De Ce Nu? Femeile Care Inseala
Raspunsuri - Pagina 7
misha71 spune:
ma indoiesc ca mai ales daca era trecut binisor de 50
Marius hai ca nu mai ai nici tu mult Dupa 50 de ani te muti in Ucraina
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
devoska spune:
marius, razpunzi la intrebare cu intrebare
Sa zicem ca nu conteaza ce conteaza pentru ea, ea doar vrea barbatul acela...
mishule, sa nu-mi spui ca nu ai vazut tabloul asta si in Romania. Poate nu ispita cu asa par superb, caci altfel... Si cei drept, aici sunt ceva mai disperate ca le trebuie viza ca sa treaca in EU.
Si zici ca dupa 50 de ani . Pai nu sunt eu fata desteapta ca mi-am luat barbat mai tanar?
marius spune:
Aha deci vor viza... la asta nu m-am gandit. Si ce ofera la schimb?
Pai mai am 9 ani si pana atunci intra si Ukraina in UE. Nu vreti un pic mai repede? Dar ramane intrebarea... viza eu, voi ce?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 ma indoiesc ca mai ales daca era trecut binisor de 50 Marius hai ca nu mai ai nici tu mult Dupa 50 de ani te muti in Ucraina **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
Pai de ce Mishule... ce nu merge sexul dupa 50? Brrrr ma ia cu frig la ideea asta, tre' sa bag tare pana nu raman in pana
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
devoska spune:
EU romanca, sot roman. Deci eu nu vreau nimic din ce vor ele . Daca vrei sa afli ce vor ele... invata rusa, sau nu.
Si tot nu ai raspuns la intrebarea lui coltofeanu. Oricum nu conteaza, vad ca ai renume bun pe forum.
marius spune:
citat din mesajul lui devoska Si tot nu ai raspuns la intrebarea lui coltofeanu. Oricum nu conteaza, vad ca ai renume bun pe forum. |
Ba am raspuns, cum sa nu?
Am un renume bun? De unde rezulta ? Motanul bland....zgaraie rau! Nu uita sunt 100% Sagetator!
Pagina legislativa
devoska spune:
citat din mesajul lui marius Ba am raspuns, cum sa nu? Am un renume bun? De unde rezulta ? Motanul bland....zgaraie rau! Nu uita sunt 100% Sagetator! Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Lasi loc de interpretari, mie imi plac lucrurile clare.
N-am stiut ca esti Sagetator. Crezi in zodii? Sotul meu e rac, tot genul motan bland, apa adanca
marius spune:
Stii care este problema mea?
Am o linie iremediabila in directia aceasta
O alta linie ar fi aceasta si ca sa fiu in pasi de dans ajung in final la sensul vietii mele .
Ceea ce nu ma opreste sa alaturi de voi.
Pagina legislativa
ladyJ spune:
Ia lasati mai fetelor omul in pace
Voi ce ati face daca ati fi barbat si ar veni ispita aia blonda din restaurantul din Ucraina? Ha?I-ati da doua suturi in fund si a-ti trimite-o la....scoala?
LOL-
Eu as pune-o sa danseze de exemplu.I-as da doi dolari si apoi as pleca
devoska spune:
citat din mesajul lui marius Stii care este problema mea? Am o linie iremediabila in directia aceasta O alta linie ar fi aceasta si ca sa fiu in pasi de dans ajung in final la sensul vietii mele . Ceea ce nu ma opreste sa alaturi de voi. Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Sunteti o familie foarte frumoasa! Asta e si motivul pentru care ti-am zis ca ai renume bun Ai trei fete superbe de care poti fi mandru. Si ele de un sot si tatic ca tine.