CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Buna dimineata !

Cristina, eu auzisem ca orele de sport nu vor fi micsorate ! ar fi si culmea ,oricum mie mi se pare ca sunt si asa putine ...si sunt parinti care, doresc eliminarea lor
Cred ca poti gasi si la noi "papuci cu role" si Meli isi doreste

April ,merci pt. dedicatie

revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am gasit articolele de azi:

www.adevarul.ro/articole/elevii-vor-sta-mai-putine-ore-la-scoala.html" target="_blank"> Elevii vor sta mai putine ore la scoala

Numarul de ore īn īnvatamātul preuniversitar va fi redus la cel mult patru ore pentru scolari, patru sau cinci ore pentru elevii de la gimnaziu si cel mult sase ore pentru liceeni
[...]
Un proiect de ordin al Ministerului Sanatatii, supus ieri dezbaterii publice pe site-ul institutiei, reglementeaza conditiile īn care elevii trebuie sa īnvete pentru a fi performanti.
[...]
Astfel, acestia nu vor mai avea doua ore consecutive la aceeasi materie, nu vor avea mai mult de doua teze pe saptamāna, nu vor mai da lucrari de control luni si vineri si nici nu vor mai avea doua zile consecutive īn care sa fie obligati sa dea lucrare de control.

Mai mult, ora de educatie fizica nu va mai fi ultima, iar orele de desen vor trebui programate astfel īncāt elevii sa beneficieze de lumina naturala. Potrivit aceluiasi ordin, scolarii din primele doua clase nu vor mai face scriere la prima ora.

"Elevii vor avea mai putin de īnvatat pentru a īntelege īnca din clasa ce li se preda. Vom reduce la maximum si volumul de teme pentru acasa, astfel īncāt numarul total de ore de lucru ale elevului sa fie cāt mai mic", a spus Zvetlana Preoteasa www.realitatea.net/elevii-vor-sta-mai-putine-ore-la-scoala_330207.html" target="_blank">aici

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna,
Victor e in vacanta, si noi profitam sa ne mai tragem sufletul.

Da, noi il luam in fiecare seara acasa, programul este 7-18 (el sta de pe la 9-17.00).
Dar ii place, este tabara unde a fost si anul trecut, si-a regasit animatorii.

Fac tir, escalade, atletism, diferite activitati sportive. De la 16.00 au program de jocuri, televizor.

Pai, voi ziceti ca nu il mai pot ameninta pe Victor cu invatamantul din Ro, si aici va fi mai relaxat ?
Ca el cand se plangea ca are multe teme, ii ziceam gandeste-te ca in Ro ai fi avut si mai multe.

Cristina, nu stiu de ce adidasi cu role zici, trimite-ne o poza.
Poate ii vad pe aici prin magazine.

Vic, imi place sa citesc cum e la scoala la voi.
E cam ca aici.

O zi buna si incerc sa mai raspund mai incolo,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cristina, uite astia sunt Heelys

Intr-un final i-am gasit astazi dau comanda. Problema este ca nu ma prind ce masura sa comand la 36 cat poarta aici cat ar trebuie sa comand acolo?
La incaltaminte fiecare magazin are proapia conversie?

La scoala a incasat un 8 la engleza.

Helbi, sper ca esti in vacanta si te distrezi!
Sau nu ai net. Daca nici in week-end nu scrii vin pana la tine

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Doamne, tu Cristina, dar nu sunt periculosi? Eu ametesc doar cand ii vad. De cand am cazut trebuie sa fiu bine infipta-n asfalt.

Au stabilitate cu ei? E mai greu/usor decat cu role? are cineva de pe-aici sa ne spuna cum sunt?

Cristina, Oana vrea sau tu? stiu ca pt ea ca a mea nu stie de ei....poate ii arat sa vad ce zice. Plec la sf lunii in Franta si poate ii fac un cadou

Azi avem serbare...am emotii, n-a suflat niciun cuvintel despre ce are de zis. Ca niciodata. Abia astept sa le fac poze.

pup u all

Mergi la inceput

april , sper ca am facut deja comanda.

La ea in clasa copii au de mult timp, dar de fiecare data i-am spus ca atunci cand va ramane singura ii cumpar. Se pare ca e penultima. in nici un caz nu voi face opinie separata ca sa-mi pun copilul intr-o situatie aiurea.

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

CristinaT, merci de intrebare. Sunt relativ ok, asta pt ca-s racita, dar stau f prost cu timpul anul asta. Asa ca, probabilo ca nu voi mai putea intra zilnic.

Am vazut si eu pantofii, si pe aici sunt, dar Biancai nu-i plac si nu vrea. Yuhu!!!!

Altfel, de 2 sapt, de cind n u prea mai am timp, am lasat.o mai "independenta"., Nu-i mai controlez temele zilnic, ci doar prin sondaj si vad ca functioneaza f bine. La scoala totul e f bine. Imi pare rau ca nu am reusit sa o inscriu la Cangurul, e si aici, dar profa lor de mathe, care e doar de o luna in scoala a crezut ca invatatoarea trebuie sa faca inscrierile si, cind a aflat ca ea e responsabila, mai erau doar 2 zile de inscriere. Am pierdut anul asta "trenul" dar va face ex. acasa.

Altfel, se plictiseste rau la mathe. E cu un pas mare in fata colegilor ei si azi profa mi-a promis ca-öi va aduce extra-teme, desi nu e convinsa ca nici cu alea nu se va plictisi. E de parere ca Bianca e la mathe cel putin la niv. clasei a 4-a de-aici si ca sa o las in pace, sa nu mai fac cu ea extra..............nu ca as mai fi facut ceva in ultima luna..........in afara de ex. de pe situ-l american.

In ultima sapt.l din martie, au Projekt - Woche, tema Pirati. Participa toata scoala, fie la cor,. fie la teatru, sau alte activitati. Bianca vrea la teatru-. A invatat singura rorul (de obicei stateam cu ea) si azi urma sa-l spuna is sa se decida invatatoarea daca o ia pe ea sau pe o alta colega. I-am explicat cum ca, daca nu o alege pe ea sa nu fie trista, pt ca poate participa la un alt proiects ia zis ca merge la "muzeu", ca a doua optiune. Invatatoarea i-a facut propunerea de a intra in cor, dar vad ca nu o tenteaza.

Maine au lucrare la engleza si, printre altele, vor avea de scris o invitatie la ziua de nastere. A facut ieri acasa si mergte f bine. Au mai avut in 2 cite un rol de invatat si ea cu prietenul ei au fost aplaudati de clasa, la sfarsitul prezentarii.

Deci, merge bine! Asa ca..........stau mai putin cu "gura" pe ea

Cristina (cge) vacnata placuta lui victor.

Ce-i cu Ana si Oana?

Mergi la inceput

Si Oana si Ana, sunt bine, savureaza ultimele zile de vacanta.

Cu Ana si Tudor, ne-am vazut sambata, Tudor e un pic racit si isi pregateste petrecerea de ziua lui.

Oana si Antonia fenteaza iarna asta lunga cu skiul.

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Serbarea a fost foarte emotionanta. Fiecare copil a scris o poezie/povestioara despre mama iar doamna a editat o brosura cu toate creatiile lor. In ordine alfabetica, fiecare a avut o pagina ce prezenta poezioara, poza copilului si o poza cu o floare.
Fiecare copil si-a citit poezioara. Mi-au dat lacrimile vazand cu cata dragoste si-au descris copiii mamele.
A fost o surpriza extrem de placuta.
Am primit fiecare mamica cate o poza-tablou facuta in clasa de un fotograf profesionit. Foarte reusite sunt. I-au pus pe fiecare in ipostaze diferite.
Aici sunt cateva

Mergi la inceput

April, ce frumos si emotionant.

Eu mi-aduc aminte ca Victor a avut de invatat o poezie complicata despre mama cand era in clasa a-1-a in Ro, si ii era atat de complicata.
Am patimit amandoi.

Aici nu se serbeaza, este prin Mai ziua Mamei:'Fete des Meres', cand vor bricola cadouri.

Weekend placut,

Cristina,

Mergi la inceput