*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (204)
Raspunsuri - Pagina 16
bubu05 spune:
Da, Tuchi, sunt ok si perdelele si draperiile...doar ca le-am pus eu aiurea clestii...nu mi-am dat seama ca o sa se ridice daca pun altfel...ma rog...maine dimineata abia astept sa le aranjam. Oricum, se vad super de tot, zici ca-i alta casa! Si mi-a ramas material din draperii si l-a dus sotul la o cunostinta tapiter, sa-mi faca niste perne de decor 
dar, frate, e greu cu intretinerea si montatul perdelolor
. daca am avut jaluzele verticale de 6 ani...le mai aspiram din cand in cand si gata...acum munca nene...si numai sa calci 30 de metri 
Ma bucur ca ti-au placut rulourile! poti sa faci o gramda de combinatii si sa fie cat mai colorate! Vlad le adora! decat banalele senvisuri!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
Mufy are o stare de iritare..e agitat si miorlait..si tot trage de hainute, la gat..se freaca pe piele...are niste bubite rosii, e posibil sa-l fi iritat fermoarul de la geaca, dar l-o si manca?..ce sa-i dau, aveti idee ce-o fi?..ca am impresia ca e asa de vreo 2 zile..offf, cam sensibiloasa blana dumnealui vad..se irita repede, m-as duce la dermatolog daca o tine tot asa..liana tu erai cu testele alergologice, parca nu se pot face acum ca e mic?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
declar lipsa de interes la formula azi...a luat 2-3 guri maxim..ma incerc mai tarziu..
zoze asa e si Liviu la bucatarie!
olteni, de!se aseamana!![]()
bubule sa-ti fie de bine draperiile, sa le vedem!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Salutare , dragelor!
Hai ca am citit si eu capitolul asta de la cap la coada ( adica pana acum)![]()
Mateutul nostru azi noapte a avut program artistic vreo ora si jumate. S-a tot fatait in pat, s-a plimbat... Abia a adormit..

Azi la pranz a mancat tot...V-am zis eu ca nu ma ingrijorez, ca-i trece..
Mimo, Vlad si-a revenit din greva?
Bubu, ieri am fost prin zona pe la tine, dar era 4 jumate si stiam ca voi dormiti la ora aia, asa ca nu te-am mai sunat...
Tuchi, ai acceptat oferta de munca?
Clau, LMA sotului tau!!!
Naty, spor la invatat!
Luny,
sa treaca odata ziua asta!!!
Stela,Flori, multa rabdare, ca va tinem pumnii aici!!
Ariel, ce sa mai zic??parca ai fi aspirator de boli!!!![]()
tuturor!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Cat despre faptul ca e ilegal sa-ti duci copilul la cresa cat esti in Cic.... n-as numi asta chiar ilegalitate. E normal sa-l duci mai intai sa vezi daca se acomodeaza, daca sta fara tine... Scrie sa nu-ti lasi copilul cu altcineva... Cum adica??? Ma obliga ei ca pt 6 milioane pe luna cat imi dau sa stau cu copilul 24 din 24? |
Multumesc de raspuns
privind sanatatea Mariei. Despre lege insa eu zic ca ...a il lasa putin, o saptamana cu cineva nu e bai...nu te verifica nimeni...dar a il inscrie la cresa (privata sau de stat) e grav..fiindca acea declaratie data pe proprie raspundere atrage dupa sine aplicarea art 282 din codul penal privitor la falsul in declaratii.
Acuuum.....cat risca fiecare...e traba lui...Eu nu as risca...
Dar cum in Ro e totul varza...
Nu ati vazut ieri la pro tv tipul ala urmarit general pe care nu-l cauta nimeni? S-a dus la tv ca sa se predea singur...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
adrianadana spune:
Zoze nu mai are febra dar ii dau panadol si nurofen, nu mai haraie dar tuseste cum sa zic... productiv. A se intelege ca atusit de max 10 ori azi dar expectorant.. daca o fi cum zic eu.
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
VALENTINA C spune:
Fetelor, referitor la indemnizatie, nu te verifica nici dracu! Poti sa iei si indemnizatia si salariul la negru fara probleme! Sincer, eu asa as fi facut daca n-as fi foat obligata sa dau un examne si sa nu am intrerupere pe cartea de munca. A, si trebuie sa fie seful de acord! Cu atat mai putin sa dai copilul la cresa..Ei, si ce daca-i lege? Ala care era inchis pt tentativa de omor a fost eliberat si nu l-a cautat nimeni si ne cauta pe noi care luam niste bani care ni se cuvin, de fapt!
Apropo, cele care ati depus dosarul pt minunatul stimulent, dupa cat timp i-ati primit?
Valentina si Matei (10.04.2008)
tuchita spune:
Elara, despre cum e cu propria raspundere si falsul in Romania, sa-ti zic eu...am o colega cu copil de aproape 2 ani, dupa 9 luni de stat acasa s-a intors la munca si n-a gasit de cuviinta sa anunte pe nimeni...si ia si salariu si indemnizatie....a trecut peste 1 an de cand se intampla asta!
Si sunt convinsa ca nu e singura din tara!
Nici eu nu as risca, deja ma gandesc cum sa ma duc iar la sector si sa le zic ca ies din indemnizatie si intru in stimulent....sper sa pot face asta fara a-mi face un nou dosar, cu adeverinte si declaratii....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleme Acum am si o intrebare? Chiar e obligatori sa luam turta fetelor inainte de un an? |
E prima data and aud asa ceva....

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mstela spune:
Saluti.Am fost la ginec dupa 8,5 luni si e ok colul.
Cm-ul tot pierdut e
,dar va reveni dupa ce iau 2 zile Duphaston..deci tot in dereglari ma situez,n-am scapat
.Anticoncept mi-a prescris Logest.Mi-a luat si Paps.Alte culturi nu mi-a mai facut.Voua vi s-au facut si alte analize dupa nastere?
La operatie mi-a zis ca s-a produs ceva la taietura
..nu am retinut termenul,adik s-a ingrosat taietura si e proeminenta,si o mai agat in materialul chilotilor...cica ar fi din cauza texturii tesuturilor pielii.
Ma chinui acum cu Tea sa doarma ziua.Nu ma vrea sa se culce la 12,cum se culca ea tot timpul.Nu am reusit sa o dovedesc deloc pana la 16,si deja s-a sculat
..Azi noapte,insa, nu s-a trezit deloc,desi s-a culcat la 8.30 pm.
Mare mare eveniment.Dea Domnul sa o tina tot asa.Am grabit baia fiindca la fel,nu dormise decat putin ziua si dadea semne de oboseala pe la 8 seara.Nasol insa ca da trezirea la 7 dimineata..
Vecinico kya,ma bucur sa aud de voi.Pupicei.
Cuscra,multa rabdare iti doresc...o sa treaca si perioada asta nasoala.
luny,dar contoarul s-a mai citit in ultima vreme?Cam mult,asa-i.
SimRam
ca te-ai gandit la mine..Ce sa fac si eu,rabufnesc adesea,mai imi trece![]()
...ce-o vrea Domnul.
cleme,ai un barbat de milioane...nu il mai certa
.Si treaba asta cu turta e doar o traditie,nu e obligatoriu,nu e chestiune religioasa.Ziua Teodorei cade in plin post,iar nasii vor sa petrecem dupa post,cu 3 sapt mai tarziu
.Vom vedea.Probabil vom sarbatori de 2 ori,ca eu vreau si pe 1 o cinste.
Clau,sa-ti traiasca barbatelul si sa te mai rasfete!

Vali
icei voua.
elara
,ce-ai mami cu fata daca nu are nik?...daca tu vezi ca e vioaie,nu se trage de urechi,nu simti ca ar durea-o ceva
..
Si cu Tea merge destul de greu
..dar nu mai vreau sa ma vait,ce-o vrea Domnul.Locului bineinteles ca nu sta,ce sa-i fac?Gimnastica nu prea reusesc sa-i fac ca nu sta,la kineto mergem doar 1 data pe sapt si nu cred ca e de ajuns,bani sa o duc si la particular nu sunt clar,o sa merg la lucru de luna viitoare si voi avea mai multi bani,dar atunci nu stiu daca vom avea cum s-o ducem si la kineto particular,abia sa ajunga soacramea cu ea la spital vinerea cu carutul pe jos...Tot sper intr-o minune.
restul fetelor.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)