LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (183)
Raspunsuri - Pagina 19

grati.ela spune:
si acum:
"LA MULTI ANI!" ureaza Tudorash minunatei printese Eleni! Sa fii vesela pana la adanci batraneti!
"LA MULTI ANI" uram si Evelinei si lui Andreiash! Fericire si noroc!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Shose spune:
Stiu mai Laurici ca e greu cu bb dependent de mami. Nici pe mine nu ma lasa sa dispar din raza ei vizuala nici o secunda. In patut, abia daca o mai pot lasa 10 min, cand are ea chef. Nu mai vrea nici busileala, vrea plimbare de manutza. Face si ea 2 pasi intre cele doua canapele ale noastre, dar instabili. Cred ca o sa mearga mai greu.
Ema poate face Milan surpriza sa mearga chiar de wiua lui. Hehe... stie baiatu` ca nu mai e loc de bebelusala.
Fetelor io va spuneam zilele trecute ca ma duc la o prietena care a nascut. Am plans cand am vazut bblusha. Era asa mica (desi ca si gramaj mai mare ca Pip)! Pe cuvant ca am uitat cat a fost a mea de mica. Mi se parea mare atunci, bucalata si cutoasa.
Cred ca am ramas sensibila la bblusi nou nascutzi.
Pipe sa nu va mai spun ca tragea hainutele de pe fetitza, voia sa o atinga si se uita mirata, ca la ozn-uri.
M`am si gandit cat de greu e pt mamicile cu copilasi mici, mici tre` sa mai faca si politie intre ei, sa nu raneasca cel mare pe cel mic.
Cred ca daca Pipe ar avea un bb `la indemana`, ar trage rau de tot de el.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

roli25 spune:
La multi ani Eleni! Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita alaturi de fratior, de mami si tati!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

grati.ela spune:
Shose ia treci mami si fii eficienta...fa-i o fratioara sau un surior lui Pipe si vezi live cum e cu doi bebici...asa simt eu ca ai un dor...hai ca daca te grabesti prinzi odiseea fetelor si ramaneti in gashk!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aweya![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI FERICITI ELENI! Sa cresti mare, sanatoasa, inteleapta si norocoasa! Mihaita si mami lui te pupa si-ti doresc tot ce este mai frumos pe lume! ![]() ![]() ![]() Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
si eu

multumesc mult de urari !
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui grati.ela si acum: "LA MULTI ANI!" ureaza Tudorash minunatei printese Eleni! Sa fii vesela pana la adanci batraneti! "LA MULTI ANI" uram si Evelinei si lui Andreiash! Fericire si noroc! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
multumesc mult !

si eu am facut testul de toleranta la glucoza.
mi s-a luat sange inainte si dupa ce am baut glucoza aia care era oribila.
la analiza facuta la medicover in grozavici mi-a iesit diabet gestational...

am repetat analiza la CMU de la romana si mi-a iasit ok.
Mie imi placemedicover asa ca eu cred ca a fost o intamplare ca au gresit sau ce or fi facut ei acolo de ma scosesera cu diabet

trasmitei curaj prietenei tale si sa nu se ingrijoreze!
a, mie mi-a spus un medic sa nu mananc dupa ora 6 seara in ianinte sa i se faca analiza...
si Eleni - 05.02.2008

laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Shose Stiu mai Laurici ca e greu cu bb dependent de mami. Nici pe mine nu ma lasa sa dispar din raza ei vizuala nici o secunda. In patut, abia daca o mai pot lasa 10 min, cand are ea chef. Nu mai vrea nici busileala, vrea plimbare de manutza. Face si ea 2 pasi intre cele doua canapele ale noastre, dar instabili. Cred ca o sa mearga mai greu. Ema ![]() ![]() Fetelor io va spuneam zilele trecute ca ma duc la o prietena care a nascut. Am plans cand am vazut bblusha. Era asa mica (desi ca si gramaj mai mare ca Pip)! Pe cuvant ca am uitat cat a fost a mea de mica. Mi se parea mare atunci, bucalata si cutoasa. ![]() Cred ca am ramas sensibila la bblusi nou nascutzi. Pipe sa nu va mai spun ca tragea hainutele de pe fetitza, voia sa o atinga si se uita mirata, ca la ozn-uri.M`am si gandit cat de greu e pt mamicile cu copilasi mici, mici tre` sa mai faca si politie intre ei, sa nu raneasca cel mare pe cel mic. Cred ca daca Pipe ar avea un bb `la indemana`, ar trage rau de tot de el. Shose si ![]() Poze Sunt mare Povestea Nasterii |

imi si imaginez fetisoara ei dulce si mirata...

stai linstita cu "mersul mai greu". nu inseamna ca asa va fi. poate astazi sau maine va merge singurica dintr-o parte in alta a camerei...

si Eleni - 05.02.2008

gabrittza spune:
ELENI,EVELINE,ANDREI
cu scuzele aferente pentru intarziere:SOFIA,ANA ILINCA,BIANCA ANTONIA,BIANCA,ANDREEA BIANCA,MATEI
SA CRESTETI MARI SI SANTATOSI,SA AVETI MULT NOROC IN VIATA SI SA VA BUCURATI PARINTII CLIPA DE CLIPA! CORNILIA SI STANCUTZA
va doresc multa sanatate si bucurie in fiecare clipa din viata alaturi de familiile voastre si de minunatii clopotei!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui roli25 La multi ani Eleni! Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita alaturi de fratior, de mami si tati! Roli mami de Andrei ![]() ![]() www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |

si Eleni - 05.02.2008

ginnette spune:
citat din mesajul lui Shose Stiu mai Laurici ca e greu cu bb dependent de mami. Nici pe mine nu ma lasa sa dispar din raza ei vizuala nici o secunda. In patut, abia daca o mai pot lasa 10 min, cand are ea chef. Nu mai vrea nici busileala, vrea plimbare de manutza. Face si ea 2 pasi intre cele doua canapele ale noastre, dar instabili. Cred ca o sa mearga mai greu.Ema ![]() ![]() Fetelor io va spuneam zilele trecute ca ma duc la o prietena care a nascut. Am plans cand am vazut bblusha. Era asa mica (desi ca si gramaj mai mare ca Pip)! Pe cuvant ca am uitat cat a fost a mea de mica. Mi se parea mare atunci, bucalata si cutoasa. ![]() Cred ca am ramas sensibila la bblusi nou nascutzi. Pipe sa nu va mai spun ca tragea hainutele de pe fetitza, voia sa o atinga si se uita mirata, ca la ozn-uri. M`am si gandit cat de greu e pt mamicile cu copilasi mici, mici tre` sa mai faca si politie intre ei, sa nu raneasca cel mare pe cel mic. Cred ca daca Pipe ar avea un bb `la indemana`, ar trage rau de tot de el. Shose si ![]() Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
Important este ca va merge - si-o sa te ia prin surprindere - si in momentul ala, o sa radiezi de fericire; vorbesc din experienta!

Roxana si Adela - 09.12.2007

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela