America (147)
Raspunsuri - Pagina 9
lai spune:
Adriana, Hilde, multumesc.
Hilde, eu in mare cam asa incerc sa mananc acum (mai am unele scapari). Teoria o cam stiam eu mai demult, dar abia de vreo luna jumate' ma tin mai ca lumea de treaba (mi se pare un regim bun de viata in general, nu doar in scop conceptiv ).
Lai
Hilde spune:
Pumba, sanatate multa tatalui tau!
Neda, felicitari pentru viza mamei.
Inca mai trebuie sa mearga la ambasada ca sa obtina viza sau acum o trimit prin posta, fara sa se prezinte la nici un interviu, precum canadienii?
Vrem sa o invitam pe mama sotului meu, dar ne-ar placea sa nu fie nevoita sa mearga tocmai la Bucuresti. Ca-i iarna si nu-i placut.
LucasMom spune:
Din cate stiu eu doar peste o anumita varsta poate sa primeasca viza prin posta, nu mai stiu, parca in jur de 70 de ani. Gasesti in linkul pe care l-am postat mai sus la intrebarea lui Cami.
Alina
Hilde spune:
Multam, LucasMom. Are doar 60. Ma duc in urma sa caut linkul oricum, sa vad ce detalii mai sunt.
LucasMom spune:
Lai, success!
Miere, e tare frumos! o sa te indragostesti de el, de acum, in fiecare zi; parca tot mai scump devine pe zi ce trece.
Pastraza-l in minte asa cum e acum, in cateva saptamani nu mai arata ca un nou nascut si trasaturile de copilas incep sa i se contureze si mai mult; o sa fie si mai frumos :)
Alina
LucasMom spune:
pagina 6 era aseara :)
http://bucharest.usembassy.gov/Visas/Visa_Application_Process.html
Alina
ruxij spune:
Salutare!
Lai succes, sa iasa bb!!
Miere, superb Aidan!! Si frumoase poze! Si sotul e aratos, de tine stim toate ca esti frumoasa... Ce mai, o familie superba!!Sper sa fie cumintel Aidan si sa fi fost doar o singura noapte mai dificila!
Iar am uitat ce ati mai scris, da' am citit. De catei, eu nu imi iau ca iti dau de munca si de cheltuiala.
Asa, io va pun aci un video si va zic ca I have a crush on this guy, ma uit la videoclipu' asta de doo zile. Cred ca imi trece in inca trei lol Asa am avut un crush si on Patrick Dempsey:))
miereamara spune:
Pe mine Garou ma da peste cap
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
alintaroma spune:
Ruxi e frumusel grecu da de unde il gasisi? Si la mine fu boala grea cu Patrick Dempsey stie si husbandu de el . Btw in seara asta ma uit la anatomia lu' grey sa mai oftez oleaca si oftatu asta ar merge perfect cu o inghetata da stiu ca somebody is watching me
PS frumusel si "rien du rien" asta Miere da imi pare cam tinar pentru mine