Colectia de toamna - iarna 2005 (228)
Raspunsuri - Pagina 13
lavi02 spune:
Alinus
la faza asta 2:1 pentru mine, ca se joaca ele intre ele de-a personajele. Sa vezi conflicte: Silvia vrea sa se joace de-a Barbie si prietena ei Alexa, Nati de-a Alba ca zapada. Alta data Silvia s-a suparat (dar rau!) pt ca Nati i-a dat rol de ucenica. Ucenica ei, a Nataliei. ![]()
Dar trecand peste toate astea, generally speaking, chiar se joaca frumos impreuna. Pe mine ma amuza conflictele astea, mai ales ca se rezolva foarte repede.
Cand era Silvia mai micuta ne jucam de-a scufita rosie: ea era scufita, eu mama, bunica, lupul si vanatorul. Mai greu era sa ma mananc pe mine insami da' o rezolvam si pe asta. Acu nati vrea sa fie scufita dar Silvia nu vrea niciunul din celelalte roluri
.
Alinus, dar eu ma relaxez plimbandu-ma, serios. Cred ca n-am stare
de aici mi se trage. Tocmai, tot anul stau pe scaun la servici, fac ce trebuie, ma incadrez intr-un program, barem in vacanta sa fiu "la liber", sa haladuiesc cum vreau.
Asta vara in Thassos dupa vreo 3-4 zile de bagat plaja - somn - plaja - somn + mese intercalate
simteam ca o luam razna amandoi, pe Virgil il durea capul de la atata somn, eu incepeam sa devin nervoasa. Asa ca dupa pranz urcam fetele in masina sa-si faca somnul "on the road" iar noi - vajaiala la maxim.
Eu va respect optiunile cu AI-ul, cluburile si resort-urile, dar nu-s de noi.
Iar excursiile prin agentie aceeasi poveste, se duce naibii senzatia de libertate: aveti juma' de ora libera aici, ne intalnim la ora h la autocar. Pe cont propriu facem ce vrem, nu ne sufla nimeni in ciorba, avem doar restrictiile "naturale" de genul "se inchide la ora x"
Noki_Lara spune:
Amalia e suuuuper cool!
Si isteata si smecheroasa nevoie mare!
La fel ca cele doua pinguine-ciocanitoare de Lavi.
Da cum sa-ti fie tie frica de zboruri, Alinus? Pai lucrai tu pe aeroport si erai fana a zonei respective? 
Feli-targul e catre sf lui martie, cand din pacate ofertele de early-booking expira.
Da' e bine ca s-a dat Doru pe brazda. ![]()
Mara- frumusei copilasi stii sa produci!![]()

Pischi- 
---
Ma lasa nervii cu cautatul hotelului perfect din Croatia. O s aajung la concluzia ca nu exista asa ceva.
Apropo, Andache, tu la ce hotel ai stat?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Alinus, lista de medicamente ti-o zic eu:
-pt urgente: antitermice, plasturi, dezinfectant de julituri
-eventuala medicatie zilnica pe care o luati voi(vit D, aticonceptionale, samd)
-eventual un antibiotic pt copil, in caz de nevoie si daca acolo nu se da fara reteta.
In rest, mai gasesti si la fata locului.
Vorba unei cunostinte de-ale mele, ce-i drept nu e chiar stramtorata si are copil de liceu: "eu nu ma mai stresez cu bagajele. orice uiti se poate cumpara si de la fata locului"
Cand plecati?
Foarte dragut cum scrie Amalia
, dar cel mai mortal e zambetul de final.
Noki Anda a stat la hotel Soline, Brela, cu demipensiune. Croatii nu-s tari la hoteluri, sunt putine hoteluri faine la ei, majoritatea sunt construite in zona comunista si eventual renovate.
Oricum la ei se promoveaza "the Mediterranean as it once was", adica fara dezvoltari masive de hoteluri mari, se merge pe vile si restaurante mici, particulare si pastrarea atmosferei autentice.
Ceea ce ii da si farmecul, dupa parerea mea. Tu vrei sa imbini confortul cluburilor turcesti cu pitorescul Croatiei. ![]()
Noki_Lara spune:
Of, Lavi, ai pus punctul pe j.
Dar stii ca am gasit o varianta intermediara - de pitoresc local + confort dat de club stil AI anul trecut la Duni, in partea lor de HV. Deci exista. ![]()
Numa' ca amu trebe sa-l gasesc si in Croatia. 
La Soline a stat Anda? Dragut hotel. Taman m-am uitat la el.
Da da...literele ca literele, dar zambetul victorioso-cuceritor al Amaliei e de belea!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Ina869 spune:
Eu am luat o "pauza de boala" , asta-i explicatia absentei de pe forum, gripa ne-a atacat pe toti si ne-a scos din circuit .
Pina si Bobby saracul a facut febra, are muci, am avut nopti albe fiindca nu a putut dormi, acum sintem mai binisor .
Lavi, Nokisor, Anda,Mada, Joyulet, Dordia
sinteti niste dragute si scumpe , mi-as dori o intilnire cu draga colectie m-ar binedispune cit pentru trei ani, plus ca Rachie si-ar vedea colegii de grupa . ar fi tare frumos si interesant sa-i vedem cum se manifesta ( adica voi stiti deja, ca v-ati mai intilnit)
nu sint hotarita 1oo % pentru ca trebuie sa-i facem petrecerea de un an lui bobby , taierea motului ( deja ma gandesc la meniu, lista cu invitatii, etc.) , pe 11 iulie avem nunta varului meu de aici, si ar mai fi niste nunti/botezuri dar puteam sa trimitem banii, nu-i musai sa ne prezentam, plus ca trebuie neaparat sa mai facem citeva modificari pe acasa. O sa mai vedem pina in vara, nu-i nimic batut in cuie.
Dordia, felicitari pentru cei doi baieti cuminteti.
Anda, legat de lapte; Rachie se spala inainte de culcare pe dinti si apoi mai cere lapte, cred ca de aici i se tragea , dar dupa ce am urmat sfatul Pumbei ( apropo, mai stie cineva ceva despre ea?) si i-am dat citeva guri de apa, nu am mai avut probleme.
Leutzadraga, cum mai esti?
Ce-ai mai rezolvat cu serviciul?
Ma intrebai de sangerarea de pe limbuta lui Bobby, a avut citeva saptamani bune si de cind ai intrebat nu am mai vazut, sper sa nu se mai intimple.
Feli si Maria, apropo de varsta , ca sa mai pun si eu paie pe foc " Thirty-five is when you finally get your head together and your body starts falling apart. " ![]()
Cami
ma bucur ca este mai bine Dariuca. si Rachie a mea face febra mare cind se imbolnaveste, noi ne-am obisnuit si nu ne mai speriem.
Ripleyutza, sanatate fetelor si cu intarziere, dar din inima, Lma lui tati, sa fie sanatos ca sa poata avea grija de cele trei fete frumoase, destepte si dragi.![]()
Cata, sa treaca rapid zilele pentru tine si sa scapi de gips.
Lavi
, merci ptr raspunsuri ( despre intreventia lui Nokisor, despre fetele tale care nu-ti mai dau emotii cu sanatate inaintea placarilor - din pacate, noi avem mereu ghinionul asta cu Rachie)
NegaraC - bafta la noul curs., sa-ti foloseasca.
Corapino, ma bucur ca nu ti-au gasit pb. endocrinologice.
Miha80 bine ca ati scapat de vecinii galagiosi. Sa speram ca urmatorii nu vor mai da batai/dureri de cap.
Anda si Mihaela -Mitza , va puse d-nul Titzi la punct, haioasa foc replica cu "gaini hoate" incercam sa-mi imaginez fetzele voastre cind l-ati auzit.![]()
Roxi
diverisificarea merge super-bine, ii place tot ce-i dau; legume, fructe, ficatel, pui, cereale. din pacate, nu-i gatesc in fiecare zi cum ii faceam lui Rachie, ci la doua saptamani, ii fac citeva feluri si le congelez . oricum, sint facute in casa si mult mai nutritive decit cele cumparate la borcan.
Ce ne mai spui nou despre Matei? Scumpa Lexi cu perlutele ei. ![]()
Alinusa, bafta, sa iei job-ul mult dorit! Felicitari pentru performanta Amaliei ! super!!
mama, ce aere de d-soara in poza unde sta picior peste picior!
Miri, la cit mai multe cereri la olitza
Maria, felicitari pentru primii pasi!!!! wow, ati trecut la o alta etapa, ce frumos!
am zambit amuzata citind-o pe Lavi cu "pestele vesel" ,Soanso cu andrelele care te ajutau la mancarimi si Ripleyutza cu "gaina care fierbe calma" , Sma a lui Biculet care nu asculta de comenzile telefonului![]()
Meems
, ce Rianna sanatoasa ai tu acolo!
sa stapiniti sanatoase noile achizitii si la cit mai multe!
Noi sintem usoare ca vantul la 16 kg. si 108 cm. chiar ma uitam asta-seara la piciorusele ei, sint lungi si subtiri ca de gazela, Pufosica mea de altadata...numai obrajorii "plini" au ramas.
Mada, numai bine bunicului, sa stapinesti santoasa masinuta.
Miha80
| Citat: |
| "E de-a dreptul morbida, eu inteleg ca e curioasa, dar sa ma mai lase domnule sa imi tihneasca mesele. pentru pranz am luat un pui rotisat, m-a innebunit, il desfacea in bucatele, daca e viu sau mort, si daca e mort de ce nu miroase urat (are o obsesie). ma fac vegetariana in ritmul asta." |

Coralia bravo pentru baietel - grasunel !!!
wow,ai trecut deja de jumatatea sarcinii. chiar ca trece repede timpul. sarcina usoara in continuare si profita de liniste si "libertate" cit poti de mult!
Lavi, felicitari pentru progresele Silviutei la scoala ! este clar, premiul intai scrie pe ea.
Patricia!!! bine ai revenit ! Si eu m-am gandit de multe ori la tine, credeam ca te-ai aruncat in noianul de treburi si nu o sa mai dai pe la noi. Lasa si tu o adresa de email in ct. comun, sa te mai tragem de maneca din cind in cand.
Succes la Montessori !
Ii tin pumnii stransi Taniucai, sa vina cu vesti bune , habar nu aveam prin ce trece, am scapat multe postari in ultimul timp.
Noki, deci tu inveti de placere? statuie ar trebui sa ti se ridice!

Maria, si mie mi-e frica de zbor cu avionul de cind am nascut copiii.
Am mers cu avionul de la vreo citeva saptamani ( m-am nascut in august si ai mei m-au dus la mare ca ei nu sareau in nici un an litoralul ) si de atunci am fost clienta fidela ( vacante, deplasari garla in interes de serviciu pe vremea raposatului , etc.) insa de cind ii am pe astia mici mi-este frica de zbor, moarte subita, si alte ciudatenii.
Si cu ocazia asta va invit la poll-ul zilei:
ce shimbari majore au avut loc in viata voastra dupa nasterea copilului /copiilor? ( ma refer la cele de natura emotionala, psihica, nu financiare sau matrimoniale, etc. ) :
raspund prima: mi-este frica de zbor, de moarte, de hoti, batrinete , + alte temeri, inexplicabile, desi am fost destul de curajoasa inainte.
Pischi, vesti bune de la triplul test! eu cred ca o sa ai o fetita cu fundita.
Soanso, de mica stie cum sa atraga sexul opus
Feli, nu cumva insomniile tale ti se trag de la serviciu?
uite perle de-ale fiica-mii, nu-mi vin in cap acum cele mai semnificative si mai amuzante:
tati: of, saracul Bobby, uite cum roade tot, il dor dintii!
Rachie: pai tati, Bobby nu are dinti inca, il dor gingiile!
mami: Rachie, baga nasul in farfurie si maninca supa, te-am rugat sa nu mai vorbesti la masa.
Rachie: da' ce mami, eu sint elefant, ca numai ei beau cu trompa?
mami: Rachie, papa-ti laptele, te rog.
R: Mami, laptele se bea, nu se maninca!
tati: Rachel Georgia, treci la dus te rog, de cite ori vrei sa-ti mai spuna tati?
R ; Nu-mi spune si Georgia, ca nu-mi place!!
tati: asa te cheama.
R: dar pe mine nu m-ai intrebat cind l-ai pus, poti sa-l iei inapoi, eu vreau doar Rachel.
In ultimul timp fata mea s-a smecherit rau de tot. Intr-o zi i-am dat o vitamina C ( asa cum fac in fiecare dimineata, dar ea stie ca-i bomboana si o ia cu placere) si am rugat-o s-o rontaie pina mergem la gradi ( nu au voie cu absolut nimic adus de acasa in incinta gradinitei). S-a facut ca o baga in gura si a plecat mai departe. Eu m-am prins de figura dar nu mi-a venit a crede si m-am dus dupa ea. Cind am pus-o sa deschida pumnul, aveam vitamina ascuna acolo, vroia sa si-o pastreze pentru mai tarziu.
Mara, frumosi foc puiutii tai!

Miha 8o, Alinus, si noi avem prieteni imaginari, Rachie vorbeste cu ei , ii hraneste, le canta,ii pune la masa sa pape cu noi.
Am citit ca astfel de copii sint foarte creativi si au inclinatii artistice.
Lavi
| Citat: |
| parca mi se potriveste mai bine rolul de ciocanitoare decat de piinguin, Sper si eu |

Ce-o fi cu Ioana, cuscra? sper ca sint bine.
Vesti bune si de la noi, de vreo doua saptamani am reusit cu succes sa renuntam la bibe. Am topit ciocolata, am uns sticla cu ea si i-am spus ca am scapat-o din greseala in toaleta. M-a pus s-o spal si i-am spus ca mi-e scarba, sa si-o spele a refuzat si i-am dat doua optiuni ; ori isi spala sticla, ori bea din cana. A ales a doua varianta si nu a mai pomenit vreodata de bibe.
As fi facut asta mai demult dar consortul s-a opus categoric fiindca fata nu maninca produse lactate de nici un fel si am ajuns la concluzia ca este mai bine o lasam sa bea litrul de lapte pe zi. Acum nu mai bea lapte asa de mult, insa o pacalesc cu iaurt lichid si maninca mult mai bine alte feluri.
In general este un copil foarte vesel si asta ma bucura, ii place sa experimenteze multe, sa-si bage nasucul peste tot, imi pune o mie de intrebari si nu cedeaza pina nu-i rapsunzi , este o sora exceptionala, se poarta foarte frumos si delicat cu Bobby, ea ma face sa vreau sa fiu mai buna in fiecare zi ( replica lui Jack Nicholson din filmul As Good as It Gets , daca l-ati vazut, mie imi place tare mult) .
Habar nu am cind o sa mai postez, sint ocupata de nu-mi vad capul, se pare ca vine si la noi primavara cu pasi timizi, asa ca o sa stau mai mult pe afara cu cei mici, cind o sa vina vara nici nu o sa mai intru in casa, o sa imi pun cortul in gradina si dorm acolo, in miros de iarba proaspata, ca sa-mi treaca depresiile cauzate de iarna.
va pup,
fug ca s-a trezit bobby nu mai am timp de corectat
ps - am revenit ca sa va spun ca mi-am inscris fata la scoala ( aia catolica - desi noi nu sintem catolici - la portile careia am batut de cind avea 9 luni, asa ca este asigurata pina in clasa a opta. am plans de fericire , o noua etapa in viata noastra, de, asa ca am sarbatorit cu tortulet si voie buna. asa se explica lumanarea cu cifra 4 ( de cite ori cumparam tort trebuie sa punem lumanare ca sa sufle Rachie)
stie cineva cum se depisteaza carenta de lapte, care ar fi semnele? o sa googalesc maine, sint cam ingrijorata ca Bobby nu bea lapte suficient , nu stiu cit ar trebui sa bea la varsta asta, i-am introdus kefir si o sa incerc sa-i fac iaurt in casa.
am pus poze in ct.comun
acum chiar fug la somn!
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
lavi02 spune:
Ina beeetoooon postarea, the real Ina is back! 
Mortala Rachel cu toate replicile ei
!
Bobita si Filip, finutul meu parca-s trasi la indigo din multe pdv. Nici Filip nu se mai prea omoara dupa lapte, in schimb orice altceva mananca cu placere, inclusiv kefir. ![]()
Nu-ti fa probleme de Rachel ca e subtirica, mai bine asa decat grasuna; la 108 cm nici Silvia nu cred ca avea mai mult de 16 kile. Stiu ca dupa etalonul unroa Silvia e slaba, dar mie imi place cum e. De inalta, Rachel era inalta de cand o stim.
Dar cand incepe Rachel scoala?
Schimbari emotionale dupa nasterea copiiilor - nici nu mi le mai amintesc, a trecut ceva timp de cand sunt mama. Stiu doar ca sunt mai empatica la suferinta copiilor pusi sa cerseasca, a mamelor amarate cu copii, care n-au ce sa le dea de mancare...
Ai dreptate:
Anda, Ioana unde sunteti? N-aveti dispozitie de forumeala?
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Woooooow, Ina is back in town! 
Ce frumos ai povestit de puii tai...Rachel e o scumpa. Exact aceeasi problema o am si eu cu Sarah: ea bea 2 bibe de 330 ml de lapte si asta e alimentul pe care stiu ca-l papa fara probleme. Mi-e groaza de momentul in care i-as scoate bibele, pentru ca alte lactate in afara de iaurt - care si de ala s-a plictisit raaau - nu accepta.
Dar am retinut metoda.![]()
Lavi- piticania de Filip papa deja kefir? Io cred ca-s tare in urma cu evenimentele..cate luni are amu?
Andacred ca lustruieste claparii pentru escapada in Alpi.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Noki, piticania Filipeasca e cu 1 zi mai mare decat Bobita al Inei, au 7 luni si jumatate ambii tipi.
patriciaR spune:
Salut,
Multumiri de primiri, ne bucuram ca nu ne-ait uitat.
Ina voi cum va descurcati...cum e cu fratior?
Felicia de scandinavia am scapat de mult dar iaca ca nici aici nu e mai brez ca sa zic asa, intram in depresii cate 6 luni pe an, iarcand vine vara sau apare soarele ne bucuram de parca nu am fi vazut lumina lui de cand ne stim.
In rest aici ne e mai bine decat in Scandinavia, cel putin nu tre sa platim 40% taxe pe venit
Meems suntem tot in Seattle acusica de 3 ani, dar parca am fi de o viata.
In rest ne e bine ne luptam cu crizele de 3 anisori, uneori mai dese alteori mai rare, depinde cat de obosita in ziua respectiva.
La montessori e bine, incepem sa ne obisnuim, inca prea multe reguli pe care copiluta uneori nu poate sa le respecte.
Cel mai greu i-a fost sa inteleaga ca si mama e teacher ...
Prima disputa a fost cu un baietel de varsta ei cu care se certa pe tema ca eu sunt mama nu teacher si baitetelul striga cat putea la ea.
She is a teacher!
La care Anastasia, No she is my mommy!
Acum stie ca din momentul incare iesim pe usa scolii sunt mama ei, inca ma mai intreaba in masina Acum nu mai esti teacher asa-i?
In rest ce sa zic, vorbim multa romaneste, si ceva engleza...cred ca stie mai multa romaneste decat engleza, ceeace ma bucura, partea proasta e ca gramatical desi o corectez, tot nu face acorduri corecte, in timp ce engleza putina insa buna...ca dehh asta o aude oriunde.
Poze...am sa trimit in contul comun imediat ce le pun pe un link.
A, am vrut sa intreb dc mai sunt copii printre ai nostrii care mai poarta ochelari.
Noi purtam ochelari de anul trecut noiembrie pentru astigmatism, care dupa cate am citit e destul de comun la copii.
Altceva nu stiu ce sa zic..., mai intrebati-ne voi.
Numai bine de la noi!
Succes fetelor la pregatirile pentru vacante!
Noki_Lara spune:
Am uitat de poll: schimbarea majoooora in viata mea e ca au inceput sa-mi placa copilasii si ca nu pot sa nu-mi intorc capul dupa ei chiar si cand nu sunt cu Sarah. Bebelacii de pana-n 1,5 ani raman preferatii mei.
Inainte de Sarah nu aveam nici cea mai mica treaba cu copiii, nu am tinut in viata mea unul in brate, fugeam de locurile cu copii din parcuri pentru ca mi se pareau groaznic de zgomotoase.
Radeam de parintii cu copii de 2 ani cu pampers, de cei cu copii tarsaiti dupa ei prin magazine, crizati ca vor nu stiu ce sau care tropaiau din acelasi motiv. Apoi am trecut prin toate astea si mi-am reconsiderat parerea.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah