Vacanta la vila in Grecia
Raspunsuri - Pagina 4
magdalena67 spune:
eu am gasit cazare in insula thasos la Studiouri "Souzana Aigli" (Studios Souzana Aigli) - Scala Potamias , la sfarsitul lui iunie.
stiti ceva despre aceasta locatie?
bozomic spune:
Va rog sa-mi spuneti si mie daca a stat cineva in Sarti, Halkidiki. Noi am stat anul trecut in Vourvourou si vrm sa mergem anul acesta in Sarti.Un studio sau o camera de hotel cu Ac, Frigider, Tv, balcon. Dar vreau impresii doar de la cei care au fost acolo. Multumesc anticipat
bozomic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdalena67 eu am gasit cazare in insula thasos la Studiouri "Souzana Aigli" (Studios Souzana Aigli) - Scala Potamias , la sfarsitul lui iunie. stiti ceva despre aceasta locatie? stoian |
Este foarte aproape de soseaua principala care inconjoara insula, foarte circulata si zgomotoasa. Incearca sa gasesti o locatie mai spre malul marii sau cit mai aproape, maxim in a doua linie de case de la mare. De piscina nu ai nevoie in Scala Potamia intrarea in apa este foarte lina si foarte mica multi,multi metri de la mal, o adevarata piscina naturala pentru copii. Este foarte limpede si curata. Noi am fost la 1 -10 iulie si a fost si foarte calda. Pentru copii distractii doar niste masinute electrice care se tamponeaza...Pentru mincare recomand din toata inima taverna Krambousa, desertul este din partea casei!Statiunea foarte linistita, cam ca la 2 Mai la noi!
LoraG76 spune:
usorlili, salutari de la Thomas! Citez: "Pass my regards to Ella!"
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ligia13 spune:
Niste prieteni au fost acum 2 ani aici: http://www.villaoasis.gr/en/villa.htm
Erau tare incantati... zona e mai salbatica asha, vila are plaja proprie...
Daca vreti la mare , dar departe de civilizatie (3 sau 5 km pana la oras parca) ...
Noi am vrut sa mergem anul trecut dar am gasit 2 dezavantaje: cam scump... si trebuia sa gatesc... sau sa ne urcam in masina mereu si sa mergem sa mancam pe undeva! Si eu NU VROIAM sa gatesc.. iar sotul NU VROIA sa conducatoata ziua...
Eu si Raducu (22.04.2005)
usorlili spune:
MULTUMESC.
Thomas este un dragut.
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 usorlili, salutari de la Thomas! Citez: "Pass my regards to Ella!" Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Si totusi exista iubire!
LoraG76 spune:
Multumim, cu siguranta ca ne ajuta, mai ales ca ai explicat f. bine traseul.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)