Parchet natural

Parchet natural | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Buna,
as dori sa achitionez parchet din lemn natural (fag) pt casa si nu stiu de unde as putea sa cumpar la un pret avantajos, eventual cu transport si montaj la fel de ok. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Chitila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc, dar mai multe detalii se poate?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu am cumparat de aici parchet stejar (royal). Este foarte important lemnul sa fie bine uscat asa ca incearca sa nu cumperi de la o firma micuta care nu ofera garantii. Succes.

http://www.casabambus.ro/home.html

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Buna, noi am luat parchet natural de la HECSI, vad ca mai exista, chiar s-au dezvoltat, noi am luat acum 4-5 ani, stejar masiv clasa lux, cam scump dar impecabil calitativ si acum, fag rustic pt mansarda si din Chitila fag de asemenea de buna calitate acum vre-o 3 ani pt ultima incapere neparchetata.Pe primii ii gasesti pe net, si pe valea cascadelor am gasit si Chitila, Carpatforex.Eu sunt fan parchet natural chiar daca pretul e mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

La Chitila, la Carpatforest si mai erau unii din Rm Valcea. Noi i-am ales (acu 5-6 ani) pe astia din Valcea, era cel mai bun pret.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Caut si eu cu disperare o firma sau parchetar bun. Am primit o oferta dar monstruoasa...adica imensa de la un parchetar. In jur de 90 euro pe mp cu totul. Mi se pare imens.
Ceva recomandari?

Uf...nu se mai termina amenajarea asta?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput