*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (204)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu05 spune:
Stela, eu nu fierb. Apa plata ii pun direct in bibe si bea, iar pt. laptic o pun tot inbibe si o incalzesc putin la microunde.
Ioana, acum depinde...poate ii ramane ondulat si dupa ce il tunzi...lui Vlad, clar, i s-a schimbat textura firului de par dupa ce l-am tuns de cateva ori, s-a ingrosat si nu mai er amoale ca de bebe. Alexiei, de ex, prietena lui Vlad, tot asa moale i-a ramas parul si dupa n tunsuri (dar nu la zero, tuns normal zic).
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela De cand vreau sa va intreb: mai fierbe si raceste cineva apa plata?Eu inca o fierb,ca am auzit demult niste chestii naspa despre procesul prin care trece apa plata pana la ambalare in romanik ...Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) |
Daaa, eu....Ii fac cerealele cu apa fiarta si racita, si ii dau si de baut tot asa. Mancarea i-o fac cu apa filtrata de la robinet.
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bubu05![]() Ioana...ce s afac mai mami...cand esti prin zona te invit musai pe la mine!Vali, eu nu dormeam ,fata! trebuia sa ma suni, ca nu te-am mai vazut de-un car...de luni Mai...sa ma duc si eu sa depun dosarul ala pt. indemnizatie...ca am uitat de el ...poate maine...Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Bubulino, grabeste-te, ca mi se pare ca nu ti se da nimic din urma!!!Asa e , fetelor?
Si parca n-ai fi la 5 minute distanta de sediul alora!!!!!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
numeioana spune:
Parul se schimba la tuns, am vazut in diverse cazuri. Acum nu cred ca e general valabil. Mi-am amintit de o vecina care s-a tuns zero pe la 20 de ani ca cica ii creste parul cret
!!
Stela, nici eu nu fierb nimic si n-am fiert biberoanele decat la inceput... Apa niciodata! Iau numai Borsec sau Dorna.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
buna fetele! am inviat! mersi de sustinere.
arat ca din filmul "intoarcerea mortilor vii", adica sunt alba la fata si am cearcane adanci si buzele pline de rani de la febra, ganglionii cat nucile, am amigdalele inca acoperite cu membrana d-aia, brrrrr si am slabit aproape 3 kg in 3 zile...macar asta e partea buna a suferintei. azi nu am avut febra deloc, deci e bun tratamentul prescris, dar inca sunt foarte slabita si abia ma misc pana la baie...
se pare ca a fost o angina streptococica, cred ca e "amicul" adus acasa de alexutza, de la gradi, atunci cand l-am nascut pe teo...de atunci au inceput problemele mele cu gatul....nu inteleg insa, de ce la 3 exsudate nu a fost descoperit...ma rog, nu are rost sa comentam. sper ca exsudatele copiilor sa fie bune, multumesc Domnului ca ei sunt sanatosi si ca au reusit sa scape de belea.
sim, eu eram cea care nu-i da carne lui teo. asa am ales, macar pana la 1 an. va avea toata viata inainte sa manance carne. acum, mi se pare prea greu de digerat de catre stomacelul lui. la 1 an ii voi da putin peste, apoi dupa 1.5 ani carnita de vitel....nu stiu daca voi reusi sa fac ceea ce mi-am propus, dar incerc. el este foarte pofticios si deja fura papa din farfuria lui alex. a prins o bucata de carnita acum cateva zile si o lingea cu mare pofta
...asa ca, voi amana momentul cat voi putea, apoi ii voi da. nu-i voi da insa mezeluri, nici lui alex nu-i dau. ii fac friptura si ii tai felie apoi ii pun pe sandwich. nu se compara cu "salamul sasesc"
, dar nici nu are toate porcariile aluia.
elara, eu l-am tuns pe teo dupa botez si inca de 3 ori de atunci si ma doare la basca de ce zic babele
. dupa parerea mea, treaba asta cu motul/turta este prilej de petrecere si bauta, nu are nimic in comun cu religia....e ca jocul gainii la nunta
-toti o fac, dar nu stiu de ce...eu sunt altfel, asa ca nu mai pot eu de chestiile astea.
cleme, tu in niciun caz sa nu tai ciuf de la diana!!! stai...ca aici nu se taie, doar in moldova...vedeti ce bine ma pricep??? oricum, bebearicel pregateste o surpriza "cu motz" ![]()
stela si floriio, o sa fie bine! incet, cu rabdare, veti reusi sa-i "reparati". nu este vina voastra si nu are rost sa va intrebati "de ce eu?"...sunt alte cazuri mult mai grave, asa ca trebuie sa multumim zilnic lui DD ca avem copii sanatosi sau cu problemute mici.
stela, tu chiar vrei cm-ul inapoi??? de ce???? ia-l pe al meu! ti-l dau gratis!![]()
clau, la multi ani randunoiului! azi cand am vb nu am realizat! scuze, am avut neuronul prajit
. ramane pe maine sau alta zi ce am vb.te anunt.
tuchi, cum e cu decizia? iar ai belele cu bona??? uffff.
naty, traiesti? esti bine?
liana, iti zic iar ca te iubesc
. tu esti doctoresa mea online
gecko, haaaa? mersi de urari, dar teo e sanatos, slava Domnului! pot sa trag eu oricate, numai ei sa fie bine!
"bye" pe limba bursucului.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
bubu05 spune:
Vali, cum sa nu-ti dea din urma, ce sunt nebuni? dureaza mai mult pana vin banii, atat!
Ee, si am rasfoit si eu prin poze, daca vreti sa-l vedeti pe Vlad la 1 an si la motz
, am pus cateva poze de-aici
http://good-times.webshots.com/photo/2668442890102227597oVmkRi
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Ariel, ma bucur ca esti mai bine 

. Schimba si tu gatu' ala, ia unul nou ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
ariel sanatate multa!
gagici, aveti/stiti vreuna ceva despre cantare de baie marca Zelmer, sunt bune?tre musai cantaru', sa vad rezultatu'![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
ati vazut-o pe Marinele Nitu la Maruta? buzataaaaa.... si urmeaza Cristian Pomohaci..
revin...
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

...