii e suficient sa tina o lingura in mana si sa amestece mancarea, desigur stropind prin jur si pe mama ei, dar este ok! In rest, face numai pozne, trage de lucruri, arunca, sparge, se catara...e ca o zvarluga, jur ca nu sta locului 2 secunde, dar e adorbila! Si tot asa pupacioasa e!

Nico, voi sunteti mai bine?

Anca, sa-ti fie gura aurita!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

fetele, intru sa fac capitol nou. va anunt cind e gata...s-ar putea sa dureze un pic, ca merge greu netu'

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

GATA!!!

CAPITOL NOU

spor la scris!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor nu va pot spune decat ca s tare FERICITA cand ninge

astazi am fost cu Tiadris la control si totul e f bine

GABI draga copilasu meu incearca se mi se urce pe scaunul de la masa de cosmetice asa ca pazea ,sper sa nu se loveasca draga de ea ,oricum am luat scaunul si l am mutat in alta parte
se pare ca si Sara e ca un spiridus fara stare ,ti am zis eu sa nu te necajesti pt alea 2 kg puse
DIANA ce super ca mergeti ,distractie faina si sa ne faceti poze
CO n am fost niciodata in Autograf dar m am uitat pe site ul lor ,parca i cam mic club ul sau mi se pare mie ?
ce bine ca papa mamaruta singurica
pe Tiadris ca si pe Sara de altfel no mai preocupa treaba asta
ANCA cica dureaza criza asta vreo 2 ani :(( cinci ar fi dezastru
RALU sanatate puisorilor ce medicamente le dai ?
ADA de Sf Valentin daca poate sta soacra mea cu puiu o sa iesim cred ca in Autograf ,daca nu iesim toti 3
voi ?

ok fetelor NE INTALNIM PE 5 MARTIE -JOI LA POLUS LA ORA 18

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput