De Ce Nu? Femeile Care Inseala
Raspunsuri - Pagina 11
Miramar spune:
...dar dupa multa Milka, Ritter, Godiva etc - ce te faci daca ai pofta din nou de Africana?
Flaviutza tare mi-ar placea sa aflu raspunsul tau la intrebarea asta.
6+
simali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flaviutza problema incepe sa devina cand esti la volanul unui Audi 4*4 si pe langa tine trece o masina de epoca eleganta, sau dupa caz ultimul tip de Lamborghini si ai si bani suficienti in cont s-o schimbi. |
Pai cuplurile pentru care nu exista absolut deloc problema banilor, pe care nu le tin impreuna nici un fel de interese altele decat atractia sexuala (care sa fim seriosi, se erodeaza in timp) chiar schimba. Si cu mare usurinta.
Uite o faza experimentata de mine - care nu sunt marea bogatasa. Noi avem doua case. Si am avut o perioada cand ne certam, unul dintre noi pleca la celalalt domiciliu. Ceea ce parea pe moment o chestie buna ca avea fiecare timp sa mediteze dar in realitate e o mare capcana. Pentru ca aia de stau in garsoniere claie peste gramada sunt nevoiti sa ajunga la o intelegere si asta cat mai repede posibil. Cand ai unde sa te duci... lasi pe maine, pe marti... E foarte aiurea. Sotii nu mai sunt NEVOITI sa se impace. Nu mai sunt NEVOITI sa fac nimic. Si atunci am discutat si am scos regula asta: orice-ar fi nu mai pleaca nimeni nicaieri. Stam impreuna pana rezolvam. Dar eu am avut macar cu cine sa ma inteleg. Dar puteam foarte bine sa nu am.
Ideea e ca atunci cand nu esti absolut deloc OBLIGAT sa stai cu celalalt esti mult mai tentat sa schimbi rapid ceea ce nu-ti place. Ori o caznicie inseamna "cazne" ca de-aia se numeste asa. Daca nu muncesti sa ti cuplul se alege praful. A nu se intelege prin asta ca trebuie sa induri umilinte sau alte porcarii. Dar de retinut este ca tipul ala cu Lamborghini de epoca are si el pe undeva prin dulap budigaii lui pana la genunchi si raceste si el si scheauna si el dupa atentie, etc. Vine la inceput cu ce-i mai bun si apoi oboseste si scoate budigaii. Orice amant, chiar si 007, devine sot dupa maximum 2-3 ani de convietuire.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
simali spune:
citat din mesajul lui Miramar ...dar dupa multa Milka, Ritter, Godiva etc - ce te faci daca ai pofta din nou de Africana? Flaviutza tare mi-ar placea sa aflu raspunsul tau la intrebarea asta. 6+ |
Eu cred ca asa ceva este imposibil. Omul cauta mereu mai bine. N-are nici o logica sa vrei sa te duci in jos.
Alice
Miramar spune:
Mda, vad ca ocoliti elegant subiectul asa ca Doamnelor sa vorbim pe sleau. Sa lasam ciocolatile la o parte si sa palavragim despre iubirile tineretii care din diferite motive s-au sfarsit brusc si-au ramas neterminate. Eh...nici acum nu mai vreti "Africana"?
6+
simali spune:
A... eu cand vorbeam despre Africana versus Ritter Sport ma refeream la CALITATE. Daca ai cunoscut in tinerete un Ritter Sport si acum ai Africana cred ca e foarte trist. Mie nu mi s-a intamplat.
Alice
Miramar spune:
citat din mesajul lui simali A... eu cand vorbeam despre Africana versus Ritter Sport ma refeream la CALITATE. Daca ai cunoscut in tinerete un Ritter Sport si acum ai Africana cred ca e foarte trist. Mie nu mi s-a intamplat. "Calea de mijloc este calea ZEN" Alice |
Pfuu da' stiu ca va place mult ciocolata. Ai dat o interpretare proprie cuvintelor mele. Sa spunem ca africana si ritter ar fi comparabile dar totusi diferite. Una o ai zilnic , cealalta ai peirdut-o demult candva si brusc incepi sa o regasesti...nu tanjesti dupa gustul ei?
6+
simali spune:
Niciodata dupa trecut. Mereu am gasit mai bun. Dar cred ca daca as fi cunoscut pe cineva mai bun in trecut ma intorceam dupa el. Daca era "luat" as fi uitat. Nu se ia nici in ruptul capului barbatul altei femei. Din solidaritate feminina. Si nici nu se viseaza la el.
Alice
kokiy spune:
In caz ca vreti sa va transformati barbatul , s-a gasit solutia
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Jasmine spune:
citat din mesajul lui simali Niciodata dupa trecut. Mereu am gasit mai bun. Dar cred ca daca as fi cunoscut pe cineva mai bun in trecut ma intorceam dupa el. Daca era "luat" as fi uitat. Nu se ia nici in ruptul capului barbatul altei femei. Din solidaritate feminina. Si nici nu se viseaza la el. "Calea de mijloc este calea ZEN" Alice |
Din CE???
Solidaritate feminina???
Exista asa ceva?