CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andreia, oare cand a veni vremea si aici pt carnet la bicicleta??? Nu stiu zau. Buna treaba asta cu casca si carnetul. Oare de ce nu iau ai nostri ce-i bun de la altii? Cu siguranta ca o iau pe Andrada (te pun sa dai mielu ) cu mine sa o incerce, ziceam de ceva particularitati ce ar trebui sa le stiu. Pb la noi e ca nu avem unde s-o punem. Pe balcon nu am loc, eventual pe hol. Celelalte biciclete le tineam in portbagajul masinii, dar acum nu mai incape. Zau ca nu stiu unde o punem!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Anto, scuze pt gafa. Am si modificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Mai, tu ai modificat acum ca nu vrei sa-i dai mielul fetei.

Mergi la inceput

Ai dreptate Liliana Si ce-i plac fetei animalele Si faceam si o vizita pana in Germania dupa el

Mergi la inceput

Ba-i dau mielu Si o astept si la mine

Mergi la inceput

Anto, stiu ca existe biciclete pt fete si pt baieti. Cele de fete nu au bara aceea intre picioare (desi, ce are Bianca acum e de ex. universala, are bara cumva in diagonala). Mai stiu ca copilul trebuie sa atinga bine podeaua stind pe sha. Nu stiu cit e Andrada de inalta, dar, eu i-as lua direct urmatoarea masura. Bianca are 142 cm, dara re o colega miniona care se descurca bine pe o bici de 24". Eu cred ca ar fi bine sa-i iei si casca. Aici de ex. si cind isi iau rolele isi pun casca si apoi, genunchere., cotiere si pt palme. Dar nu numai copii, ci si adultzii. Asa sunt educati de mici. Am vazut recent niste poze ale sotului unei fete de pe forum carea a avut un accident urit de bicicleta. Daca nu avea casca pe cap, nu stiu cum scapa........si asa era destul de lovit. V-am zis ca in vacanta au fost cu cei din Hort intr-un tur cu bicicletele. Ei bine, coinditia nr 1 a fost CASCA.

In seara asta am sedinta cu parintii de la 20 O sa aflu probabil cind pleaca in tabara toata clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Vad ca suntem in febra bicicletelor. Eu am vazut o bicicleta la oferta la real pentru baieti cred de 26 de inch , nu prea sunt incantata dar mai vedem. Cristi nu e pretentios si mi a si spus ca prima data sa i luam surioarei ca ea a avut problme si sa i mai treaca.

Asa sa va spun ca sper ca am scapat definitiv de operatii. Am fost plecati miercuri de dimineata si dupa amiaza ne am si intors cu bine.

cristinaT-nu stiu poate dau si io mielu dar parca tu spuneai de testul cambridge ca urmeaza sa l dati. Cristi l a dat ieri nivelul start. O fi inteles bine copilul ca nu l poate da pana intr a cincea urmatoarul nivel, ca mie mi se pare aiurea daca e asa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Apropo de biciclete: am inaugurat si noi sezonul simbata, ne-am plimbat aproape 2 ore prin cartier. Aici mai toata lumea poarta casca cind merg cu bicicleta. Eu nu am inca, dar imi voi lua si eu. Am in schmimb casca de ski nou-nouta (luata la sfirsitul sezonului, la un pret bun).
Am avut 2 zile de vara, aproape 29 de grade...Azi am revenit la 15 grade
Se pare ca profesoara lui Antonia nu prea o iubeste...Si nici vice-versa...Am remarcat si din putinele comentarii facute de Antonia pina acum (mai mult smulse ) si din notele total aiurea pe care i le-a dat (nu au fost consistente cu ceea ce vedem noi acasa, deci le-a cam dat din ochi...). Acum asteptam sa se termine anul scolar, poate la anul va fii mai bine. Inca nu stiu care este motivul, ca Antonia este cumintenia intruchipata la scoala, dar asta este, dragoste cu sila nu se poate .
In rest reincepe simbata inotul. In vacanta din Caraibe a inotat f.mult, a profitat de apa calda si linistita.

Mergi la inceput

Oanagabriela, eu am scris de mult ca aceeasi pb o avem si noi cu invatatoarea Biancai. Nu e copila ei preferata. Luni la sedinta cu parintii i-am pus niste intrebari si mi-a ztis sa o las mai usor pe Bianca (si credeti-.ma ca, din februarie numai cind si cind ma uit pe teme, suplimentar nu mai facem mai nimic si nici nu prea am avut habar tot pina luni, ce au mai facut la scoala). Pt invatatoarea ei e de neimaginat cum un copil strain poate fi f bun. Si, ca sa reuseasca sa o "traga" inapoi mi-a sugerat sa o las eu mai usor:-((( Normal ca nu ma iau dupa ea .....mai ales ca sapt. viitoare 2 zile au niste teste la germana, la nivel de Land. Nu conteaza la note, se fac numai sa se verifice nivelul scolii. Altfel, la sedinta tema principala a fost daca sa inceapa cu ei de anul asta tema despre sexualitate, sau sa o lase pt la anul, cind o au iar in programa. Ne-a aratat materialele dupa care va lucra cu ei la tema asta (niste carticele super dragutz facute). Insa, toti cei 16 parintzi prezenti am decis sa aminam, pt ca copii nu au inceput sa puna prea multe intrebari (sau nu pau pus deloc). Ce a zis invatatoarea e ca a sesizat ca au inceput sa se "tachineze" plcut fetele cu baietii. Bianca nu mi-a pus pina acum nici o intrebare. Doar acum 2 seri, auzind la TV despre pilule, m-a intrebat pt ce se iau. I-am raspuns natural ca le iau celöe care nu vor sa faca copii, si am virat discutia sprea altceva. Nu a intrebat mai mult si bine a facut caci nu ma simt inca pregatita sa-i povestesc ce si cum
Examenul pt carnet de bicicleta se va da in clasa a 4-a, asa cum stiam.
Ne-a mai spus ca vor pleca toata clasa in tabara in iulie, cu o sapt. ianinte de terminarea scolii.

Cred ca, in mare, cam asta s-a discutat la sedinta cu parintzii.

Mergi la inceput

De 1 Mai ne-a murit canarul.

Cu o zi inainte, Andrada a observat ca i se învinetise ciocul si piciorusele lui Riki, însa eu nu am crezut-o. Îmi tot spunea ca e umflat iar eu în gluma ziceam ca o sa explodeze.
Pe la amiaza l-a gasit mort în colivie. De atunci n-o mai pot linisti.
L-a pus într-o cutiuta cu flori si ceva jucarii alaturi si l-am dus la padure. Cu greu l-a lasat în scorbura unui copac batrân. Am plâns cu totii, noi mai mult de durerea fetitei. I-am promis ca-i luam altul. Degeaba. Nimeni nu va mai fi ca Riki, mi-a raspuns ea.
Adevarul e ca era un canar tare cuminte. Unde-l puneai acolo statea. Si ne încânta în fiecare dimineata cu trilurile lui. Erau prieteni nedespartiti

http://pets.webshots.com/video/3009676470063298484cCeZeq

aici a facut ea un reportaj despre Riki....se simte atat de bine dragostea ei pentru prietenul ei...

Mergi la inceput