LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (183)
Raspunsuri - Pagina 12
Ereena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique ALINA ii tinem pumnii tatalui tau sa castige la loto!CREATA din pacate nasterea prematura e o amenintare pe care incercam sa o tinem sub control.Asa ca rod tastele laptopului si fac gauri in saltea de la atata stat.Cu Kg am deja 12,5 si sper sa nu mai iau prea multe.Cum mor de plictiseala mi-am comandat andrele si ata sa impletesc.Nu ma prea pricep dar am zis ca e mai bine sa diversific activitatile si poate voi reusi sa fac macar un fular. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
mie mi-au fost de mare folos clipurile de aici cat am stat 4.5 luni numai in pat . http://www.knittinghelp.com/ mamica si prichindeii
zuze buburuze, imi pare rau ca nu intru mai des pe forum din diferite motive ce nu au legatura cu voi. va pup dulce
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Si acum din nadravaniile lui Razvi, acu intr-o zi mi-a trantit castronelu cu mancare drept pe mine, toata am fost mancare: pantalon, papuci, ciorapi, pe jos plin.Am crezut ca-l si mananc,el domnu, radea cu gura pana la urechi.Asa rau am ajuns, sa rada pruncu de mine. Mai nou ii place sa mearga cu spatele, si tot merge pana da de un obstacol, se da la o parte si iar merge cu spatele.Dar e foarte precaut, merge incet si cand simte un obstacol cat de mic, se uita sa vada despre ce e vb, si il ocoleste, si continua. Si am mai vazut acu de cateva zile ca ii place sa se invarta in cerc, pe loc.Dar numai o roata face.Sta un pic, si iar se invarte, ameteste un pic ca il vad ca se clatina, da nu se satura, se invarte iar.Ii tare haios. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 1 AN www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Dar cand rade asa, shtirb, nu ca uiti de orice belea facuta?!
baiat istet.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Pt. azi:
La multi ani clopotel Matei!
La multi ani micuta domnisoara Ana iubita!
La multi ani mamici Stancuta si Carmilia!
Pt. ieri: La multi ani Andreea Bianca!
Gabritza, bucura-te de burtica si multumeste lui Dumnezeu ca te-a binecuvantat cu bb2. Lasa deoparte invidiile si rautatile, caci nu merita atentia ta! Iar sotul e speriat, ii va trece!
Monicaa Clara bolnavioara, sa se faca repede bine. Stiu ca e tare greu cu job/cresa, nu stiu ce sfat sa-ti dau pt., ca nu cunosc realitatea locului in care traiesti, dar zic si eu...poate o cresa mai mica, cu mai putini copii?
Gratiela eu am prins din zbor ca parca esti mai mica decat mine, eu avand venerabila varsta de 37 spre 38 peste cateva luni. Si daca ma tine Domnul sanatoasa mi-as dori un bb3 peste vreo 2 ani. Ce batranete?? Eu psihic ma simt cu 10 ani mai tanara, daca ar fi mama aproape, as lasa copiii si m-as duce la distractie macar 1 data /luna.
Natalia bine ca papa, cocotata, singura, independenta...Andrei s-a intors la greva foamei, nu vrea nici singur, nici de la mine, NICICUM, in afara de lapte, covrigei si bucatele de mar sau banana.
Ginette tabara a fost o experienta si pt. mine nu numai pt el, si-s tare mandra de el, baiatul mamii mare! Cel putin cat va mai fi la aceasta gradi il voi mai trimite.
Azi noapte am fost singura cu amandoi, de dimi singura cu amandoi, m-au trecut toate caldurile pana i-am pregatit pe amandoi de plecare ca sa-l duc pe Marc la gradi, ca nu aveam cu cine sa-l las pe Andrei.
E in sarcina sotului sa-l duca pe Marc dimineata, ca e in drum spre birou. Dar, azinoapte a lucrat pana dimineata, s-a culcat la 7 si trebuia sa-l las sa se odihneasca.
Acu' savurez netul ca a plecat mama cu piciu' la plimbare!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
honey79 spune:
Fetelor, va salut cud rag.
Si va multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa AJ-ului meu scump.
Eu sunt un pic intoarsa.
Am gasit mesaje de la sora-mea, cum ca mama nu se simte bine. O dor mainile si picioarele ingrozitor.
Ea a tot luat tratament, pentru "poliartrita", insa se pare ca s-a agravat ,desi medicamentul prescris, a fost metrotexat, ceva foarte puternic dar si foarte toxic ( deja i-a cazut parul si se spune ca ataca si ficatul).
Acum se pare ca ar avea artroza, diagnostic inca neconfirmat (doar din ce am citit eu pe net).
Vin la voi cu o intrebare. Aveti cumva, cunostinte de vreun doctor bun????In Bucuresti, in Cluj, oriunde????
Din ce am citit pe net, se pare ca ultima solutie e operatia de sold, genunchi... (hip and knee replacement).
Mi-e asa de greu si sunt atat de suparata, ca-s departe si nu pot ajuta decat cu banuti, nu cu prezenta fizica.
Va multumesc in avans.
Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ioanact spune:
Ne laudam si noi cu inca un dintisor..avem 3 dintisori in 3 saptamani.
ALBUM
de sus - 18.01.2009 , de jos - 28.01.2009 , de sus - 04.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
rlc_sandor spune:
Ramona,mersi de intrebare
Sonia nu mai are tratament cu antibiotice de luni,e mult mai bine,papam dar suntem mofturoase;cum am terminat luni cu spitalul, am dus-o in "tabara"la buni ca e in concediu saptamana asta,asa ca am putut si eu sa fac curatenie generala,azi am prins un somn lung si ma pregatesc pt ca maine am proces in legatura cu un accident pe care l-am avut cand eram insarcinata,maine se termina ,dar ma pregatesc pt recurs
aaaa si azi mi-a zis mami ca Sonia a facut la olita,acum luam vitam si ceva pt imunitate ca e slabita,nu ma astept sa mearga repede ca face cativa pasi tinuta si se lasa jos,dar se descurca de minune in 4 labe
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
EliaElia spune:
Felicitari pentru dintisorii Ioanei. Ce hotarati sunteti, deja ati ales numele pentru bb2.Camelia si Laura (06.02.2008)
EliaElia spune:
Bravo Sonia, ce a facut pp sau kk? Eu pp n-am reusit sa o conving, la kk e simplu, face o fatza asa mai speciala Camelia si Laura (06.02.2008)
rlc_sandor spune:
EliaElia, a facut kk,dar eu zic ca e o intamplare vom vedea, stii cum ii inceputul e mai greu....
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Shose spune:
LA MULTI ANI ANA!!! domnisoara frumoasa. multi si sa iti bucuri parintii in fiecare zi.
Am vazut pozici de Nati cu printesa fingasha ana si printesa ponase Stefi. Sa'ti traiasca Nati si sa fitzi sanatosi si fericiti toti 4.
Vazut deliciu Milan. Ema, pufoselul nostru se transforma pe zi ce trece in baietel, de'a dreptul big brother. Shose baietelul iubit.
Ce ne facem cu cubul?
Ven, ai idee de unde sa'l luam mai repede decat la Quelle?
Vazut Dudu tunsulici. Cand ai zis tuns, mi'a fost teama ca il vad 'cheliutza'...dar m'am linistit. Sa vezi ce blondutz cu lipici la domnisoare o sa fie el peste ceva ani .
Miri meu drag, io te inteleg cu pasele proaste. Chiar daca sunt motive serioase, ciar daca nu sunt, ni se intampla sa picam in cate'o pasa de'asta. Dar hai 'say cheese', ca e asa pacat sa ne pierdem zilele noastre importante si sa nu savuram fiecare clipa!
Ma gandeam azi dimineata la voi, si asa bine mi'a parut cand am vazut un mess de la tine, indiferent ce scrii, io te simt langa noi si asta ma face happy. pupa baietii de la Iulia.
Eree si hai mai des, sa mai aflam una-alta de Mateias fara motz.
Mada ... io iubesc celulica aia norocoasa...care a adus'o pe Sofiuc grasunel si brunetel printre noi.
LauriciD . Eleni e mortala cred incercand sa o stearga pe pasa. A mea e in urma rau la activitati. Tot ce face e sa turuie toata ziua. Ba pe limba ei, ba pe limba noastra.
LauriciI Theutz cu limbarnitza. Asta e cea mai distractiva peroada de pana acum. Taica'su zice ac avem 'papagal' in casa.
Am reusit sa o invatz de cateva zile sa raspuna cand o strig: Iuliaaaa. Ea zice: DA!
Eh...mai dam si rateuri dar in 75% din cazuri imi raspunde.
Ia sa o invetzi si pe Theutza. Ca io incerc sa'i zic de 2 zile 'pat' si nu repeta decat 'pa'
Olitzei i'a pus singura nume. Ii zice 'caca'. Dar de stat pe ea nici vorba. Am incercat azi si pleaca in paru labe.
Hai mai da-mi sugestii ce sa o mai invatz.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii