De Ce Nu? Femeile Care Inseala
Raspunsuri - Pagina 5
misha71 spune:
Cristina_C, daca si Rufus e de acord cu Keanu...io ce sa mai zic?
Da' acu' sincer: n-am io norocul asta!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
marius spune:
Barbat insurat 41 ani 81/1.77/saten nefumator o bere proaspata, rece, vara oricand cu placere,Sagetator... Huh? No' cum e, merje treaba? Bunu'i?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Barbat insurat 41 ani 81/1.77/saten nefumator o bere proaspata, rece, vara oricand cu placere,Sagetator... Huh? No' cum e, merje treaba? Bunu'i? Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
sotia stie?
hmmm...e periculos daca e sagetator....
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
kokiy spune:
citat din mesajul lui marius Barbat insurat 41 ani 81/1.77/saten nefumator o bere proaspata, rece, vara oricand cu placere,Sagetator... Huh? No' cum e, merje treaba? Bunu'i? Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Exista posibilitatea sa faci si naveta?sau anuntul e valabil pe raza judetului
Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
citat din mesajul lui kariguld 1. sotia stie? 2. hmmm...e periculos daca e sagetator.... |
1. inca nu
2. mie-mi spui? am deja unul si zau daca-mi mai trebuie Adica dupa ce ca e incapatinat, mai e si oltean
io-s moldoveanca pur-singe
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
marius spune:
O sa rada daca vede. Tre' sa completez: ardelean get beget care a crescut cu:
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
violeta69 spune:
marius,esti pe post de ispita?
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
khrisu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
sotia stie? hmmm...e periculos daca e sagetator.... ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
da' di ci periculos?
KHRISU mamik de baietel si fetita
misha71 spune:
citat din mesajul lui violeta69 marius,esti pe post de ispita? Alaturi de EMMA Alaturi de SONIA si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
nu cred, da' mie tare-mi place cum satisface......curiozitatile