Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12 bis
Raspunsuri - Pagina 2
misha71 spune:
sibip, uite: " este recomandat sa gatiti mancarea cu diferite condimente, ierburi, ceapa, patrunjel;" deci se poate
(de cind nu ai mai citit tot meniul de pe prima pagina+ rcomandarile? )
ooana felicitari! o sa fii o nasica pe cinste!
pisi, io te alerg Te astept laraport de luni, dar de data asta sper sa finalizezi, da?
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
PISI_LUMI spune:
Si eu sper acelasi lucru , dar daca astia nu ma lasa sa mai stau si eu pe acasa, nu am cum sa tin, ca la hotel nu-mi face nimeni mancarea pentru dieta.
Dar promit ca de luni vin la raport.
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..
misha71 spune:
Hai sa facem concurs!
Cine se inscrie?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
gogosel spune:
eu ma inscriu !
daaaaaar am ceva sa va spun si NU ARUNCATI CU ROSII IN MINE, va rog : iau pastile de slabit. de ieri ! si sunt super pt mine. ieri aveam 68.4 iar azi 67.8 asta ca in ultima saptamana de mentinere nu am reusit decat 400 g. nu am nimic secundar naspa din ce au avut la altii. ca nu ma lasa al meu sot . oricum el e cam impotriva lor...dar a spus ca decizia imi apartine insa la cea mai mica incomodare ...mi le arunca. mamanc muuult mai putin,iau Ca, Mg si D3 si de maine si Fe, fac banda la fel ca inainte pt ca dupa ce voi slabi si voi lasa si pastilele, muschii prezenti si intretinuti sa arda din caloriile mancate la momentul respectiv, deci nu ma voi ingrasa la loc. speeeer ! sau nu mult.
oricum , de luni reiau regimul.
pupici !
mami & bubu, foarte specialul meu
danamiha spune:
gogosel, ce pastile iei?
Eu dupa 10 zile de mentinere am 1kg in plus, am papat multe fructe, in special uscate si am papat si dulciuri de suparare
Din 15 feb voi tine din nou dieta si de data asta sper sa tin perioada de mentinere bine. Iau Mg B6, Ca, Crom
misha71 spune:
gogosel, te rog eu nu mai lua prostii de astea! Crede-ma pe cuvint ca am 20 de ani de cure de slabire, timp in care nu stiu ce NU am luat. Am o experienta "de invidiat" in pastilele care nu au facut decit sa-mi dea doar iluzia ca va fi bine. In realitate nu au facut decit sa-mi strice si bruma de metabolism sanatos pe careo mai aveam.
Acum ma chinui ca hotii de cai sa slabesc, numai eu stiu cit de greu dau jos si cit de repede pun. Gindeste-te ca am diferente de 20kg intr-un singur an! Crezi ca e bine? Iarna am +10, (puse in 5-6 saptamini), vara -10 (in 3-4 luni).
Anul trecut am reusit sa dau jos 8 kg cu 2 ture de Scarsdale, au venit Sarbatorile, cind nu m-am omorit cu minctul, dar bineinteles, ca toata lumea, am mai calcat si eu strimb. rezultatul? Am ajuns de unde am plecat cu 2 luni in urma, inainte de regim.
Stiu ca am foarte mult de munca, insa nu ma las pina nu repar ce tot eu am stricat cu tot felul de "suplimente", care mai de care mai ideale in slabit.
Te rog si pe tine. ca si pe toata lumea care vrea sa ia pastile: nu va imbatati cu iluzii. Nu faceti greseala pe care am facut-o eu. Nici nu va puteti imagina cit de greu imi e acum si cum ma dau cu capul de pereti intrebindu-ma retoric: de ce naiba a trebuit sa mi-o fac cu mina mea?
misha71 spune:
Vitaminele si mineralele sint bune, mai putin calciul care nu trebuie luat decit la indicatia medicului si in urma unor analize de singe. Este periculos sa iei calciul asa, dupa ureche. Se poate depune unde nu te astepti, in caz de exces, si nu e bine deloc pentru oase. In plus calciul creste pofta de mincare, deci...un motiv in plus.
Il puteti lua in schimb din lactate. Brinza este in meniu, deci e ok.
gogosel spune:
dana, iau capsula de slabit. nu am nimic negativ rau. am avut azi o migrena dureroasa insa am luat antinevralgic si a disparut total. insa, recunosc, am somnul ceva mai agitat. nu e chiar insomnie insa ma trezesc de multe ori noaptea. NU VOI CONTINUA MAI MULT DE O LUNA. si daca ajung la 65 pana intr-o luna, voi termina restul pastilelor la cateva zile diferenta. adica voi lua una la doua zile, samd.
sper sa am vointa si rezistenta sa nu pun semnificativ la loc. asta e tot ce ma rog in fiecare zi.
vreau un 62 de kg. la 59-60 deja sunt aschie. azi au venit bunicile pe la noi si mi=au spus ca sa ma opresc ca am slabit suficient. si eu recunosc ca ma simt mai bine acum si ca e f vizibil ca am slabit. de la 73.4 la 67.8 azi dimi. e ceva intr-o luna. eu intotdeauna am avut o greutate mai mare desi nu se vedea. adica multe fete de talia mea la 55-58 de kg aratau ok, insa eu daca aveam 55 de kg eram cred doar piele si os. asa ca ma gandesc acum cum voi arata in mom cand voi termina pastilele voi avea in jur de 60 de kile.
in fine, m-am cam intins si am fost cam off topic. daca se supara cineva, putem discuta pe PM.
merg sa beau un laxativ si un ceai concentrat din tei.
pupici !
mami & bubu, foarte specialul meu
misha71 spune:
se pare ca am vorbit degeaba . asta e, sper sa nu ajungeti niciodata sa-mi dati dreptate
adinag spune:
BUna,
as avea o intrebare la fetele care au tinut deja Scarsdale: a slabit intr-adevar cineva 7 kg in 2 saptamani? Chiar se poate sau doar de la o greutate f mare la inceput?
Succes la toate fetele, la cat mai multe kg in minus.