America (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pumba, asa imi spunea mama. Cat de in varsta voi fi, pentru ea sunt tot un copil care are nevoie de ajutor (si financiar chiar daca noi spunem ca avem).
Noi in casa am facut asa: schimbat geamuri, pus parchet, schimbat carpeta, pus gresie in bai, zugravit (eh, asta nu se pune, dar face bine ochiului ), refinisat cabinetii peste tot, pervazul de la ferestre, balustrada si semineul. In bucatarie pus countertop si faianta. Am mai avea de aranjat in baia de jos dar sotul nu ma mai lasa. Chiar sunt curioasa cu cat va creste valoarea casei.
Astept sandalutele comandate pe Amazon. Trebuiau sa soseasca ieri si nu au sosit. Am emotii cu ele. Daca nu ii vin ce fac? Le trimit inapoi? Eva este mai talaboasa, nicidecum picior de printesa in care sa incapa papucul de clestar , dar sper eu ca am nimerit totusi marimea si ca pe masura ce se inalta i se mai subtiaza.
Sa nu mai spun ca am capatat o obsesie si cumpar la rochite in prostie. Ba am ajuns sa iau si pentru 6 ani, 7 ani. Asta e clar ca lipseste ceva la mansarda . ca doar nu s-or termina lucrurile maine si imi ramane fata in fundul gol. dar cum aplic principiul ca ce e in mana nu-i minciuna ... sa ma vezi cum o sa uit de toate hainutele ce le-am cumparat in tot timpul asta, le bag prin cutii in beci (pe care nu scrie nimic) si uitate vor fi. Ma cunosc prea bine. Si apoi dau din col in colt ca nu are fata una, alta, ca e musai sa merg la cumparaturi sa ii innoiesc garderoba .
Ah, va spuneam eu ca lui Luca ii este frica sa doarma singurel, chiar si cu Eva in camera. Probabil pentru el, surioara e cantitate neglijabila. Ei bine, aseara a facut destainuirea ca ii este frica de copacul ce se afla in spatele casei si ca ii vede crengile precum niste gheare. Poftim imaginatie. Cu cine o semana copilul asta?
Cred ca v-am plictisit cu mesajele mele. Gata, ma car.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,

Intru si eu sa ma laud ca a primit mama viza
Sunt atit de fericita!

Cami- mama s-a programat saptamina trecuta.

Pantero-trista poveste.Nici nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletul parintilor.Ii doresc sanatate micutei.

Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Intru sa ma laud si eu cu www.flickr.com/photos/14984866@N07/3255667427/" target="_blank">my cutie pie :), imi vine sa il mananc ce dulce e!poza e de saptamana trecuta, e de necrezut cum se schimba si creste de la o zi la alta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Pumba sanatate multa tatalui tau E tare greu sa-i avem departe d'apoi cind se mai si imbolnevesc te compleseste neputinta ... O sa fie bine !

Ciuf nu stii ca "daca ramuri bat in geam ...." taiati copacul mai . Asa e copiii au o imaginatie fantastica, si Bianca stinge lumina la ea in camera si vine pina in living room cu o viteza de matura tot in cale si zice "of bine ca am ajuns" de parca ar fi fantome peste tot ... desi doarme singura dar inca cu usa de la dormitor deschisa ... Isi face singura mea culpa ca e singura din clasa care doarme cu usa la camera deschisa ... zic de unde stii, la care ea pai cind am vorbit de incedii la scoala a trebuit sa ridice mina ce-i ce dorm cu usa inchisa la ei la dormitor si aproape toata clasa a ridicat-o, si am ridicat-o si eu ca mi-a fost rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, e superb Aidan si Lucian e asa un proud papa :) .Ce trece timpul, 2 saptamani deja! Inainte sa iti dai seama se face mare :). Sunt poze in care seamana cu tine total si altele in care seamana cu Lucian. Foarte fain!

Pumba, in aceeasi situatie sunt si eu cu mama, are 2 hernii ce trebuie operate cat mai repede si ea e foarte pasiva, dintii ii sunt in pioneze, nu mai are decat vreo 10 si restul sunt cioturi ca i s-au rupt maselele in timp si acum e mereu umflata la gura.I-am explicat ca o masea infectata o poate omori dar ea nu are nici o treaba.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Neda, te cred ca esti bucuroasa.

Miere, ce dragalas e Aidan! Chiar ca are mutrita de cumintel. Lucky you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Pumba, sanatate multa tatalui tau!

Neda, felicitari pentru viza mamei!

Ramona, suna mishto tare cursurile de la voi de la recreation center.

Lia, distractie faina in Florida! Si pe mine ma bate un gand, n-am fost nici eu niciodata, si de aici am putea, teoretic, sa mergem cu masina. Da' nu stiu daca ajungem totusi anul asta, mai studiem problema. Poate in mai, cand vine mama.

Miere, Aidan e supeeerb

Panterutza, sanatate multa si mult noroc nepotelei!

Eu tocmai m-am intors de la doctor, au iesit bine rezultatele la o serie de analize, ceea ce ma bucura tare; acum urmeaza sa vedem ce facem cu ovulatia, cel mai probabil incepem un tratament de stimulare luna viitoare.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Miere- Bebe tau e tare scump si grasunel. Daca zici ca-i si cuminte si papa tzitzi- atunci esti o norocoasa. Se vede treaba ca tati e topit dupa el.

Pumba- - sanatate multa ptr tatal tau. Sper sa nu fie nimic serios.

Lai- succes cu stimularea si restul de analize si proceduri.

Alintaroma- deci cum e recomandat sa tinem usa la dormitorul copiilor(peste noapte)? Daca la copii e usa deschisa, dar la noi e incuiatae ok din puct de vedere al incendiilor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Adriana eu ii inchid usa dupa ce adoarme si habar nu are dimineata tot eu ii dau trezirea asa ca ... mai dificil e in weekend ca ne ia la intrebari
Nea pompieru' a spus ca trebuie sa doarma cu usa inchisa la camera ... da logica mea nu e tocmai de acord ...
Ruxi btw have fun in Florida
Si noi ne gindim sa ducem fata anul asta la Disney in Florida ... asa speram. Oare cind e cel mai potrivit timp ? Any advice fetele din Florida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Miere, e un dulce Aidan.
Pantero, imi pare rau de nepotica ta. Sper sa poata sa mearga in curand.

Lai, am vazut aseara un reportaj la tv despre o noua metoda de a ramane insarcinata si m-am gandit la tine. Guess what?
Trebuie mananaci sanatos. : )

Recomandau:
- produse lactate, whole neaparat, organice
- produse din faina integrala- fara faina alba
- carne alba, deloc rosie
- legume, fructe
- beans
- No TRANSFATS.

Ziceau ca cel mai rau e sa mentii glicemia mare in sange si sa mananci transfats.
Poate incerci si asta. Erau cateva femei care spuneau ca au ramas insarcinate dupa cateva luni de la inceperea dietei si se chinuisera multi ani sa ramana insarcinate.

Mergi la inceput