CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andreia, Mercedes, felicitari ptr biciclete.
Sa le foloseasca cu placere si fara cazaturi.

Hai sa va zic si voua si voua concluzia lui Victor:
"Voi n-ati facut-o pe Anca din dragoste, ca eu n-am vazut".

Cred ca discuta la scoala si subiecte din astea, asa ca trag si concluziile.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'La Multi Ani' Antonia !!

Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani Antonia!!!
Oana sa aveti multe bucurii, sa fie sanatoasa si cuminte!

cge, smecher Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

LA MULTI ANI, Antonia! Sa ai parte de sanatate si multe bucurii, si parintii alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA MULTI ANI, Antonia!
, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii, ca pina acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumesc pentru urari Va trimit din toata inima cite o si un

In final i-am luat 3 rochite tare chic de la Zara, un set de pat (complet) f.frumos de la Linen Chest si un binoclu mai profesionist. Am fost in pana de idei si cum copilul a refuzat sa ne ajute, am improvizat . Azi am sarbatorit in familie (cu tort si sampanie). Peste 2 saptamini are petrecerea cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Antonia - sa fii sanatoasa si inteleapta , sa fii o bucurie pt parintii tai

Oana , intr-o zi am sa-ti trimit um PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Fetita mea va intra la scoala anul viitor (2010) si as vrea o recomandare de invatatoare la scoala nr. 45 sau scoala nr. 10. Aveti vreuna copiii la una dintre aceste scoli? Daca da, invatatoarea voastra va prelua clasa fetitei mele :)

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna, fetelor!

V-am mai citit, printre picaturi, dar stau prost cu timpul pentru scris.
Noi nu avem note, asa ca asteptam raportul la sfarsitul trimestrului. Deocamdata doamna lui ne-a zis ca merge bine. Intre timp Mihai a dat si testele nationale. La scriere a avut de scris o compunere cu titlul "The box". La mate mi-a zis ca a gresit impartirea a $4 la 5 persoane. A ghicit si a scris ca fiecare primeste 70 de centi, in loc de 80. Vom vedea rezultatele (nu se stie cand) sub forma de grafic, cam pe unde se afla comparativ cu ceilalti copii de clasa a 3-a la nivel national.
Duminica a creat o povestioara gen benzi desenate cu extraterestri si super-hero in power point. Acum ar vrea sa o arate si doamnei la scoala, dar memory stickul lui de la scoala e cam prost si calculatorul doamnei nu l-a vazut.
In iunie va avea doua saptamani program de inot la scoala - adica merg in fiecare zi la o piscina si invata sa suprevietuiasca in apa si sa inoate. Orele de inot dureaza vreo 50 de minute, cred ca mai mult dureaza drumul si schimbatul.
In august are o tabara de 3 zile - de fapt vreo 2 zile jumate, cu drum cu tot, dar vor dormi departe de casa 2 nopti. Locul unde merg e frumos, sunt multe de vazut si facut in zona, si vor vedea si cum vin pinguinii seara la culcare.

In rest, sambata facem munci pe langa casa, iar duminica iesim la plimbari in natura. Cat tine vremea cu noi.

Multa sanatate si note bune. Aveti planuri de vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, fericitzi Antonia!

Scuze ca nu am mai intrat aici si abia acum facem urarile, dar.....tot din suflet sunt facute. Oana, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Noi avem WE prelungit de maine pina luni, asa ca plecam imtr-o minivacnata de 5 zile. Apoi,i sunt in testari. Au dac dicatre ieri si acum citeva zile test la engleza, iar azi test la mathe.
La sf. lui iunie pleaca in tabara o sapt., apoi mai au o sapt. de scoala si, din 12 iulie merge in RO pina la jumatea lui august. Va ramine la mama, impreuna cu verisorul ei si sora mea. Eu ajung doar citeva zile cit sa o iau inapoi.

Va dorim un WE placut tuturor si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput