armamentul furat

armamentul furat | Autor: cameluss

Link direct la acest mesaj

vor afla autoritatile vreodata ce s-a intamplat cu armamentul furat de la Ciorogarla ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluss

vor afla autoritatile vreodata ce s-a intamplat cu armamentul furat de la Ciorogarla ?

Vor afla la fel cum au aflat cine sunt vinovatii pt. mortii de la Revolutie si pt afacerile Caritas, FNI, conturile lui Ceausescu, pt. atatia criminali scapati din inchisorile romanesti si care umbla liberi pe unde au chef, pt alte atatea mistere nedezlegate care se petrec in Romania de vreo 20 de ani incoace .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluss

mei, da ce esti asa curioasa? aci la noi pe forum, ne ocupam cu copilarimea din doatre, barbatii, muncile casnice (dupa preferinte), boli, alte nevoi, etc, etc.....da nu cu armament!!
in nici un caz!

AICI, NU VEI AFLA RASPUNSUL!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Karinna

"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Pai nu. Cred ca si le-au furat intre ei. De aia a aparut stirea cu intarziere iar "razia" a fost facuta la 24 ore.

Da' nu-i nimic ne consolam ca ca nu au luat si munitie.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput