Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)
Raspunsuri - Pagina 15
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Azi am cam lenevit, m-am trezit odata cu fata pe la 10:40 si nici atunci nu-mi venea sa ma ridic din pat. Asa ca tot programul ei s-a decalat. Am fost si in parculet era plin de copii, erau atat de fericiti ca se pot juca pe afara.
Nu mai stiu cine mi-a raspuns despre vaccinul Prevenar, pe mine ma interesa daca are efecte secundare. Parca Melania.
Aniast sper ca Vladi e bine acum. Am vazut pozicile, are mama baiat mare.
Ceamica si la noi e scandal cand intram in casa, azi am stat mai mult asa ca nu a mai protestat, de obicei nu vrea sa intre in casa si sta la usa iar eu o amenint ca o las acolo.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaio, daca nu te vedeam in poze cu piticul, as fi crezut ca esti numai mami virtuala, |
Papanasho, pe principiul asta si dinozaurii din Jurasik Park existau.. ca doar i-am vazut (aproape) toate, nu?
Ce merinde ai mai prestat azi pentru printisor?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui greyeras Seara buna fetelor! Azi am cam lenevit, m-am trezit odata cu fata pe la 10:40 si nici atunci nu-mi venea sa ma ridic din pat. Asa ca tot programul ei s-a decalat. Am fost si in parculet era plin de copii, erau atat de fericiti ca se pot juca pe afara. Nu mai stiu cine mi-a raspuns despre vaccinul Prevenar, pe mine ma interesa daca are efecte secundare. Parca Melania. Aniast sper ca Vladi e bine acum. Am vazut pozicile, are mama baiat mare. Ceamica si la noi e scandal cand intram in casa, azi am stat mai mult asa ca nu a mai protestat, de obicei nu vrea sa intre in casa si sta la usa iar eu o amenint ca o las acolo. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze |
Tudor nu a avut absolut nimic dupa Prevenar... ma refer la reactii.
Efecte adverse nu stiu sa-ti spun dar mie mi-au recomandat 2 pediatri
greyeras spune:
Mersi Melania, si mie mi-au recomandat 2 pediatrii, dar citisem pe net ca are reactii dupa vaccinare si vroiam sa vad la voi cum a fost.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
papanash spune:
hello
am stat mult afara, parc. Voi va dati cu copiii pe topogan, ca io m-am dat azi,e de-ala rasucit si am cam ametit, da Ghighi radea in hohote si mai voia.....
In leagan se cam plictiseste, vrea mai mult sa impinga el leaganul in care-i alt copil.
Carpatino, azi a papat mancarica de cartofi, mai mult ghiveci ca am pus si morcovel si un ardei gras si o rosie.
Pilaf de ieri nu mai vrea, nici ciorbita.A mancat in schimb o banana mare afara , pufuleti si vreo 5 masline mari .Si lapte,la greu.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
papanash spune:
Greyeras, eu am renuntat la prevenar, nu mai vreau reactii adverse la vaccin, o sa-i fac cand merge in colectivitate si gata. Daca-i fac, ca ma bate gandul sa nu.
Anias, bine ca e ok baiatul, cred ca va pregatiti deja sa plecati acasa. Banii aia erau de dat sau i-a primit el de la asistenta
, ca a fost cuminte ? Multa sanatate !
Adimercedes,care-i poanta cu picioarele alea ? Doar matematica sau ce ?
Ramonaiani, cum mai e burtica ?Big sister
ce face ?Danielle, unde vrei sa faci cresa, in romanica sau acolo ?
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Fiindca-i plac asa mult maslinele, i-as face o mancare de masline. Voi ati dat asa ceva la bebei ? Oare tre-sa cumpar de-alea fara samburi ? Ca el cand mananca scoate singur samburele, daca-i dau eu fara nu-i prea place.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Erina spune:
Buna seara si de la noi!
Acum o ora si ceva nu mergea forumul.
Adimercedes, am raspuns la PM.
Urmy, ma intrebai cum cere Daria geaca. Eu incercam sa i-o pun pe cea roz, ea a refuzat si a intins mina spre cea rosie din cuier si zicea "uite, uite, da" urmat de un sunet din acela ihh. Sau isi ia ghetele maro si inearca sa le puna in picioare, daca le aduc pe celelalte insista sa le puna pe cele maro.
Bernix multumesc pentru link-uri. Imediac verific daca e pentru tot playlistul.
Andreea ce frumos e Vladimir cum doarme si ce senin e dupa operatie.
Eu ii doresc refacere usoara si cit mai rapida. 

Roxana, te asteptam cu vesti chiar si din vacanta
.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Eu nu m-am informat inca despre Prevenar. Am si eu un gind sa imi urmez instinctul si sa nu ii fac decit vaccinarile asa-zis obligatorii.
Papanash, nu stiu ce sa zic cu maslinele. Daria nu papa deloc. Eu inca ii fac mincarea ei separat, supe si de toate (chiar ieri mi-a zis mamaca ar trebui sa ii dau de la noi pentru ca oricum gatesc fara sare.
Danielle, afacerea cu gradinita e foarte buna daca dispui de fonduri pe care nu doresti sa ti le amortizezi rapid. Ai nevoie de autorizatie de la Minister si de multeee alte aprobari si autorizatii. Chiar ca owner, daca vrei sa faci o gradinita de high end asteapta-te sa iti rapeasca tot timpul. Desemeni trebuie sa ai noroc in a gasi personal de incredere.
Nu vreau sa te descurajez. Asta era si ideea mea la un moment dat, chiar detin tot curicculum necesar pentru asa ceva dar nu am curaj (si poate nu sunt pasionata 100%) plus ca prefer sa am banii dar si timpul meu. Mi se pare la fel de pretios ca banii.
Moldoveanca, sper sa gasiti viata de acasa la fel de frumoasa ca in Anglia.
Cit mai e pina la vacanta in Dubai?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Erina Eu nu m-am informat inca despre Prevenar. Am si eu un gind sa imi urmez instinctul si sa nu ii fac decit vaccinarile asa-zis obligatorii. Papanash, nu stiu ce sa zic cu maslinele. Daria nu papa deloc. Eu inca ii fac mincarea ei separat, supe si de toate (chiar ieri mi-a zis mamaca ar trebui sa ii dau de la noi pentru ca oricum gatesc fara sare. Danielle, afacerea cu gradinita e foarte buna daca dispui de fonduri pe care nu doresti sa ti le amortizezi rapid. Ai nevoie de autorizatie de la Minister si de multeee alte aprobari si autorizatii. Chiar ca owner, daca vrei sa faci o gradinita de high end asteapta-te sa iti rapeasca tot timpul. Desemeni trebuie sa ai noroc in a gasi personal de incredere. Nu vreau sa te descurajez. Asta era si ideea mea la un moment dat, chiar detin tot curicculum necesar pentru asa ceva dar nu am curaj (si poate nu sunt pasionata 100%) plus ca prefer sa am banii dar si timpul meu. Mi se pare la fel de pretios ca banii. Moldoveanca, sper sa gasiti viata de acasa la fel de frumoasa ca in Anglia. Cit mai e pina la vacanta in Dubai? ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
multumesc frumos de sfat

timpul nu prea conteaza la mine cand e vb de copiii
spatiul il am si banii,doar ca bataia de cap ma cam incurca,nu stiu la ce sa ma astept,
papanash,in Ro m-am gandit sa o deschid
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)