*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (204)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pentru Tuchi
http://www.bucataras.ro/rulouri-cu-lipie-sunca-branza-si-verdeturi/

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tocmai am vazut la TV maimuta Mimo care spala cartofii in apa marii si apoi ii mananca.

Apropo, Mimo, pe unde esti??? Azi ce-ai mai mancat??

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

in sfarsit, ceva semne bune
V-am spus ca am comandat pe net cartea lui Bilic..ei bine, ieri am ridicat coletul de la posta, am platit 40 ron, si cand ajung aseara acasa.. boom, era alta carte!! o carte a unei tipe, Dana Sota(??)'Frumusetea se invata'..am crezut ca moooor, asta dupa ce gasisem factura de 620 lei!
si azi, da si suna, trimite mailuri, etc, etc la editura respectiva!..nimic!! nada! nope person!! asa ca dupa masa, le trimit inca un mail in care le spun ca ne 'auzim' prin OPC, daca altfel nu s-a putut!
cum ma grabeam aseara sa ajung la sala, nu am stat la posta sa-mi scoata factura, si am plecat, deci problema acum..si uite-ma azi, cu Mufa dupa mine, la posta, rugandu-ma la DD sa dau peste o diriginta amabila, ca numai chestii horror stiu despre postasii astia..si am sta vreo 40 min, dar am rezolvat!
Asa ca am facut rpd o reclamatie on line la OPC! Asta acum vreo ora jumate! siiii...acum 15 min, suna tel! tanti de la editura, cu mii de scuze, ca asa ceva nu s-a mai intamplat..ca-mi trimite cartea buna si primesc cadou din partea firmei cartea deja primita!eu ma tin batoasa, nici 'mersi', nimic, si ii spun ca am indurat chinuri groaznice la cozi la posta, cu bebe mic in brate, mie sa-mi aduca acasa cartea!!
aia n-a zis nici 'pas', a zis ca se rezolva, imi trimite prin curier, pana luni o am! 'tu-i mama ma-sii de tara de retarzi, altfel nu se poate decat cu amenintari..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Elara, acomodarea copilului dureaza 2, maxim 3 saptamani. Unii nici n-au treaba cu parintii (asa e David), dar altii n-ar sta fara mama. Dupa cum am vazut-o eu pe Iulia va sta fara probleme, deci nu vad ce s-ar intampla rau daca ar figura inscrisa in martie si Naty ar incepe in aprilie... Nu sunt eu aia care sa incalce legi, dar in cazul asta chiar nu vad niio problema...

nush de ce abia acum am vz mesajul asta...ciudat...ca doar citisem pagina asta..

Mai, Ioana, esti de poveste...
Aici nu e vb de Naty..aici eu i-am raspuns ei (Nataliei, da) dar nu e vorba ca e ceva legat de cazul ei! Ok?
Eu stiu atat: ca indiferent de caz, de copil, de acomodare, de mama, ca esti tu, eu sau Naty, ca e David, Maria sau e Iulia....chiar nu con-tea-za....
Eu am spus ca e ilegal si atat. M-am simtit datoare sa ii spun pentru ca ea a intrebat..deoarece nu stia...(desi avea o banuiala)...si nu ii spusese nimeni.
Ce decide e treaba ei....nu?

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

stela ce bine ca ai fost la control..eu zic ca fac asta de cateva luni..si nu am ajuns inca, dar ar trebui..felicitari ptr somnul linistit,bun si minunat!!!eu nu fierb ca inca ii dau apa de bebe si nu necesita..

Life is to precious to worry about stupid Shit!

ce e aia?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Mai...sa ma duc si eu sa depun dosarul ala pt. indemnizatie...ca am uitat de el ...poate maine...

Bubulino, grabeste-te, ca mi se pare ca nu ti se da nimic din urma!!!Asa e , fetelor?

Si parca n-ai fi la 5 minute distanta de sediul alora!!!!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

termenul pt depunere e 30 iunie 2009de dat se da retroactiv diferenta indiferent cand depui, daca esti in termenul legal. stiu ca libertatea scrisese ceva de 1 martie...Oprostie! multe prostii am vazut si in ziare si al tv...Nici nu cred ca au citit legea...
doar daca depui dupa 30 iunie...atunci, da ...ADIO...definitiv....

Mergi la inceput

Elara, suntem de poveste!! Pai eu vorbeam de cazul ei, ca ilegal este, stiam amandoua ce am completat si semnat!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
nu-i voi da insa mezeluri, nici lui alex nu-i dau. ii fac friptura si ii tai felie apoi ii pun pe sandwich. nu se compara cu "salamul sasesc" , dar nici nu are toate porcariile aluia.

elara, eu l-am tuns pe teo dupa botez si inca de 3 ori de atunci si ma doare la basca de ce zic babele. dupa parerea mea, treaba asta cu motul/turta este prilej de petrecere si bauta, nu are nimic in comun cu religia....e ca jocul gainii la nunta-toti o fac, dar nu stiu de ce...eu sunt altfel, asa ca nu mai pot eu de chestiile astea.

Ariel, bine ai revenit..ma bucur ca esti mai bine
eu nu am intrebat nimic de tuns...

dar sa stii ca sunt total de acord cu tine referitor la mezeluri.
nici eu nu mananc...niciodata nu mi-au placut ...rar mancam cate un cremwursti sau un salam de sibiu ..dar de cativa ani nici alea..

Mergi la inceput

http://s552.photobucket.com/albums/jj330/numeioana/?action=view¤t=M2U00149.flv Ia uitati cum face David din gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Stela, dar ce e cu CM-ul tau?? e cu ochi?

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Ce-ai,mami??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput