Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Carpatina uite ca asta ma cam pune pe ganduri,sora mea.Deja au inceput ceva probleme cu sarcina si ma simt putin vinovata ca plecam in tara

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Erina mai e putin pana la Dubai pe 11 martie plecam deja ne-am facut de cap prin magazine am cumparat tricouase si pantaloni scurti

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Papanash,am vazut baiatul adormit, ce dulcic este!!!!
Alexandra a facut in decembrie Prevenar si nu au fost nici un fel de probleme. In martie vreau sa il fac si lui Andrei. Cele care ati facut Prevenar bebeilor, imi spuneti va rog la cat timp ati facut si doza a doua?
Umy, pupam pe Tudor cel nazdravan, dar oare cum a reusit sa iasa din tarc?
Sa stapaneasca sanatos noile achizitii, le-am vazut si sunt foarte frumoase!
Gabitz, felicitari Sarei! Este normal sa-i fie un pic teama la inceput, important este ca a reusit singurica, de acum inainte ii va fi mult mai usor! Succes la exercitii!
Roxana, vacanta placuta si sa va intoarceti cu bine!
Aniast, refacere rapida lui Valdi! Sper ca maine sa fiti din noua acasa! multi lui Valdi cel curajos!
Andreea, spor la terminarea raportului, apoi brum bun in vacanta, sa va intoarceti relaxati si cu chef de munca. Cat despre decalotare, eu nu arunc cu rosii si Andrei este decalotat. Asa a decis chirurgul ca este mai bine pentru el pe vremea cand mergeam la control pentru ca avea un inceputul de hidrocel.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

dai un miel?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

aniast - insanatosire grabnica!
greyeras - si eliza a facut prima doza de prevenar si n-a avut reactii.a doua doza o face la 1 an si 5 luni.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !

Am revenit si noi ieri, insa abia acum am reusit sa ajung la zi cu cititul.

alinush, condoleante Niciodata nu esti pregatit sa pierzi pe cineva drag Veti gasi insa puterea sa depasiti aceste momente grele privind spre viitor, la Teo, la BB din burtica si la dragostea care te leaga de sotul tau

Marunzika

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

10990...oare e bine?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Aniast pup lui Vladi si multa sanatate.

Moldoveanca numai bine sorei tale.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Aseara am fost si noi la dr la control. Avand in vedere ca a fost o vizita fara vaccin s-a comportat f. bine, a fost destinsa si relativ vorbareata. Nu a fost prea cooperanta cand a vrut dr sa se uite in gurita, dar pana la urma a fost OK. Date tehnice : 11 kg, 82.5 cm, pastreaza curba ei de crestere; dr a fost incantata de ea
A ramas ca ne mai vedem peste vreo 2-3 luni, pana atunci ne hotaram si noi cu gradinita si vedem daca-i mai facem vreun vaccin.
Am intrebat-o cand imi recomanda sa incepem gradinita dpdv al riscului de imbolnavire si mi-a spus ca sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie ar fi ideal, avand in vedere ca voi incepe serviciul de pe 26 august.
Acum nu-mi ramane decat sa ma interesez de gradinita

Mergi la inceput

Aniast, l-am admirat pe Vladi azi in pozele pe care ni le-ai trimis - Doamne, ce-a mai crescut ! Nu-l mai vazusem de multa vreme si mi se pare o schimbare extraordinara. Seamana cu tineeee... bucatica rupta !
Multa sanatate, sa-si revina repede si sa uite tot
E un frumos si-un curajos !
Iar pt tine multe, multe

Mergi la inceput

Acum mi-am amintit ca am fost intrebata daca mai alaptez, dar din pacate am uitat cine. Tratamentul asta hormonal si durerea de cap cumplita sunt de vine.
Raspunsul este nu; Nu il mai alaptez pe Mario din 31 dec 2008. Nu asta este motivul pt care se trezeste; pur si simplu de cand a fost bolnav a simtit nevoia de mai multa afectiune si acum asa s-a obisnuit.

Ieri spuneam ca este violent, dar aceste accese de violenta apar in situatii diferite: adica la suparare, bucurie si mai ales din dragoste; probabil ca sunt exact situatiile expuse de Adimercedes si acum cand ma gandesc mai bine si il anslizez, are aceste manifestari exact cand nu stie cum vrea sa reactioneze, atunci cand situatia il depaseste, sau este incordat, obosit, etc.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput