America (147)
Raspunsuri - Pagina 22
sinzi_ana spune:
Hilde, hai ca m-am amuzat de voi!!!!! Si mie imi place sa gatesc dar nu ma dau in vant ciorbele imi ies bune...si mai rar altceva!!!
Dar daca sotu m-ar critica, nu i-as mai da nimic de mancare...sa le traga cu chipsuri!!!!
Am avut si noi petrecerea azi...si a fost super!!! Copiii s-au distrat, dar cel mai tare s-au distrat tati!!!!
Am facut la www.laserquest.com si copiii nostrii de abia carau vestele si pistoalele...motiv pentru tati sa sara in ajutoru odraslelor!!!!
Am pus ceva poze:
http://good-times.webshots.com/album/569921353WTLKDl
dar nu cu jocurile ...era intuneric si nu puteam fotografia ...tortul a fost nemaipomenit!!!!
Si din nazbatile lui Blaze
http://good-times.webshots.com/album/569921353WTLKDl
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
miereamara spune:
Sanzi v-ati distrat nu gluma! Si ce tort a avut David!
Sa-ti traiasca baiatul!
Am primit azi pompa, multumesc tare mult! Acusi sa ma pun pe produs!
In alta ordine de idei, am ramas fara nasi de botez!
Cautam nasi de botez, tineri, frumosi, veseli, care sa rada mult, iubitori de copii si de petreceri, optimisti, open minded..., gasitorilor recompensa!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
josefine spune:
Ramona, scuze ca nu am raspuns, nu prea stiu cum e mint.com in comparatie cu quickbooks. Probabil ca e la fel Ah, cica nu tine contabilitatea, doar iti monitorizezi conturile.
Sunt la pat cu durerile de dinti, am luat de toate, azi am incercat sa mergem si la un dentist, nu a fost sa fie. Trebuie sa astept pana luni
sinzi_ana spune:
Miere, noi ne bagam...daca ne luati cu caine cu tot!!! Am trimis repede pm
Josefine, bea ceva tare tuica sau vodka...efect garantat!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Hilde spune:
Sanziana, cand nu-i place ce gatesc, zice ca nu-i prea este foame. E bine crescut, va spusei. :)
Pe mama lui o critica ca gateste si mananca nesanatos acum. Da si el mai departe ce a primit de la mine. A functionat sa-l conving sa manance sanatos dar guess cine trebuie sa gateasca acum? Ironia soartei. Nu pot sa-l las sa manance chipsuri, omul asta e o bucatica din mine acum, il vreau cat mai mult pe aici si cat mai sanatos daca se poate. :) ) )
Cine sa-mi puna panties in cadoul de sub bradul prietenilor nostri? Fetelor, cand am intins chiloteii mei, era toata lumea pe jos de ras. A lasat acasa ce nu trebuia si a adus cadoul care tb sa fie numai intre mine si el. : ) )
Ramona J spune:
Multumesc Josefine. Sorry pentru durerea de dinti, sper sa gasesti dentist ca-s nasoale durerile astea.
N-am inteles nimic din discutia cu Hilde si mincarea ca a editat...
Hilde spune:
Ramona, ziceam ca am gasit o bunicuta romanca cu mult timp liber care e de acord sa gateasca pentru noi un pic in timpul saptamanii. Ea face un ban pentru coafor :), noi ne vedem de studiul nostru.
Ramona J spune:
Daca va place cum gateste e foarte fain.
Sinzi, faine pozele. Chiar ca David seamana mult cu tine.
miereamara spune:
Sanzi ti-am raspuns la pm:))
Of course ca va vrem ca nasi, hihi! Suntem foarte bucurosi! Invitam fetele din America la botez?
Fetelor, deci oficial Sanzi, David si Radu vor fi nasii de botez pentru Aidan!
Sa fie intr-un ceas bun!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery