Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
gaia.nevia spune:
300 unde esti? Ai gasit material? Ti-a iesit wrapu? Sta fata in el?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
Nikolici, gasesti aici tot ce vrei
http://www.theslingstation.com/baby-carrier-instructions.html
anamona spune:
Scumpa mea prunca azi nu a vrut sa manance deloc: era toata numai un zambet, sugea 2-3 minute, se uita in ochii mei si o pufnea rasul. Am reusit sa o fac sa manance mai bine doar o singura data cand am luat-o buimaca trezita din somn si am pus-o la san repede.
Totul bine si frumos pana acum pe seara cand dupa baita nu a vrut sa manance iara dar zambetele s-au transformat in scancete si smuceli...a adormit foarte greu...dupa vreo 4 incercari de alaptat nu mai lungi de 5 minute.
Asta sa fie inceputul de puseu de crestere?
Din ce stiam eu, la pusee mananca de nu se mai satura....
babytza spune:
Musette ce mai faceti ? E bine puiul ? Mai luati medicamente ?
Boo voi sunteti bine ? La apel !!!! Nu ai mai intrat de mult
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babytza spune:
anamona nu e o regula sa pape mult...poate e puseul cerebral care ii zapaceste de creieri .....si sunt foarte agitati si nu papa mai deloc....Noi ne numaram printre cei care nu mai papa in perioada puseului...
babymom75 spune:
AlexaM cum am putea face sa comandam cartile pe care le vrem. Eu vreau musai cartea lui Sears.
Chiar vroiam sa propun sa comandam mai multe, care mai sunteti interesate, sa iesim mai ieftin la transport. E aiurea ideea mea?
anamona e posibil sa fie inceputul puseului cerebral sau poate... vin rusii? Eu asa am patit in ambele situatii - ma refuza fii-miu cu incapatanare si radea la mine ca de o gluma buna .
In alta ordine de idei l-am cantarit si masurat azi pe voinic si are 64,5 cm. si 6380g. Chiar daca a mancat haotic si putin ( dupa parerea mea, adica supt max. 7 min./masa ) tot a crescut destul de bine. Am avut si sedinta foto azi, dar... pozele mai tarziu, cand invata mami cum sa le descarce
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babytza spune:
Ellen de Mmimi
Maria de cocutica
Max de illia
La multe lunite puiuti !!!!
babymom75 spune:
nikolici, karinutei i-ar fi de folos pozitia front cross, in wrap. Sper sa te descurci cu "impachetatul" copilei. Wrap-uri poti comanda pe www.nandu.ro
nikolici spune:
Multzumesc Babymom pt. site, incerc sa ma dumiresc ca sunt doar niste bucati de material prezentate.As vrea sa te intreb altceva, studiind problema, am citit ca este recomandabil dupa 4 luni de pus bebelusul in wrap in pozitia respectiva.Si o alta intrebare, marsupiul nu ajuta de asemenea ca wrapul?
Pup
Nikole mami de Karina
babymom75 spune:
nikolici eu il tin pe Dragos in pozitia asta de la nastere ( vezi si pozele de la botez, unde avea doar 6 sapt. ), initial cu picioarele in wrap - pozitia lotus , apoi cu ele afara, cracanate in jurul meu. Nu are nimic pt. ca greutatea nu se sprijina pe coloana, copilul fiind strans lipit de tine - propriu-zis nu sta in sezut, ca in marsupiu, ci cumva "tasat" pe pieptul tau.
Marsupiul nu e la fel de bun pt. ca asa cum am spus bebe sta in sezut, cu toata greutatea pe coloana si, mai ales... nu e destul de cracanat.