Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12 bis

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

fetelor,azi am inceput si eu dieta!!
am mai tinut-o acum vreo 2 ani parca si a mers!
acum 2 saptamani am inceput-o iar dar nu am tinut decat o saptamana in care am slabit 1.5kg!
sa vedem de data asta!
mai am de dat jos ultimele 4 kg ce mi-au ramas dupa nastere.
azi de dimineata:51.3kg.
target:47kg(sa nu credeti ca e putin,eu sunt tare micuta)

dimineata am mancat jumatatea de grapefruit cu felia de paine prajita si cafea.
acum la ora16 am mancat pranzul:carne rece la gratar cu rosii.
apa nu am baut prea multa dar ma straduiesc!!

cine mai da raportul??

mami de Eva Anastasia (25 nov 2008)
http://i44.tinypic.com/11kuikk.jpg
http://i43.tinypic.com/1zl3s3o.jpg

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Io am calcat strimb da' rau de tot.

adica o iau de la capat ca nu numai ca am pierdut din start concursul, dar n-am dat jos deloc
DACA MAI PRIND PE CAREVA CA VINE LA MINE DE 1 SAU DE 8 MARTIE CU CIOCOLATA IL OMOR!!!!!!!!!!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

misha, eu nu merg la tine, dar pot sa-ti trimit prin posta sau prin curier rapid? Nu vreau sa castigi concursul
Eu incep de maine, nu stiu de la cat ca nu vreau sa ma pun pe cantar, sa nu intru in depresie

energy79, imi amintesc de tine, am citit toate capitolele si am retinut poza cu voi doi, sunteti asa de frumosi, iar fetita e absolut superba, felicitari

Mergi la inceput

energy de zis nu ti-am zis "Bine ai venit!" dar in concurs te-am bagat vrei-nu-vrei
da' tot in concurs ramai

mai dulceato sa vezi tu ce te alerg io cu dehashelu', da' mai bine vezi prima pagina (ca m-am razbunat pentru ce vrei tu sa-mi trimiti! NA!)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

salutare, hai ca vad ca s-a mai animat subiectul- eu va tot urmaresc, puneti-ma si pe mine la listuta, data inceput 22.02.2009, dupa prima saptamana -2.4 kg (nu stiu cat de adevarat e,dar 2 tot sper sa fie ca ma tot mut pe aceeasi bucata de gresie si se modifica cu 2 - 3 sute de grame); kg inceput 76.5 kg, eu vreau la 60 kg sa ajung cum aveam acum 2 ani
duminica dau raport - dupa a 2 a saptamana
oare daca mai tin inca o saptamana dupa cele 2 de inceput, au efect ?

va pup

Mergi la inceput

maimu bine ai venit si tu! si felicitari pentru rezultat!

nu prea e indicat sa mai tii o saptamina. Am facut si eu asa odata (pentru ca m-am autopedepsit ca 1 zi am calcat strimb) si sa stii ca nu a avut efect. Ma asteptam sa fiu deja manechin dupa 3 sapt, dar nu e asa.
Regimul e facut astfel incit sa-i dai organismului o perioada de respiro si de vitaminizare cu ce i-a lipsit in cele 2 saptamini, insa tot tinut putin in friu de la alimentele interzise in orice dieta. Este structurat foarte bine, astfel incit ceea ce ai dat jos pe parcursul celor 2 sapt sa nu le pui la loc repede, cum se intimpla la disociat, de exemplu.

poti tine cele 2 sapt de mentinere dupa acelasi principiu al dietei, numai ca in zilele cu cele mai mari restrictii poti minca salate, gratare, orice e bun si in dieta propriu-zisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

misha esti mortala

si inca ceva, sa pui inaltimea la Marina, 1,72, sa stie toata lumea ca e manechinnnnnnnnnn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

dana doar 1,70

PS: si am 54,7 kg in dimineata asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

aaaa si din experienta mea cu regimul asta... l-am inceput de multe ori pentru ca dadeam gres pe parcurs , asa ca luni o luam de la capat...nu merge, am ajuns sa tin o sapt ca la carte si nu am dat un gram jos...nici acum vad ca nu progresez in ritmul in care progresam pe la inceputuri, de unde trag concluzia ca e nevoie si de pauze, altfel organismul devine mult prea obisnuit cu modul asta de alimentatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

va multumesc fetelor!!!
bine v-am gasit!

eu nu pot intra prea des(am o pitica de 3 luni care imi ocupa toooot timpul),dar ma mentin pe pozitii.intr-o singura seara am cazut prada ispitei,cand am mancat o salata mai variata,cu muuuulte legume si niste branzica rasa pe deasupra.dar nu cred ca e atat de grav...
inca nu m-am cantarit..o voi face luni seara cand se incheie prima saptamana a mea,eu am inceput de marti...
va pup si spor la slabit...

inca ceva..eu am o burtica moooooale dupa nastere,nu e mare,dar e moale si timp nu prea am de gimnastica desi am cumparat de o luna jumate banda de alergat,nu am avut timp sa o folosesc decat o data.muschi exista sub grasimica asta moale ca mereu am mers la sala,chiar intensiv vreo 3 luni inainte de a ramane gravida.deci tonus muscular este,fac fara greutate 150 abdomene fara intrerupere insa ce ma fac cu grasimica asta??se duce prin slabit?sau imi trebuie impachetari ceva,vreo crema...sau numai cu gimnastica??deocamdata nu fac sport deloc,decat plimbarile cu caruciorul...

va pup,un weekend placut fara ispite!!

mami de Eva Anastasia (25 nov 2008)
http://i44.tinypic.com/11kuikk.jpg
http://i43.tinypic.com/1zl3s3o.jpg

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput