centrale electrice

centrale electrice | Autor: gangurici_licurici

Link direct la acest mesaj

Salutare
Se pricepe cineva la centrale termice, in mod special la cele electrice? Sau are cineva instalata centrala electrica?
Noi avem una pe gaz, si consumul ne-a dat peste cap. E adevarat ca a fost o iarna foarte rece, dar totusi 5000 RON cheltuiti din septembrie pana acum mi se pare cam mult.
Ne-am gandit initial la centrala pe lemne, dar e dificil de instalat, si in plus intretinerea pe urma e mai dificila. Iar acum tot mai multi ne spun ca centrala electrica e o varianta foarte buna- cand am cumparat noi centrala, eu ma gandisem sa luam una electrica, dar toata lumea ne-a descurajat si ne-a spus ca am plati de 3 ori mai mult decat gazul.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gangurici_licurici

Salutare
Se pricepe cineva la centrale termice, in mod special la cele electrice? Sau are cineva instalata centrala electrica?
Noi avem una pe gaz, si consumul ne-a dat peste cap. E adevarat ca a fost o iarna foarte rece, dar totusi 5000 RON cheltuiti din septembrie pana acum mi se pare cam mult.
Ne-am gandit initial la centrala pe lemne, dar e dificil de instalat, si in plus intretinerea pe urma e mai dificila. Iar acum tot mai multi ne spun ca centrala electrica e o varianta foarte buna- cand am cumparat noi centrala, eu ma gandisem sa luam una electrica, dar toata lumea ne-a descurajat si ne-a spus ca am plati de 3 ori mai mult decat gazul.

Multumesc.

Ganguriciul

ati platit f. mult.... casa e izolata?

incercati sa vedeti la producatori si centralele pe pacura/GPL sau lemn. Atat ca astea necesita o camera numai a lor, incinta de unde isi trag materia ocupa spatiu.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu stau la bloc si in toamna am facut izolatia termica pe dinafara.De unde plateam cam 1 mil/luna de iarna,acum,dupa termoizolare am platit cate 40 lei/luna factura de gaz.Si e vorba de apartament cu 4 camere.Oricum la casa ,fiind toti peretii in afara,pierderile sunt mai mari.

Mergi la inceput