*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (204)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Mimoooo, am papat de ma doare burtica si Stef a ras un castronel . Mama, ce i-a placut! o fi vreun copil care s anu pape gris cu lapte? adica sa nu-i placa
Am facut si poze pt. Bucataras ...mai incolo scriu...acummontam galerii, perdele, draperii
Ioana, si Stef mai cade asa, cu capul pe spate...mai rar...dar se mai intampla...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tuchita spune:
fetelor, multam!
In Bucuresti sunt foarte putine crese private, imi trebuie una foarte aproape de casa sau in drumul randunoiului catre munca....
ganditi-va ca el va trebui sa ii trezeasca si sa ii imbrace pe amandoi dimineata, sa ii duca la gradi/cresa...e foarte greu!
Si cand se imbolnavesc ce fac? concedii medicale???
pe de alta parte mi-e asa de greu sa o iau de la capat cu alte femeie in casa....de-asta sper sa gsesc o solutie!
mai scriu pe seara, ca trag surubeii de mine!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mstela E la Maruta o asa zisa Silvia Pop care zice "COPIII SUNT O PIERDERE DE TIMP,CINE ARE SA-I TRAIASCA,CINE NU,SA NU-SI DOREASCA!"mi-a inghetat mintea.Si pana sa zica asta chiar o credeam desteapta.. Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) |
E blonda rau!!!!!! Dar nici cu Simona Sensual nu mi-e rusine!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
cami33 spune:
Cand 40 de persoane se gandesc la mancare, este inmormantare.
Cand 38 de persoane se gandesc la mancare si doua la sex este nunta. Cand 40 de persoane se gandesc la sex, este teambuilding.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
VALENTINA C spune:
Hai sa va mai spun de noi: Matei doarme relativ bine, tot cu 2-3 treziri, are o perioada in care nu prea mananca masa de legume de la pranz, dar a mai avut perioade din astea si nu ma ingrijorez.
Valentina si Matei (10.04.2008)
numeioana spune:
Andreea, nu mai avem sutiene, dar nici nu vorbesti singura! M-am bucurat pt tine, dar am uitat sa scriu.
Sa va fie de bine, bubule!
Cami, misto bancul!
Valentina, sa fie si mai bine!
Stela, din pacate multe persoane destepte gandesc asa... Daca n-au avut copii in jur! Cand ii vor avea isi vor dori cu singuranta!
Cata, pup sa vina idei!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gudinde spune:
Vai Ioana ... nema Triumf? Sunt neconsolata!
Acu' sincer. Vroiam sa-mi zica si mie cineva daca a luat legatura cu Ali.
numeioana spune:
Stiu ca Naty mai vorbea cu ea pe mess, dar nici ea n-a mai intrat.:(
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Gudinde, Clodute e prietena cu Ali...sunt sigura ca i-a spus deja. Din pacate nu cred ca un articol va schimba cursul lucrurilor asa radical, tu stii.Drumul e lung si dificil.Eu sunt imresionata ca te-ai gandit la ea.
Bine ca ai apa si caldura si curent si ai facut dus...zici ca vii din delegatie din Guineea
Tuchi, bafta...hai, ca eu cred ca te uci la Ploiesti sa slabeasca doar Olguta...de grasele de Bucuresti nici ca-ti pasa
Ariel are gatul prastie...a ajuns la spital I-au dat antibiotic puternic (nu stiu ce) si daca va continua sa faca febra asa mare o trec pe gentamicina injectabil
Sa va mai zic ca Teo are probleme cu stomacul dupa ce a baut lapte BIO ? Si Vladutz parca (da Doamne sa mi se para) are niste pete rosii pe burta Ia sa vezi cum o sa bea el numai NAN pana la pensie
Valentina, zici ca nu-i grav cu greva asta? Ca eu n-am mai patit pana acum si dau vina tot pe lapte ...o fi balonat, o fi prea satul...nu stiu. Nici gris n-a prea mancat...in rest, nu pare sa aiba ceva...a inceput sa faca crize de personalitate...mai devreme il tragea pe ta'su de par ca sa-l dea mai incolo si sa poata trece el unde avea treaba ...ofof.
Stelaai nu ziceai tu ca n-are voie in picioare Tea? Cum faceti? Ofof, pupam cucuiul
Eu azi am avut o zi ingrozitoare...sacaiala d-aia continua, nu m-asezam bine ca cineva vroia ceva Si am mancat galusti cu prune
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.