untul de shea (shea butter)
Raspunsuri - Pagina 16
ileana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui missdeutza Buna ziua la toata lumea! Mi-ati starnit si mie interesul cu privire la aceasta minunatie.....eu am cautat pe la farmacii naturiste, plafar la mine in oras....dar toata lumea se uita mirata la mine...nici nu auzise de untul de shea...asa ca o sa comand de pe internet... In schmib am gasit body butter cu shea , asta din poza http://www.magazine-online.ro/magazine/poza.php?produs=213764_1 , iar mirosul este cum l-ati descris voi...aduce a nuca.Nu cred ca e natural, mai ales ca pretul e de 8 ron, dar poate contine shea intr-un procent mai mic.... |
Nu-l cumpara!
Este o mizerie!
Nu contine nici un pic de shea. ( nu scrie pe el).
Este plin de parabeni si facut prin Thailanda.
Are si la Carrefour.
Iael spune:
Camelia Daniela , si eu tot de pe ebay am cumparat,exact de unde ai cumparat si tu dar eu am impresia ca nu este din cel nerafinat .
Sincera sa fiu mi-am dat pe maini/picioare in prima zi cand l-am primit dar apoi am renuntat .Mi se pare tare incomod sa rup bucati din calup , imi trece cheful de a ma da cu crema (in momentul cand rup imi intra si in unghii -cam neplacut ) Ca sa dai pe alta parte a corpului e si mai greu .
Mi-am dat putin pe picioare si cand mi-am facut baie ma deranja ,parca ma simnteam murdara , nu stiam cum sa-l indepartez mai repede .
mika12 spune:
Untul pe care-l folosesc eu arata asa :[http://i17.ebayimg.com/08/i/000/c9/89/26af_1_sbl.JPG] si nu am nici-un fel de problema cu intinsul lui pe piele. Seamana cu grasimea la aspect si consistenta. Dupa parerea mea, asa ar trebui sa arate toate unturile, indiferent de marca. In schimb, am citit ca multe dintre voi aveti probleme, mi se pare tare ciudat sa fie asa de greu de intins si sa sa aveti nevoie sa il rupeti cu unghiile!
Fetelor, fiti atente ce cumparati!
nikole spune:
Mika, am sa incerc in seara asta sa fac cum ai zis, si revin cu impresii.
Pe cutia mea scrie Dagombea shea 100%, banui ca e shea butter, sper ca nu am luat alta trasnaie.
Oricum daca masez intre degete, devine cum ai spus tu uleios, nu cremos, e o diferenta...il voi aplica pe pielea umeda, cum de nu mi-a dat in minte
Oricum imi place cum mi-a vindecat pielea din jurul cuticulelor, eu cum sunt f antitalent la facut unghiile, ma tai mereu pe la degete, si vad ca de cateva zile de cand ma tot dau, s-a vindecat f frumos, pielea, e neteda si arata sanatos, are un luciu aparte, la fel si unghiile, chiar imi place.
Edit sa iti spun Mika ca untul meu arata f diferit, al tau vad ca e ca si o crema mai densa, almeu e c...cimentul, serios!
Chiar, de ce oare aceasta diferenta, daca vb de acelasi unt?nerafinat?
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
missdeutza spune:
Ileana eu l-am vazut prima data pe site-ul "ce se intampla doctore", era cadou la o revista si de asta mi-a inspirat putina incredere si dupa am vazut k este la selgross. Nu l-am cumparat tocmai pentru faptul ca vreau ceva natural....
Spusesem ieri k poate contine unt de shea intr-o cantitate mai mica pentru ca citisem etiheta si scria ceva in genul... crema combina untul de shea cu ce mai contine ea...dar probabil sunt niste etichete inselatoare ...
Ms pt sfaturi
ileana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui missdeutza Ileana eu l-am vazut prima data pe site-ul "ce se intampla doctore", era cadou la o revista si de asta mi-a inspirat putina incredere si dupa am vazut k este la selgross. Nu l-am cumparat tocmai pentru faptul ca vreau ceva natural.... Spusesem ieri k poate contine unt de shea intr-o cantitate mai mica pentru ca citisem etiheta si scria ceva in genul... crema combina untul de shea cu ce mai contine ea...dar probabil sunt niste etichete inselatoare ... Ms pt sfaturi ![]() |
Este minciuna totala!
In limba romana, iti da de inteles ca ar contine unt de shea...in engleza, nu este pomenit la ingrediente.
Are fffffffffffff multi parabeni si E-uri....si atat.
puisorul spune:
Si untul pe care l-am cumparat eu e tot tare, dar am inteles ca asa trebuie sa fie. Eu tai cate o bucatica cu cutitul si o frec in palme pana se topeste. Aseara mi-am pus si pe par si sper sa fiu consecventa macar o data pe saptamana. Pielea este intr-adevar hidratata si elastica chiar daca ma fac doar o data la doua zile( dar dus fac in fiecare zi
).
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
nikole spune:
L-am intins super bine pe pielea umeda, intra f bine in piele, lasan-o elastica, e f bun intr-adevar.
Oricum trebuie ceva timp ptr masat, intins, etc...dar se merita.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec