untul de shea (shea butter)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mika12 spune:

Imi pare bine ca sfatul meu ti-a fost de folos, merci ca ai revenit sa ne spui.

Curaj in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Dupa ce am vazut mesajul mirunei(multumesc )am comandat si eu unt de shea si cateva uleiuri de pe sheabuttercottage. Am primit mail ca mi s-a livrat comanda marti, pe 10, asa ca abia astept sa vina sa-l incerc.

Vio - dia, ma bucur ca a functionat comanda. Eu fost forte multumita si de unt si de promptitudine. Ce uleiuri si esente ai cumparat? Cum sunt?

Vreau sa incerc sa il amestec cu alte uleiuri ca sa il fac "whipped" dar nu prea stiu cu ce sa il amestec. Pana acum am pus pe lista uleiul de shea (adica un unt mai cremos) si glicerina.

A incercat cineva sa il topeasca si sa il amestece cu alte minunatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Mirunam, eu am mai luat ulei de jojoba, de argan si monoi de Tahiti si o esenta de " chocolate cream".

Si eu as vrea sa-l fac " whipped", ma gandeam sa-l amestec cu ulei de jojoba si unt de cacao, plus ceva esenta pt. miros. Pe net gasesti retete pt "whipped body butter", iar pe youtube sunt si filmulete.

Deocamdata eu mai studiez "piata", as vrea sa iau si unt de cacao, de mango si avocado, pt. ca as vrea sa fac un "whipped butter" si pt. par, un fel de masca pentru parul meu ondulat si uscat la varfuri.

Am gasit cateva site-uri cu preturi bune, din UK, deocamdata le studiez si mai caut informatii pe net despre cosmeticele "home made".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Eu am comandat de aici www.afrikahandel.de ,stiu ca este de. dar incercati poate trimite si in ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

dupa ce am tot citit pe aici de untul de shea, mi-am cumparat si eu asta de aici:

http://www.sportique.net/body.html

Eu am luat cutia pe care scrie 100% pure shea butter. Este taricel, deci il frec putin intre palme sa il pot aplica si nu are miros.
Mi se pare super...ma dau cu el pe buze, seara la ochi si dimineata dupa dus pe corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

i love it!
eu imi iau de la L'Occitane, dar se gaseste si la magazinul de naturiste din Pta Amzei

eu l-am descoperit datorita lui Inaioana si o voi iubi forever pt asta

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Noeluta, despre care magazin de naturiste din Amzei vorbesti tu?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Magazinul acela mare, Ki Life.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Multumesc, Gabita!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Mirunam, eu am mai luat ulei de jojoba, de argan si monoi de Tahiti si o esenta de " chocolate cream".

Si eu as vrea sa-l fac " whipped", ma gandeam sa-l amestec cu ulei de jojoba si unt de cacao, plus ceva esenta pt. miros. Pe net gasesti retete pt "whipped body butter", iar pe youtube sunt si filmulete.

Deocamdata eu mai studiez "piata", as vrea sa iau si unt de cacao, de mango si avocado, pt. ca as vrea sa fac un "whipped butter" si pt. par, un fel de masca pentru parul meu ondulat si uscat la varfuri.

Am gasit cateva site-uri cu preturi bune, din UK, deocamdata le studiez si mai caut informatii pe net despre cosmeticele "home made".

Vio-dia am vazut 2 filmulete in care il amestecau cu prafuri multe si nu ma inspira, as vrea doar sa ii schimb consistenta fara sa pierd calitatea . Cum este uleiul de argan, am mai auzit de el si as fi comandat. La urmatoarea comanda iau si unt de cacao, am citit multe pareri de bine pe siteul de unde am comandat.

Pentru par eu am amestecat untul cu ulei de masline si atat. Si eu am varfurile uscate. Arata mult mai bine dar recunosc cam am dormit toata noaptea asa . Cam dupa 4-5 aplicatii s-au vazut rezultate foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Miruna, acum sunt la birou si nu am bookmarks-urile salvate in calc. de acasa cu filmuletele pe care le-am vazut eu, insa cred ca ma gasit ceva aici:http://www.youtube.com/watch?v=oiGHgTSWPrY&feature=related

N-am avut timp (nici boxe sa aud ce spune )sa vad tot filmuletul, da' parca nu n-am vazut sa puna chimicale in reteta.

Uleiul de argan e bun ca "antiageing", cel putin asa am gasit eu pe net, printre altele. Eu il folosesc seara, pe fata si gat, pe pielea in prealabil umezita (cu apa termala, lotiune tonica, etc).

Intra destul de repede in piele(nu imediat), iar dimineta am pielea neteda si moaleee ca de bebelus [olala.

Mergi la inceput