Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12 bis
Raspunsuri - Pagina 13
Morgano spune:
Eu sunt la finele sapt. 4 .... am sarit mentinerea ca nu imi vine sa mananc altceva, mi s-o resetat creierul.... o singura pofta am: slanina cu tlemea si cas de oaie, rosii, ceapa verde.... da' ma tin tare.
In total am slabit 8 kg (fte putin in 4 sapt pt Sacrdale - dar ok pt. o luna de regim de oricare, cel mai bine se vede pe haine, mi-a scazut burtoiul de la 8 luni la vo 4 max.
Rarisim am scapat la cate o bere, sau o muscatura de branza intr-o zi de marti, sau in loc de berbecut miercuri fuse tot gratar de vita.
Da tot mai am vo 17 kg pana unde vreau sa ajung. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
mamipuiu spune:
bravo ripley, sunt impresionata
.
misha, te rog eu pentru ea: mai pune-i acolo, la concurs inca 2
, ca merita. desi a jucat un pic cam murdar
, nu a tinut mentinerea (
si recunosc: la fel as fi facut si eu
).
la mine e greu sa dau jos multe kg, dar e vizibil la haine si cat am slabit pana acum.
ripley, recunosc ca si eu am mai scapat in perioada de mentinere la
, dar nu e interzis. insa alunele, arahidele si saraturile crocante sunt INTERZISE, iar mie imi plac astea
. altfel, eram cumintica si premianta la concurs.
si ne mai vedem.
mamipuiu spune:
buna dimineata!
cred ca ati inceput deja cu pregatitile pentru Pasti devreme ce nu mai treceti si pe aici.
Ripley, nici tu nu mai esti aici? tocmai tu, care esti premianta noastra in prezent?
mai am 2 zile de mentinere. ce fac de luni? incep din nou sau o las pana dupa Pasti? 
misha71 spune:
uau! Ripley! Esti cea mai tare! Bravo! Meriti un buchet de flori si Locul I cu coronita!
Mamipuiu, daca tu crezi ca vointa si motivatia sint mai tari ca ispitele Pastelui, poti continua, daca nu, atunci macar incearca sa fii ponderata, sa nu te "scapi" la cozonac si prajiturele 
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mamipuiu spune:
buna dimineata!
ce fac manechinele?
nu da nimeni raport?
ripley? nu ne mai incanti cu nimic? cum te prezinti dupa mentinere? din cate am vazut, ai inceput pe 16.03, la fel ca mine.
mishaaaaa,
eu am ramas la 58.8 kg, adica -2.1 kg, dar nu am datele in cm.
m-am hootarat: de ieri tin post, adica nu ma mai ating de carne, lapte, oua, branza, iaurt. adica, mananc doar fructe, legume si paine integrala. am inceput sa imi pun in salate si un strop de ulei de masline, ca nu se absorb vitaminele liposolubile.
hai, nu se mai inscrie nimeni?

ralualexandrei spune:
Nah ca am venit eu
,nu stiu pe cine astepti tu,insa o sa te multumesti si cu mine sper
.Sunt deja in a treia zi de Scarsdale si nu am nici o abatere cu toate ca eu gatesc in disperare pt a-mi hrani hoarda de tatari.
Dupa ce ajunsesem la 64kg necazurile s-au abatut asupra mea asa ca nu am mai tinut cont ce cand si cum mananc,in fine se vede ca deja am iar 68kg dar gata pana aici,ma simt aiurea si mi-e sila de mine,asa ca m-am pus pe slabit.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mamipuiu spune:
buna!
ce ma bucur ca ai revenit. .... adica .... e cineva pe aici.
eu m-am urcat cu frica pe cantar dupa Pasti. am luat din nou in greutate 1.3kg. oricum, sunt inca in perioada cu .. rushii, deci, nu stiu sigur.
inca nu am reintrat in programul asta, dar de luni, gata. voi fi si eu pe baricade. cred ca de luni vor reveni si fetele cu care ne-am obisnuit pe aici, ca vineri e iar sarbatoare si , probabil, se lasa cu gratare ... si nu de oricare, ci, din nou probabil, MITITEI
, ca nu se poate 1 mai fara ei si fara
.
va pup. 
ralualexandrei spune:
Ba eu zic pas la mititei si la berica cu toate ca-mi place de mor insa parca mai tare imi place de mine slaba
.
Nu m-am urcat inca pe cantar poate maine dimineatza daca am timp.
Azi insa nu am mancat nimic,n-am avut cand si cum,insa am baut apa,muuulta apa.
Cred ca 1 kg la tine e de la rushi ca deh stii si tu cum e cu retentia de apa s.a.m.d.,eu una cand vin rushii ma umflu de zici ca sunt gravida.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mamipuiu spune:
Buna dimineata!
cinste tie ca nu te abati de la drumul drept. eu .... am mancat si ceva pizza ieri, dar revin de luni cumintica.
se poate sa ai situ dreptate cu retentia de apa, dar eu nu prea beau apa daca nu mananc. insa beau muuuulta seara, cand ajung acasa.
La multi ani! celor ce muncesc (muncim
) si distractie frumoasa!