Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12 bis
Raspunsuri - Pagina 7
misha71 spune:
energy, n-ar fi rau sa faci si ceva impachetari, daca ai timp.
Sa-ti traiasca bebelina si sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa si norocoasa 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
energy79 spune:
multumesc!
ce fel de impachetari?cu ce??
nu am facut niciodata...
mami de Eva Anastasia (25 nov 2008)
http://i44.tinypic.com/11kuikk.jpg
http://i43.tinypic.com/1zl3s3o.jpg
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
misha71 spune:
Impachetari cu parafango, ciocolata, diverse proceduri din astea pe care le poti face la un salon specializat pe tratamente corporale.
off-topic: imi pare rau ca ai probleme cu mincarica. eu nu am bebe si nu as sti ce sfat sa-ti dau. ma rog doar sa fie bine si toate astea sa fie doar moftuletze de bebelac. 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
gogosel spune:
buna , fetelooooor !
misha, sa stii ca nu am luat mai mult de 8 pastile din alea de slabit pt ca la primele 2 nu imi venea pofta de nimic, dar dupa senzatia de foame a venit, scadere fusese cam de 2.5 kg in 7 zile, iar somnul era dezaaaaastru, fat ce m-a determinat sa renunt. imi era somn dar nu puteam tine ochii inchisi, in schimb aveam energie.alergam pe banda ca o bezmetica. acum am greutatea dinainte de sarcina- 64 kg la 1.65 m , niciodata nu am fost manechin dar imi place cum arat- nici slaba nici grasunica. in schimb iau carnitina doar inainte de alergat pe banda. din cate am testat pe propria piele si am citit, nu are efecte negative, mai ales ca o iau de 3 ori pe saptamana si nu zilnic.
energy, pai daca poti face 150 de abdomene, eu zica ca intr-o luna arati blana la burtica. eu nu fac de cat 150 pe saptamana, din lene , si grasimea este in limite normale. in schimb fac la banda de alergat 8 km, de 3 ori pe saptamana - 10 minute incalzire cu 7 km/h si 50 de minute alergare non-stop cu 8 km/h. cand termin, muschii imi tremura si sunt unda ca iesita de sub dus. la fel si hainele. regim nu prea mai tin, insa mananc consistent doar la pranz, chiar si dulciuri(praji de casa, alceva nu poftesc-ciocolata, chestii d;astea). dimineata - cafea si putin lapte , sau o portocala, mar etc, iar cina ceva acolo, de regula un baton de slabit(cu muuuulta apa si nu mai mi-e foame ore bune). dupa ora 18.00 nu mai mananc nimic. beau doar apa,iar la culcare un ceai verde.
mamanc cat sepoate de normal si nu am luat in greutate nici 100 de g, am slabit cam 300. dupa mine, fara sport nu faci nimic. muschiul este cel ce consuma chiar si atunci cand nu mai tii regim drastic si esti in pauza de sport. parerea mea- alearga la banda. eu asa am dat cea mai pare parte din kg. 3 ore / saptamana si nu ma doare capul. celulita aproape ca nu se mai vede si am slabit de pe intreg corpul.
principalul inamic al grasimii este exercitiul cardio, transpiratie multa.
spor la slaaaabiiiit !
pupici !

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am sansa sa fiu unul extraordinar !
mami & bubu, foarte specialul meu
misha71 spune:
gogosel
pai vezi ca sint apa de ploaie pastilele alea, ca sa nu mai zic ca mai fac si rau pe deasupra.
Banda e foarte buna. Sinteti niste fericite ca o aveti. Profitati la maxim de ea
L-carnitina din cite stiu eu, e un supliment dat sportivilor inainte de un efort foarte mare. N-am prea mare incredere ca mai poate si slabi, doar pentru a depasi cu bine un efort depus. Am mai citit si pareri contra, cum ca de fapt ar avea si nu stiu ce efecte neplacute, insa cum nu sint mare sportiva, nu m-a interesat sa retin.
(LadyJ)
gogosel spune:
carnitina nu e pt a slabi, ci pt a slabi mai usor, in sensul ca fai efort muuuult mai are dar pe care copul nu il resimte la intensitatea fara pastile.
este pt sportivi ne si profi. pentru efort mare. fara carnitina eu nu am putut mai mult de 30 minute de alergare incontinuu. cu ea am marit efortul la dublu si nu eram lesinata si leguma dupa. deci, e inteleasa gresit actiunea ei- "slabesti mai usor sau arzi mai usor grasimea" adica nu stai si topeste ea grasimea, ci actioneaza asupra efortului resimtit de corp in urma unui sport, precum si tonusului in timpul lui.
si sportivii iau o cantitate fff mare inainte de sport. eu iau 3 capsule. am citit ca sportivii profi iau chiar 15-20.si poate zilnic. eu nu le pap nici intr-o saptamana.
pastilele d slabit au fostok la inceput. din fericire nu am avut nicio reactie neplacuta decat insomnia. eu cred ca acele efecte adverse ale altor persoane sunt cauzate de nemancare. nefiindu-le foame, mancau o felie de paine /zi, zile intregi. in ast caz mi se pare si normal. paine- nimic nutritiv, doar caloric.si mai sunt de parere ca te ajuta sa treci hopul, adica sa slabesti, nu sa te mentii, etc. la fel ca la regim. nu il mai tii si nu poti controla apetitul- te ingrasi, cu sau fara pastile, cu sau fara regim tinut.
parerea mea !
pupici !
NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar !
mami & bubu, foarte specialul meu
maimu spune:
in primul rand la multi ani !!!
astazi s-a terminat si a 2-a sapt de regim,am ajuns la 72.7, deci inca -1.7kg,in total dupa 2 sapt = -4.1kg - ceea ce zic eu e destul de bine (acum vad ca aveam 76.8 initial nu 76.5kg cat am spus-mi-am notat cum evoluez in carnetel
)
Bag 2 sapt acum de south beach - am mai tinut acum vreo 2 ani cu succes, si pe urma revin iar la faza I .
azi nu am mai tinut nimic, am facut si eu o pauza, ca de e 8 Martie am bagat niste mancare chinezeasca, oricum nu m-am spart in figuri, si de maine iar incep SB - o consier faza II .
Nu stiu daca o sa reusesc sa tin chiar 2 sapt ca pe 21 merg in austri si sigur calc in strachini, ideea e sa nu le sparg prea tare
Va tin pumnii la toate si va astept la raport
ancadragoman spune:
Neata
Total -2,5 kg in 2 saptamani ...unde sunt alea 7 kg????????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Total -2,5 kg in 2 saptamani ...unde sunt alea 7 kg???????? ![]() |
in strachinile lui maimu
Felicitari fetele!!!!!! De data asta m-ati luat de la distanta! Bravo voua!
Hai sa vad cine cistiga concursul, ca pe mine m-ati pierdut pe drum. Data viitoare va iau! Parol!
(LadyJ)
carstea spune:
Buna
Ma intorc printre voi grasuta si gata de lupta.
79KG azi dimineata la aceleasi 158cm.
Am inceput de dimineata.
Anca si eu am slabit tot 2 kg in nov cand l-am mai tinut odata dar trebuie sa recunosc ca am mai calcat un pic si pe alaturi.
Eu acum sper la 5 kg date jos in 2 saptamani.
Sper sa animam un pic subiectul!