Strumfi de iul-aug 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 2
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Neatza si multumim de cafea, stefania! Asheaaaa....monica, sa-ti traiasca minunile! Frumoase si dulci amandoua! Cred ca esti topita deja!!?? Iar tu esti liceanca, nu? Revin mai incolo. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Liceana, liceana...asa zic si eu. Dar ea ne contrazice si spune ca e trecuta de anii de liceu. Cine o crede?
Monica, lasand gluma la o parte, ai doua minuni. Sa fie sanatoase si cu mult noroc!
musso17 spune:
neatza
monica,tare dulci fetele tale,in unele poze am avut senzatia ca nu exista diferenta intre ele,dar pe masura ce cres au trasaturi proprii.
fii-miu nu mai schioapata,cred ca i-a fost teama sa puna piciorul in pamant ca sa nu-l doara,dar trecand noaptea a uitata si vad ca acum alearga... aseara ma treceau niste fiori
stefania_97 spune:
Vroiam sa va povestesc ca ieri am fost la prima sedinta cu parintii in calitate de parinte si nu de elev.
Cresa Catarinei a organizat o sedinta ca sa ne conoastem mai bine si sa facem planuri de viitor.
Ieri am aflat cateva lucruri despre bubulina mea. Deja are porecla printre educatoare, o cheama Madona pt ca stie sa obtina ceea ce vrea si pt ca stie sa se impuna. Am aflat ca desi ea e mai micuta nu se da in laturi indiferent daca sunt copii mai mari care vor sa ia jucariile. Din cauza asta a venit cu un ochi zgariat .
Jucaria ei preferata e trambulina, ii place sa sara. Pune monopol pe ea si nu lasa pe nimeni sa se apropie. Incepe sa maraie la ei
Nimeni nu se poate atinge de mancarea ei ca se supara rau.Desteapta lui mami nu moare de foame
Daca i se da suzeta gresita o arunca de nu se vede si cere suzeta ei. Educatoarele spun ca e foarte haioasa cand se supara si ca dovada aveau poze cu ea suparata
Si grupa ei a fost botezata de cu rand Grupa gargaritelor asta ca tot ii spuneam eu buburuza
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
nma spune:
Buna dimineta!
Stefania ce imi place cum povestesti de buburuza ta. Din pacate in Ro la sedinta cu parintii te cheama doar sa iti spuna cati bani trebuie sa mai dai (asta daca se face sedinta caci la noua gradinita la care e Alex nu au facut nici o sedinta).
Monica sunt dulci rau fetitele. Sa iti traiasca! Eu le vad diferite.
Stiti cu o obosesc eu pe Andra. O las sa se joace cu Alex. Nu stiu de unde au atata energie. pana la ora 22 se aleagra prin casa, se ascund sub patrura, dupa perdea. Aseara i-am lasat singuri in cada si se bateau cu apa.
Am reusit sa mai incarc cateva poze cu domnisoara. mai sunt unele noi si in albumul ianuarie.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
CarlaV spune:
Nico, ce haioasa e domnisoara cu codite si cojocel!
Stefania, minunat povestesti despre Catarina, fetita desteapta.
Monicabo, superba ideea cu pozele comparative. La prima vedere seamana fetele bine, mi-ai dat idei .
Oanamada, si la noi e la fel cu adormitul in masina, dar dupa o zi intreaga de calareala nu mai sunt in stare sa o scot noaptea sa o plimb. Stiu ca n-ai intrebat, dar ma bag si eu in seama : Thassos mi se pare muuuuult, mult mai ok decat bulgaria (si e intentionata litera mica). Stau si ma gandesc cand mai apus si eu sa fac Europa cu masina, ca anul asta... pas (adica deloc, nu la pas ).
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
neatza! mai pe la amiaz asa.......
daca prostia ar durea, pe multi i-as vedea in chinuri!stiu eu de ce.........
nico, am vazut poze cu domnishoara! ce ochi mari si frumosi are......
monik, ce bine seamana fetele tale, park ar fi surori
stefania, ce gargarita/buburuza posesiva ai..........are simtul proprietatzii dezvoltat, din cate se vede...
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
stefania_97 spune:
Mycky a inceput devreme de acasa. Eu sunt proprietatea ei si nimeni sa nu ma atinga sau sa ma pupe ca de imbratisari nici nu se pune vorba. Nici sotul nu are voie, doar din cand in cand cand ii da voie bubruza.
Nu stiu ce am facut de e asa sau daca e ea, personalitatea ei. Eu am facut mancare, curatenie, pipi cu ea in brate. Nu am lasat-o singura daca nu a vrut. Eu cred ca ma iubeste si nu stie cum sa o arate. Nu vrea sa ma imparta. Asta e si unul dintre motivele pt care nu ne-am apucat de bb2
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
musso17 spune:
nico,ce fetita frumoasa ai,probabil ca auzi frecvent dar chiar e...si elegantaaa!
stefania,foarte frumos povesteti de buuruza ta,se simte ca esti calda si copilul e primul care percepe...mi-a placut faza cu fac pipi cu ea in brate...asa si eu,rar il mustruluiesc in special cand stau pe wc si-mi arunca in el diverse ca nu-mi mai arde de proces
CarlaV spune:
Pentru "englezoaice" : http://www.libertatea.ro/stire/mananci-la-restaurant-si-platesti-cat-vrei-228904.html
Mychy, ce te-a suparat asa rau? Da-l incolo de sef!
Musso, asa am patit si noi cu piciorusul, Saby a cazut prin casa, avea botosei si nu mi-am dat seama cum si-a scrantit degetul mare de la piciorus. Cert este ca a urlat mult si nu putea pune piciorul deloc in pamant. I-am dat arnica pe gura si arnigel pe degetel, s-a potolit, dar nu calca deloc. Daca statea in fundulet era ok, dar stii cat de greu este pentru ei sa stea la varsta asta. I-am verificat toate articulatiile, incepand de la genunchi, m-a lasat sa-i fac toate miscarile, nu parea sa o doara, dar nici nu voia sa calce. Pediatra ei a spus ca ii putem face o radiografie, dar nimeni nu-i va pune gips la varsta asta. Asa ca in prima zi am stat doar cu copilul in brate si am incercat sa o pacalim sa stea in fundulet, a doua zi a inceput sa calce dar numai in calcai si a treia zi a inceput sa mearga mai normal.
Noi avem 8 zile de cand n-a mai supt Saby, a mai cerut de vreo 2 ori dar nu insistent, aseara mi-a adormit mie in brate fara sa ceara nimic, mie mi se pare intarcata.
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"