De Ce Nu? Femeile Care Inseala
Raspunsuri - Pagina 17
stockholm spune:
adelle6 multumesc mult pentru apreciere
eu sunt ferm convinsa (cel putin in unele cazuri )ca oamenii inseala pentru ca ceva scartaie (mai mult mai putin depinde ),parerea mea e ca daca tot ai ajuns in punctul ala rupe matza in doua si vezi ti de noua viata (pe care ti o asumi cu bune si rele )
mariamunteanu spune:
Nu am experienta personala in materie (si nici nu-mi doresc), dar m-am gandit de multe ori ce ar putea determina pe o femeie/barbat sa-si insele sotul/sotia intr-o casnicie buna, de durata. Poate sa fie doar o atractie fizica ce te poate "orbi" la un moment dat, dar care nu duce neaparat la destramanarea casniciei ? Ma refer la cuplurile care au in spate 10 ani de casnicie, copii, tot tacamul, care nu vor sa se desparta ... Voi ce parere aveti ?
Maria
Lorenyy spune:
Am avut unele ezitari prin a raspunde subiectului,dar uite ca mi-am luat inima in dinti,si in mare as vrea sa ma "destainui";-)
Am trisat,da,poate bine sau nu spus,dar cred ca am fost destul de Doamna ptr ambele parti...
23 de ani,plina de sperante,de viata,sa cunosc,aveam nevoie de condiment in viata mea...o viata simpla,servici,casa(singura de atatia ani prin TralaLand),detinatoarea unui apartament(nu ultra central,as vrea io),nu aveam dureri de cap...Trezirea la orice ora vroia Domnia mea,culcarea idem,aveam chef sa fac ceva,bine,altfel...mai era inca o zi...
In fine,de plictiseala,de curiozitate am inceput sa simt gustul chat-ului Romanesc,plecata de multi ani de acasa...ma hraneam cu noutatile cotidiene,imi era dor de mama,de tata...de strada unde am copilarit,de orice insemna acasa...si din vorbe in vorbe,pupaturi prin privatele chat-ului,m-am indragostit de un el...un baiat educat,finutz(asa si in realitate,va jur,nu numai virtual),luni de zile arzatoare....Luni de zile trancaneala pe chat,telefon...
In aceste luni,l-am cunoscut pe El(actualul meu sot),aici,nimic deosebit...Dar zi de zi ma indepartam de iubitul virtual(inca cetatean al Ro),si atat de multe promisiuni ii facusem...Sa zicem ca pe actualul il cheama Nea V,pe iubitul virtual C...
Amici,dupa cate am spus,eu si Nea V,iesiri in gasca afara,dar ceva ceva era...imi era dor de el,ma innebunea calmu` lui de ardelean(Multumesc lui D-zeu ptr ardeleni,super oameni)...
A venit si ziua cea mare...C a ajuns in TralaLand...Apropo,actualul meu sotz stia de marea mea iubire virtuala,am fost fair-play,i-am spus totul de la bun inceput...Ne-am luat la revedere ca doi prieteni buni,si am inceput o viata noua cu Nea C...sau macar am incercat...Un baiat deosebit(tot ardelean,acelasi oras cu sotul meu,ca sa vezi coincidenta)....nu a mers,nu era EL...bunul meu prieten...de care innebuneam de dor, il iubeam...i-am explicat intr-o dimineata la cafea,cum stau lucrurile,i-am promis(si m-am tinut de cuvant ca nu va ramane in strada,i-am dat bani,i-am gasit chirie,servici) ne-am despartit prieteneste,fara reprosuri...nimic....Nu am avut regrete,eram cu sufletul impacat(oarecum,ca in acest timp il sunam disperata pe Nea V,ieseam inca impreuna la cumparaturi...gaseam motive...,imi era dor de mirosul lui,de mutenia lui(ca-i mut fetelor)-;))...de orice insemna el,omul pe care il adoram...
In fata lui D-zeu ma simt impacata,senina,am fost sincera cu amandoi,mi-am cerut scuze lui Nea C ptr toate promisiunile facute,planurile de viata facute impreuna,am rasuflat usurata in momentulcand s-aterminat toata aceasta cacialma;-)
In viata nu cred ca poti fi sigur pe ceva,pe cineva...promisiuni se fac multe,juraminte-sunt satula-intr-un final,altcineva ne decide soarta??!!Vreau sa cred ca sotul meu imi va fi alaturi pana la sfarsit,nu am relatia perfecta,am o relatie si casnicie frumoasa,il iubesc,il urasc(cand se plange la toata strada cat se speteste el in bucatarie),il respect si bestelesc,este al meu,imi este drag asa cum este;-)
Va pup,si scuze,dar am simtit nevoia sa ma bag si eu in seama;-)
violeta69 spune:
Lorenyy,norocul tau ca astia doi nenea au fost ardeleni
da' pana la urma ai ramas cu nea V?!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Lorenyy spune:
Violeta69,nu degeaba si-a batut mama gura ani de zile,sa ma marit cu un ardelean....si da,V este sotul meu;-)
ralucelueu spune:
offff,ma bag si eu,nu prea stiu de ce dar traiesc aceasta experienta pe pielea mea,si e foarte greu,nu stie nimeni,e greu sa inseli sa faci multe lucruri uarate,sa treci prin multe si sa nu poti spune nici celui mai bun prieten.
Sunta casatorita de 5 ani,il cunosc pe sotul meu de 12 ani,si il iubesc ft mult,este un om deosebit,ma iubeste si imi ofera totul.Totusi dracusoarul din mine,a gustat din mar si nu se mai poate opri,de 10 luni il insel cu un coleg de servici,si el casatorit,a inceput dintr-un pariu de a rezista pana la 6 dimineata sa vedem rasaritul,am plans mult mi-a parut rau,apoi m-am mai intalnit o data sa discutam,sa lamurim,si iar s-a intamplat,si inca o data,si s-au facut 10 luni,acum tin si l-a amant,imi este drag de el si in pat.......este tot ce mi-am dorit,si cu sotul e okk,dar na.....cu el e ceva nou,ceva n-am mai trait,multe emotii.........
Sunt foarte trista pe acest subiect,nu stiu ce sa fac,stiu ca trebuie sa renunt la amant,dar nu pot........a inceput sa-mi placa,alaturi de el traiesc experiente noi,tot timpul la hotel,jacuzzi,piscina,sampanie......am fluturi la stomac cand sunt cu el,si el tine la mine,eu am pus capat de multe ori si el m-a intors,si el isi iubeste sotia si copilul si nu vrea sa renunte la ea,am vorbit de multe ori pe tema asta :nici eu nici el nu vrem sa divortam dar nici nu ne putem desparti.Este foarte greu,am intrat in acest joc si nu-i vad iesirea......
Zina spune:
Ralucelueu, stim cu totii cum se va termina: va afla sotul tau sau sotia amantului tau, si atunci tine-te bine....sa vezi cum iti vor disparea fluturasii din stomac si toate alea. Asta este omul, n-ai ce face, mi se poate intampla si mie, nu am scris sub forma de repros, ci doar sa subliniez ca: pana la urma se afla totul, si uite asa e pacat ca se destrama casniciile, si pe urma ajungi la concluzia ca nu a meritat amantul/amanta atata "efort". Mai ales o casnicie ca a ta, spui ca sotul te iubeste si tu la fel. Pacat!!!!
Zina
Guestus spune:
Hai sa vedem cite doamne sint din braila aici care au sotii care muncesc peste program..deh..nu este o mare metropola braila asta!
Putina atentie nu strica ...poate sa fie chiar sotul tau!
Deus spune:
Am auzit odata, o doamna in varsta (70 si ceva) care a spus cum ea a avut parte de barbatul ideal compus din sot si amant. Cu amandoi a avut o relatie de aproape 50 de ani. Calitatile lor adunate i-au oferit ei o viata frumoasa. Din cate spunea s-a straduit sa faca totul cu capul(in sensul sa nu-si bata joc de nici unul) si crede ca a reusit.
Nu exista relatie ideala sau fluturi pana la 90 de ani. Intr-adevar daca gusti din mar nu te mai poti lasa de drog.
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ralucelueu spune:
pentru securitatea mea am trecut braila,nu locuiesc intr-o metropola dar locuiesc intr-un oras mare,si.....nu sotul lucreaza peste program,ci eu am mereu sedinte la lucru in afara orasului,si "colegul" este din alt oras(tot mare),noi lucram in vanzari,si ne vedem de 2-3 ori pe luna,la sedinte si in deplasari....
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Hai sa vedem cite doamne sint din braila aici care au sotii care muncesc peste program..deh..nu este o mare metropola braila asta! Putina atentie nu strica ...poate sa fie chiar sotul tau! |